- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бирена мая ?
Някой използвал ли е срещу акнето и след колко време е устеил подобрение.
Az sam izpolzvala 2 meseca i nqkolko sedmici ,oba4e ne za akne a za nokti...Pri men ima6e savsem malka promqna ,po4ti nezabelijima ,noq sprqh za6oto edna fr mi kaza 4e se debeleelo i az si vnu6ih 4e palnee i taka...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Това дали се пълнее си зависи от всеки организъм при някой да при някой няма промяна дори при някои при определен начин на ползване се отслабва
При всеки е различно. Като по-малка съм пила и нямаше голям ефект
За първи път я чувам тая бирена мая... я някой да обясни по-подробно за какво се използва?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Бирената мая е природен източник на витамини от група В (В1, В2, В3, В6), ценни незаменими аминокиселини, минерали и микроелементи (желязо, цинк, манган, хром, селен).
Подобрява състоянието на кожата (акне, екземи, дерматити), косата (слаб косъм, пърхот) и ноктите (чупливи нокти). Тя повлиява благоприятно обмяната на веществата в организма.
Недостатъчният прием на незаменими аминокиселини води до мускулна умора и общо изтощение, заболявания на ноктите, изтощена коса, бързо остаряваща кожа.
Бирената мая набавя тези ценни за организма биоактивни вещества.
Аха мерси.Първоначално написано от fifa
Амам как се приема? Яде се, пие се, инжектира се?
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Хапчета са.... голята опаковка са 125 хапчета и се приемат 3 пъти по 2 на ден. Ако спортуваш може и 3 пъти по 3 хапчета. Цена около 6.50лв.
Ето повече инфо за бирената мая
http://krasota.rozali.com/prirodni-sredstva/p434.html
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Бирената мая действа за каквото искаш да действа, всичко е в мозъка, аз си я купих за подпомагане на концентрацията и ми помагаше, но все пак това е хранителна добавка и действието е много по слабо от разни други препарати, ако имаш акне надали след 1 опаковка бирена мая ще изчезне, но не е скъпа, пробвай, а за килограмите, на мен лично не ми влияе по този начин![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
ОТ БИРЕНАТА МАЯ СЕ ПОЛУЧАВА ЦЕЛУЛИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ИНАЧЕ ПОМАГА ЗА КОЖАТА И НОКТИТЕ,НО СТРУВА ЛИ СИ КАТО ЩЕ СИ ДОКАРАТЕ ЦЕЛУЛИТ????
ДА ТИ КАЖА, ЧЕ НЕ ПРИ ВСИЧКИ Е ТАКА! БИРЕНАТА МАЯ ИМА РАЗЛИЧНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ВСЕКИ ОРГАНИЗЪМ, ТАКА ЧЕ СИ ПОЛЗВАЙТЕ, НЯМА СТРАШНО!!! АКО ВИДИТЕ, ЧЕ НАПЪЛНЯВАТЕ В ДАДЕНА ОБЛАСТ, СПРЕТЕ!Първоначално написано от VictoriasSecret
![]()
![]()
![]()
еlsy![]()
и как така от бирената мая може да се появи целулит, при положение че тя е съвкупност от витамини и минерали??? също така ми е чудно как от нея може да се напълнее...![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Ма то е хубаво да си предупредиш!Първоначално написано от VictoriasSecret
![]()
еlsy![]()
от нея се пълнее - значи нестава![]()
Хаха абе ае стига с тея глупости,че се пълнее от витамини...![]()
Повишава се леко апетита,но ако не ядете повече от обикновено и по-калорични храни,няма да напълнеете.От самата биреаня мая НЕ се пълнее.