- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Керамична преса
Здравейте мацки.. е признайте си с каква преса се изправяте ... за колко време.. от каде сте я купили.. бързо ли загрява и цена г/д ... мисля и аз да си купувам, но искам керамична, защото старата ми се счупи..![]()
![]()
![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
Моята е керамична и е страхотна
Взех си я преди малко повече от година.Струваше 20 и няколко лева.Загрява за минутка.Марката и е Сапир.
От тези тънките е,които са само за изправяне и с тях се изправя и бретончето по-лесно.Аз се изправям за около 10-15 минути при положение и ,че съм с гъста коса![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
И аз съм с керамична пресамного съм доволна от нея .. лесно се изправям и за много кратко време .. и също така много бързо загрява ..
бях си я взела мин. год за 30лв. :P А и не слушай като ти казват ,че като си вземеш керамична няма да ти изгаря косата.. гори я но по-малко и незабележимо стига да използваш течни кристали и маска за коса и всичко ще е окпоне при мен напоследък е така
И е марка Benzer
Дано да съм ти била полезна и успех ! :]~
Моята е тефлонова на Philips и е перфектна![]()
Моята е метална ,но аз се изправям много рядко...
..то защото е голяма тайна, затова да си признаемПървоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Аз използвам Shehair с широки плочки е, загрява бързо и изправя перфектно. Без стилизанти, без нищо и после имам перфектна коса.![]()
Първоначално написано от Jaffs
Скромното ми то!
![]()
Моята преса май също е керамична, за марка идея си нямам, но не беше никак скъпа.![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хахахх, нали знаеш, Цветинка, кооолко съм скромна![]()
Но тук изцяло вината е на пресата. Горда съм с притежанието![]()
Сега има промоция в МЕТРО на Ремингтън преса за 45 лв, керамична и е суперТичай докато не са са свършили
![]()
...не ги слушай преса за 20-30 лева хубава няма ... Моята е на Браун с йони които предпазват косата керамична взех си я от техно маркет струваше тогава 120 лв..ии не гледай толкова марката а показателите трябва да е с високи градуси. Преса хубава под 100 лева няма..квото и да ми говорите.И трябва да използваш кристали за коса ии хубави маски..за да не ти се развали косата :}}
Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!
И мойта е Braun ESS керамична,много съм доволна,загрява за няма и ч минута и при положение,че аз съм с огромна коса ме изправя за 20 минутиПървоначално написано от Chokoladka123
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
Еми нЗ.. защо пък за да е хубава пресата трябва да е над 100 лв.? моята е 55 лв филипс и е мн яка .. изправя мн хубаво косата
Те изправят ама ефекта е краткотраен това е разликата
+1 мен мн бързо ми се начупва след това..и аз трябва някаква нова да си взема, че тази ще ми направи косата на .... а каква е тази марка Shehair ?!Първоначално написано от Chokoladka123
в София къде я има ?!
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Ето я мойта...на Филипс за 120лв си я взех от Технополис доколкото помняМного съм доволна от нея, изправя ми косата перфектно и не се начупва докато не я изкъпя :P
Аз съм с Elekom с керамични пиставки, но мисля за Коледа да се взема Belissima или Philips тази новата
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Здравейте миналата година за коледа си купих преса нз каква марка беше но струваше около 70-80 лв на третата седмица кабела и се откачи а термостата (или там както се казва) и си взех една за 20 лв още си работи и изправя идеално тънка и на viktoria или нещо подобно
Според мен не е нужно пресата да е скъпа за да е добра всичко си има изключения
Аз също съм с Филипс и съм доволна![]()
![]()
![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Първоначално написано от kapinka
Мисля, че няма магазин, в който се предлагат.
Ето го сайта, разгледай ги - http://www.shehair.bg/
Определено не са евтини, но за мен са най-добрите. Бързо и качествено.![]()
as si vzeh na Bellissima taq novata B1-700 oba4e ne6to ne me kefi nz 6to probvah se nakudrq s neq to ni6to ne stana kajete mi kak stava nomera ako nqkoi ima takava neka da pi6e plssss
Има някъде по-надолу на страницата или на следващата тема за тази преса и едно момиче беше дало линкове към клипчета как става номера.Първоначално написано от popinka
А и те не даваха ли пресата с диск![]()
Оф аи спрете да давате малоумните си мнения че преса за 20 лв е хубава..момичето иска да си купи хубаава преса...вии като не можете нека поне тя да си купии
Моята преса е керамична на Капанов ( модела e Bellissima b 1 700 ) производителя е IMETEC. Стуваше около 90 лева. Загрява за 30 секунди , максималната темперетура е 200 градуса по целзий. И за сега съм много доволна.