- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да постъпя с нахалника ?
здравейте :P
аз попаднах в следната ситуация ..излизах с едно момче кратко време до началото на октомври, след което той замина да следва.. ни вест, ни кост известно време около 2-3 седмици смс и обаждания и изведнъж затишие нито аз нито той се търсехме и ето сега преди седмица някъде той пак започна да ме търси ,но със ясното обеждение ,че след като си дойде в родния си град ше правим секс още веднага щом се върне...как искал да съм му правела свирки и за някви тройки ми говореше... аз понечих да му обесня,че не ако наистина го направя, че изглеждам като евтина курва и т.н. той си е убеден,че ще спи с мен независимо дали аз искам или не
и незнам как да реагирам и да постъпя ,защото наистина по едно време бях влюбена в него и дори все оше имам някакви симпатии към него ,но това ,че той иска само това от мене ме кара да се чувствам определено гадно.. зашото той вижда в мен само парче месо... да вметна само ,че се има за голямата работа защото има доста възможности и кара скъпа кола и едва ли не смята,че всяка требва да е негова... незнам на тва дали може се помогне ама ще се надявам някой да помогне по някакъв начин
мерси![]()
Сбъдване!!! А колко се бяха сънували! Те се срещнаха! Те…