- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За устните на момчетата?
Ммм мен ме влекат малко по - сочните устни , но не прекалено , даже най - хубавата мии целувка до сега беше с мочме със сочни и горе долу гоелми устни и можеби от там идва ..
Като искаш гаджето ти да е с големо сочни устни 'фани си нег1р... там1н има бонус - голяма пишка...
На каде отива тоя святдо сега се обличаха с розови блузи тънки дънки и женски малки чанти дето и те не знаят какво даржат вътре ама такава е модата
сега и пластични операции че си праят на устните вече
![]()
добре че още не сте почнали да ги предпочитате с 2 хувави големи гърди че ще замязат на Анджелина Джоли
![]()
![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
Аз съм момче и имам сочни устни много си ги харесвам :P А иначе си падам по момичета с големи усти не много големи но големи някак си по секси е![]()
хахах не ми харесва да саа мнооого дебели нито пък тънки .. нещо средно е добрес моя нямам проблеми защото неговите са средно големи иии са винаги мекички
![]()
Определено гледам приятелката ми по устните, когато се усмихва, защото стават сочни и мн яки.Нз тя дали усеща, но наистина е хубава гледка.![]()
мии нямам претенции стига са целува хубавоо макар че предпочитам плътни устни не много тънкии маа не ме бърка особеноиначе аз гледам момчетата в очите кат им говоря пък като ше го целувам в устата
![]()
да загубиш копнежа на сърцето си е трагично, но да си възвърнеш този копнеж е всичко, за което можеш да мечтаеш !!
ndle
Фен
Обичам момичета с рани по устните - влудява ме
тоя пък ебавхи мазохиста![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а за по темата и аз предпочитам по дебели ъстни стига да не ми мие лицето всеки път когато реши да ме целуне
![]()
Първоначално написано от melllisssa
Аз пък въобще не гледам устните.. Чак при допир им обръщам внимание![]()
За мен няма абсолютно никакво значение с какви устни е момчето :P
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
И аз предпочитам да са по плътни и "месести" ако мога така да се изразя ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
изключително много мразя когато говоря с някого да ме гледа в устата, а не в очите.
+1Първоначално написано от Hilary_
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?