.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Студен ми е?

zdr. imam golem problm. na4i kato mi e nad1rven, palamarkata mi e yjasnu stydena i gadjto mi sa yplakfa. k1kvo da naprava? nekoi dryg ima li tak1f probl3m? molq pomognete mi hora

*Заглавие на кирилица!
    Т-ки 6 и7 от Правила на форума.

aa napulno nelogi4no e da ti e styden........ noo nezn sig e vuzmojno emi nezn probvai prezervativi sus zagrqva6t efekt.....

ZA p1rvi p1t 4uvam za takiva prezervativi a ina4e mai ne e normalno da ti e studen nz
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    паламарката ли ти е студена ахихих.. има такива презервативи маа.... те "затоплят" жената... илии поне при мене така се получи хах... приятеля ми не ми е казъл да е почувствал нещо "сгряващо" ама неззнааам.... пък иначе ... няма логика да ти е студена "паламарката" като ти е надървен....

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Може температурата на члена ти да е по висока от тази на влагалището/дупето на приятелката ти
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    rofl noob
    GTA Stunting

napylno anomalno.. tva e mqsto kydeto se sybira kryv kogato si vyzbuden,a kryvta e topla...
    zemi idi na lekar de da znam i az,ako ne se ebava6 razbira se..

Град
    sofiq
    пич, сигурен ли си че си човек или това трябва да е някакъв майтап ма беше яко
    вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...

Мн е забавен ..

male male..to nqma logika da ti e studen h*q be mom4e ....ako naistina ne si 4ovek moje da e vazmojno ..! :P

Ташак е темата, най-вероятно....все пак ерекцията се състои в това че пенисът (по-точно пещеристите тела) се изпълва с кръв, и няма логика да е студен, освен ако не си влечуго.

DiTeraNNo
    Ташак е темата, най-вероятно....все пак ерекцията се състои в това че пенисът (по-точно пещеристите тела) се изпълва с кръв, и няма логика да е студен, освен ако не си влечуго.

moje e nikoi nz

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    moge da e studenokruvno mom4eto zatva da mu e studen ,kvo go napadate?

da sa spasqva kat mu e studen

Ми облечи го бе, пусни си парното на 5...ако сега в това време ходиш с него навън, изваден да стърчи-кво очакваш....може и да ти се пречупи! Купи му една шуба, шапка, шалче, едни апрески за топките и маай гащи навън, ако пак е студен...си обуй панталона!!!!!
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Напълно нормално е да му е студен, на момчето, все пак това е вариант на "студени крайници". На всеки се е случвало, да са му студени ръцете, краката. Температурата на кръвта не оказва влияние, по ръцете и краката също постоянно тече кръв, но те си истиват.
    Сега за възможни решения. Дюрекс предлагат един вид лубриканти със загряващ ефект (в тубичка като малък дезодорант), не съм ги ползвал, не знам дали биха помогнали, но не ти пречи да пробваш. Поразрови се и из сайтовете на сексшопове е потърси някаква химия със загряващ ефект, може и да се намери нещо. А като видиш името, отиваш и търсиш.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

хаха

Абе пич много ясно, че на нея ще и се струва, че ти е студен.
    Все пак ти си с външно охлаждане, а тя - без такова
    Да не се оплаква ами да търпи или да ти го топли предварително
    Колкото до презервативите: НЕ-няма презервативи със загряващ ефект, има такива които напарват, но това не значи, че температурата се е покачила..за аналогия: И да ви е студено, лютите чушки са си люти нали ?
    BeCaUse I CaN!

Град
    MaiNa%tOwN
    ами 20 минути на 200 градуса във фурната ... ама ще се опекат картофчетата

аз знам че има със загряващ ефект на Durex sa
    аз сам ползвала не загряват кой знае колко ама пак е нещо
    pleaseremax или нещо такова беше те са три вида със затоплящ ефект,със изтодяващ и там обикновен
    а и трита вида са с точки

Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си