.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Мойте устни са сухи и напукани... УЖАС...

Ммм мен ме влекат малко по - сочните устни , но не прекалено , даже най - хубавата мии целувка до сега беше с мочме със сочни и горе долу гоелми устни и можеби от там идва ..

Град
    РЮАР

Re: За устните на момчетата?

Като искаш гаджето ти да е с големо сочни устни 'фани си нег1р... там1н има бонус - голяма пишка...

На каде отива тоя свят до сега се обличаха с розови блузи тънки дънки и женски малки чанти дето и те не знаят какво даржат вътре ама такава е модата сега и пластични операции че си праят на устните вече добре че още не сте почнали да ги предпочитате с 2 хувави големи гърди че ще замязат на Анджелина Джоли
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Аз съм момче и имам сочни устни много си ги харесвам :P А иначе си падам по момичета с големи усти не много големи но големи някак си по секси е

хахах не ми харесва да саа мнооого дебели нито пък тънки .. нещо средно е добре с моя нямам проблеми защото неговите са средно големи иии са винаги мекички

Град
    isperih
    Определено гледам приятелката ми по устните, когато се усмихва, защото стават сочни и мн яки.Нз тя дали усеща, но наистина е хубава гледка.

мии нямам претенции стига са целува хубавоо макар че предпочитам плътни устни не много тънкии маа не ме бърка особено иначе аз гледам момчетата в очите кат им говоря пък като ше го целувам в устата
    да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!

ndle
    Фен

Обичам момичета с рани по устните - влудява ме
    тоя пък ебавхи мазохиста а за по темата и аз предпочитам по дебели ъстни стига да не ми мие лицето всеки път когато реши да ме целуне

Цитирай Първоначално написано от melllisssa
    ndle
    Фен

Обичам момичета с рани по устните - влудява ме
    тоя пък ебавхи мазохиста а за по темата и аз предпочитам по дебели ъстни стига да не ми мие лицето всеки път когато реши да ме целуне

Аз пък въобще не гледам устните.. Чак при допир им обръщам внимание
    За мен няма абсолютно никакво значение с какви устни е момчето :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    аз харесвам момчетата с дебели устни

Мега фен Аватара на Hilary_
    И аз предпочитам да са по плътни и "месести" ако мога така да се изразя ..

Супер фен
    Попринцип нямам претенции за устни.На приятеля ми не са някакви големи ... но са много хубави.Едни меки ии ... откачам ....
    А тебе защо те гледат не мога да кажа.Може би имаш хубави устни.... или си въобразяваш просто,че те гледат в устните точно.
    Обичам те <3 !!!

изключително много мразя когато говоря с някого да ме гледа в устата, а не в очите.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    И аз предпочитам да са по плътни и "месести" ако мога така да се изразя ..
    +1
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си