- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гарниер пуре 3в1
Izwinqwam se za porednata tema za tozi produkt....![]()
Shte mi obqsnite li kak se izpolzva .. kolko vreme se darji na liceto sled nanasqne ..... za dobyrr efektt .. vie kak go izpolzvatee![]()
на самата тубичка си пише всичко аз нанасям върху мокро лице и масажирам след което измивам обилно с вода
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
И аз така.Първоначално написано от beti_niki
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
i efekta ?
е то ефекта няма да се получи от първото миене,но почиства лицето и го прави го свежоПървоначално написано от kosachaaa
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Аз пък го използвам като маска,понеже нямам черни точки и ме е страх,ако го изпозлвам като измиващ гел да не ми излязат,таа нанасям върху лицето,чакам 3 минутки и изплаквам с вода,то на самата тубичка си пише..
Суетата.Моят любим грях.
ами при мен лично освежава, но няма видим резултат
Използвах го доста време, но започнаха да ми излизат малки пъпчици и спрях. Сега изразходвам гела,пак на Garnier Pure, и като свърши ще започна пак да се мия с 3 в 1 и да видя дали пак ще ми излязат.
Използвам го като гел, на влажно лице разтривам и измивам. Само веднъж го изпозлвах като маска.
Първоначално написано от NaskoKaulitz
Да, и при мен е така.![]()
И при мен.Първоначално написано от LadyDy
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
И при мен само освежава... така излиза, ползвам го вече от 2 седмици и си го правя като маска както пише по 2-3 пъти в седмицата но кожата ми е все така мазна, дори на същия ден в който съм го слагала като маска, след обяда отново е мазна...![]()
Аз го ползвам като маска, нанасям го на влажна кожа, изчаквам докато изсъхне и после го измивам...
По-добре 7 пъти със Снежанка, отколкото 1 път със седемте джуджета!
Аз съм много доволна от този продуктИзмивам се с него всеки ден и прави кожата ми невероятно свежа!
Na men ne mi haresva,po-dobre izpolzvaite Teenderm gel po ka4estven e
Дааа.ПознатоПървоначално написано от MemoRieS
С разликата че един ден е суха,един ден е мазна,на следващия нормална,после смесна...
Ужассс ,но поне почивства добре.Аз първо правя маската,после измивам с него и така...Но против черните точки неочаквай да изчезнат от него.
![]()
И аз така,но понякога и изчаквам около 3 минути и след това го измивам..Първоначално написано от beti_niki
По принцип имам много черни точки на нослето и когато го използвах за пръв път изглеждаше така,сякаш са изчезнали...Но за много кратко време. Иначе освежава,почиства добре и по това,че от време на време черните ми точки изчезват,съдя,че има ефект =DD
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
По-често го ползвам като маска и все пак съм много доволна.Освежава лицето ми и всички черни точки изчезват :P
здравейте
ползвам го от месец кожата ми сякаш става по стегната и изключително чиста
но има една серия на AVON - гел и тоник много са добри има видим резултат особено за мазна кожа опитай те няма да сгрешите успех