.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    ^ и аз обожавам устнички
    мекичкииииии
    не много тънки, но не и грамадански

оо, устничкиииии ^^
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Ямбол
    Попринцип нямам предпочитания, но съм забелязала, че момчета с по-сочни устни, се целуват най-добре.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    морската столица
    Бря бря.. тая тема малко тъпа ми идва ама нищо..Ми начи мен сички момичета ма запят в очите..ш'от имам супер дълги мигли и мноУ ми са кефят..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

ami ot li4en opit znam 4e ako nqkoi te gleda v usnite na4i iska a ina4eee az sam mom4eee i nz hubavo e da sa golemi no ne mnogo i malkite ne sa lo6i oba4e prekaleno malki se edno se celuva6 s hartiq

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Попринцип нямам предпочитания, но съм забелязала, че момчета с по-сочни устни, се целуват най-добре.

Да бе Тея с по-со4ните устни, на които аз съм попадала, винаги са се целували все едно ку4е те облизва - лигавят ти цялото лице

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от summer_mo0n
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    може да ти гледат мустака
    Кофти ако е така
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Да бе Тея с по-со4ните устни, на които аз съм попадала, винаги са се целували все едно ку4е те облизва - лигавят ти цялото лице
    Ее стига де. Мъжът ми е с такива сочни устни, но се целува супер....Не, че имам кой знае каква база за сравнение, но още първите ни целувки буквално ме зашеметяваха и ходех като отнесена...Обожавам да целувам неговите устни и искам да целувам само и единствено тях.

Еми не харесвам момчета с тънки устни ...а и да гледам в устните ...

Град
    По балкана някъде..
    В интерес на истината когато някое симпатично момиче ми говори обичам да я гледам в устните не сам се замислял защо точно.. .
    ACϟDC

Град
    Cofia
    Обичам момичета с рани по устните - влудява ме.

момичето което харесвам има много хубави усни и когато е с гланц който лъщи усните и стават толкова сочни меки и сексапилни че си представям не само как ме целува по устата а по цялото тяло

Аз по принцип не съм се заглеждала в устните,аз гледам очите и усмивката,но пък всички момчета които съм харесвала са били със сочни устни.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Не мисля, че устните са от голямо значение, но не харесвам някакви супер огромни. Предпочитам малки или месести, но не прекалено. Пък относно гледането... често гледам хората в устата и мен са ме гледали в устата, може би е навик, не е кой знае какво пък аз самата имам доста сочни и обемни устни, тъй че определено не искам приятеля ми да е с много големи устни
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL

Ее стига де. Мъжът ми е с такива сочни устни, но се целува супер....Не, че имам кой знае каква база за сравнение, но още първите ни целувки буквално ме зашеметяваха и ходех като отнесена...Обожавам да целувам неговите устни и искам да целувам само и единствено тях.
    Към SINDEL : Явно си попадала на некачествени хора!
    Иначе съм напълно съгласна с krem4et0 , един мой бивш имаше невероятно сочни устни и след всяка целувка буквално исках още и още и още ...

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

обичам да гледам гаджето точно в устните и те ми правят силно впечатление.Обичам ги сочни,мекички по-обемни
    Малко сме разумните.

в мъжа гледам няколко неща:очите устните и ръцете....
    обожавам сочни устни.....забелязала съм че притежателите им са по-мили,по-страстни.....
    по принцип избягвам хора с много малки и тънки устни....забелязала съм че са адски злобни!
    харесва ми да ме гледат в устните.... много си ги харесвам и мисля че са привлекателни
    онзи ден пътувах 2 часа с влака и реших да видя как въздействам на един войник,който седеше срещу мене....
    имам навика да си хапя устните и го приложих нарочно.... резултата беше че пича почна да прави същото без да се замисля....е получих телефон и предложение да излезем...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

устни и ръце ме побъркват
    Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    Обичам момичета с рани по устните - влудява ме.
    базикаш ли се?

Град
    В сърцето му!
    ТЪНКИ УСТНИ!!

Как може всички от вас да харесват дебели устни..
    Незнам за мен момчетата с големи устни ми преличат на някакви дебили
    ийу.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ПЛЪТНИ УСТНИ харесвам,пък и приятелят ми има такива...Целува се страхотно...Обожавам такива устни.Моите също са плътни,не са тънки...Не харесвам тънки!

Предпочитам тънки устни. Големите ме плашат. Мустаците и бради дращят и после боли.. а пиърсингите - никаква разлика.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Нямам предпочетание за това тънки или дебели,но трябва да са меки,а не напукани.Обожавам да гледам момчетата в устните и това ми е нещо като навик.

и да бяхте казали по често да маха мустака тогава , а да всъщност ако може да попитам гадно ли е да ви боде

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Се ми е тая кви са му устните ..важното е да може да си върши работата... .
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

gledam o4ite ne ustnite..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си