.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Гарниер пуре 3в1

Izwinqwam se za porednata tema za tozi produkt....
    Shte mi obqsnite li kak se izpolzva .. kolko vreme se darji na liceto sled nanasqne ..... za dobyrr efektt .. vie kak go izpolzvatee

на самата тубичка си пише всичко аз нанасям върху мокро лице и масажирам след което измивам обилно с вода
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    на самата тубичка си пише всичко аз нанасям върху мокро лице и масажирам след което измивам обилно с вода
    И аз така.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от kosachaaa
    i efekta ?
    е то ефекта няма да се получи от първото миене,но почиства лицето и го прави го свежо
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Аз пък го използвам като маска,понеже нямам черни точки и ме е страх,ако го изпозлвам като измиващ гел да не ми излязат,таа нанасям върху лицето,чакам 3 минутки и изплаквам с вода,то на самата тубичка си пише..
    Суетата.Моят любим грях.

Град
    Пловдив
    ами при мен лично освежава, но няма видим резултат

Супер фен Аватара на girl91
    Използвах го доста време, но започнаха да ми излизат малки пъпчици и спрях. Сега изразходвам гела,пак на Garnier Pure, и като свърши ще започна пак да се мия с 3 в 1 и да видя дали пак ще ми излязат.
    Използвам го като гел, на влажно лице разтривам и измивам. Само веднъж го изпозлвах като маска.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz

Да, и при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от LadyDy
    Цитирай Първоначално написано от NaskoKaulitz

Да, и при мен е така.
    И при мен.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

И при мен само освежава... така излиза, ползвам го вече от 2 седмици и си го правя като маска както пише по 2-3 пъти в седмицата но кожата ми е все така мазна, дори на същия ден в който съм го слагала като маска, след обяда отново е мазна...

Аз го ползвам като маска, нанасям го на влажна кожа, изчаквам докато изсъхне и после го измивам...
    По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!

Голям фен
    Аз съм много доволна от този продукт Измивам се с него всеки ден и прави кожата ми невероятно свежа!

Na men ne mi haresva,po-dobre izpolzvaite Teenderm gel po ka4estven e

Цитирай Първоначално написано от MemoRieS
    И при мен само освежава... така излиза, ползвам го вече от 2 седмици и си го правя като маска както пише по 2-3 пъти в седмицата но кожата ми е все така мазна, дори на същия ден в който съм го слагала като маска, след обяда отново е мазна...
    Дааа.Познато С разликата че един ден е суха,един ден е мазна,на следващия нормална,после смесна... Ужассс ,но поне почивства добре.Аз първо правя маската,после измивам с него и така...Но против черните точки неочаквай да изчезнат от него.

Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    И аз така,но понякога и изчаквам около 3 минути и след това го измивам..
    По принцип имам много черни точки на нослето и когато го използвах за пръв път изглеждаше така,сякаш са изчезнали...Но за много кратко време. Иначе освежава,почиства добре и по това,че от време на време черните ми точки изчезват,съдя,че има ефект =DD

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    По-често го ползвам като маска и все пак съм много доволна.Освежава лицето ми и всички черни точки изчезват :P

здравейте
    ползвам го от месец кожата ми сякаш става по стегната и изключително чиста
    но има една серия на AVON - гел и тоник много са добри има видим резултат особено за мазна кожа опитай те няма да сгрешите успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си