- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сплотени ли сте?
Сплотен ли е класът ви ?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
кажи речи да ...
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
не е сплОтен.
В момента вземам мерки това да се промени.
Ама май ще се откажа, света не се променя толкова лесно, особено с моите примитивни мерки за 'сплОтеност".
мне и честно казано се радвам защото има ужасни хора които нямам и идея как понасям секи ден![]()
![]()
![]()
има и такива с които не си допадаме ... нашия клас сме разделени на много групички
НЕ! За 5 години нищо и половина ... толкова се мразим ,че не можем да се гледаме вече ... добре , че остават още няколко месеца само ...
И ето идва най-щастливият ден, когато 12Г ще е далече от мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Абе нещата почват да се оправят (: С всяка изминала година можем да се траем все повече и повече.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Еми горе-долу![]()
НеПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
да винаги сме заедно и сме си мн задружни мн си се обичаме..![]()
Разбираме се, но чак сплотени...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Амии .. ние сме заедно от тази годинаИ поне засега се спогаждаме,нямало е някакви големи спорове ии пречки..но тепърва предстои ..чакат ни 5 год все пак.. x]
A life without love is like a year without summer.
I'm krisi_bep
Точно за теб предвиждам как след 1 година ще им се обаждаш и все още ще обикаляш със съучениците си.Първоначално написано от ReBeL
Всички други .. наслаждавайте се на класа си колкото и зле да се разбирате...Все пак за 5 години и кътните зъби ще си знаете най накрая.. Фактът, че си казвате "здрасти" на улицата пак е много .. колко познати имате от повече от 5 години, с които още се имате ? И аз така си помислих ...
Радвайте се на класа си и правете неща които се запомнят, след 12ти клас ще ви се плаче и нито ще има връщане назад, нито ще можете да видите повечето от тях, дори да ви се иска.
BeCaUse I CaN!
^Оставам с впечатление, че ти милееш за гимназиалните години.
В това няма нищо лошо, разбира се, но за някои те не са от най-прекрасните, за някои животът започва след това. И да твърдиш, че децата от класа са хората, които най-добре те познават/познаваш е смешно, също толкова, като да вярваш, че ще си бъдете най-близки (и) след завършването.
Колко познанства имам от над 5 години? Доста, а не съм от хората, които наричат познат този и онзи. И? Не ми се плаче, не искам да се връщам назад. Както написа в друго едно мнение(или аз така го разбрах), истинското преодолява граници, времеви, физически, всякакви.
ПП:Да, по-голямата част от класа ми бе привидно сплотен.
Не твърдя, че най-добре те разбират, но са хора с които си прекарвал всеки ден..и да - милея за онези години нормално е да има носталгия, защото преди тях си бил прекалено дребен за да разбереш какво искаш от живота, а след тях, той вече те е грабнал и нямаш толкова време за развлечение.(под "си бил" не визирам никого конкретно)
Бях в клас в който си е имало и караници и всичко и винаги после сме разговаряли и сме се разбирали.Липсват ми, защото е било най-веселото време, без никакви грижи от живота.
И Blab, щом вече си завършил значи си минал през момента в който покрай теб не остава нито един познат? В един момент добре знаеш, че сте ти, мама и татко, както е било при всеки , завършил средното си образование. Твърдиш, че не си се виждал с никого от класа си ли ? Ако е така, много жалко. И казваш, че класът ти е бил сплотен ?Странно е да не се търсите значи..
Никой не може да ме убеди, че не се сеща и не си мисли за познатите от гимназията.. т.е. че не изпитва някаква носталгия, независимо от това колко зле е било там..
Факт е, че независимо дали си завършил, добрите познати пак ще си останат, но не можеш да не признаеш и, че има доста неща, които е можело да направите тепърва..
За връщането назад естествено беше образно казано..
BeCaUse I CaN!
Ами да сплотени сме![]()
Може през повечето време да се караме, подиграваме един на друг, но когато става на въпрос за нещо сериозно, няма по-сплотен клас от нашия. Тогава сме като един човек, разделен на 25![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мне ..
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
+..Първоначално написано от KrisiBep
![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Да![]()
Don't worry, be happy!
Моят клас беше разделен на момичешка част и момчешка. Все воювахме, но и все се търсехме, защото ... противоположни полове, все пак.Не можехме едни без други.![]()
В класа ми всички бяхме силни характери, с мение и представа за живота в детските ни глави тогава.Беше трудно, но беше забавно. Имах супер ученически години и много изцепки. Сплотени бяхме, но по свой си изкривен начин.
![]()
Моят съвет е ... не бъдете аут-сайдери сами или с групичката си ... по-весело е, когато сте повече хора ... тогава и в главите ви нещата просветват повече, освен Фъна, че си върви.
Всички ви казват, че това са най-безгрижните ви години, но не можете да го разберете сега, защото всяка възраст си има своите проблеми.
Заедно е по-лесно !![]()
О, недей така, някои хора са вече наясно със себе си, докато другите още се търсят.Първоначално написано от aRGuMeNT
Липсват ми, защото е било най-веселото време, без никакви грижи от живота.Хубаво време, но не и сред класа при мен.
(Пояснение: Просто не съм от хората, които преглъщат себе си в името на някакво си там (привидно - повтарям) цяло.)
Ъъъ... не, какъв е този момент? И какво е това мистериозно изчезване на всичките познати?:ДИ Blab, щом вече си завършил значи си минал през момента в който покрай теб не остава нито един познат? В един момент добре знаеш, че сте ти, мама и татко, както е било при всеки , завършил средното си образование. Твърдиш, че не си се виждал с никого от класа си ли ? Ако е така, много жалко. И казваш, че класът ти е бил сплотен ?Странно е да не се търсите значи..
Не желая да виждам по-голямата част от класа си, но един от най-близките ми хора е от бившия ми клас, приятелството ни продължава и след Завършването.)
Тра-ла-ла, ла-ла, ит'с миииии, Джесика(рофл)Никой не може да ме убеди, че не се сеща и не си мисли за познатите от гимназията.. т.е. че не изпитва някаква носталгия, независимо от това колко зле е било там..
И нищо не ни/ме спира.има доста неща, които е можело да направите тепърва..
Не много... Повечето се подиграват на всеки, който не им харесва![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ние сме от тази година заедно и смея да твърдя,че сме добър клас(като състав)все пак имаме само 4 фешънки,а само 2 от тях са к**ви.НО се води ужасна война м/у момчета и момичета
да се надявам,че в следващите 5 години ше се опраим
![]()
и при нас е така !!!е не се мразим чак толко много амааа........Първоначално написано от ReBeL