.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Сплотени ли сте?

Сплотен ли е класът ви ?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

кажи речи да ...
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    не е сплОтен.
    В момента вземам мерки това да се промени.
    Ама май ще се откажа, света не се променя толкова лесно, особено с моите примитивни мерки за 'сплОтеност".

мне и честно казано се радвам защото има ужасни хора които нямам и идея как понасям секи ден има и такива с които не си допадаме ... нашия клас сме разделени на много групички

НЕ! За 5 години нищо и половина ... толкова се мразим ,че не можем да се гледаме вече ... добре , че остават още няколко месеца само ...

И ето идва най-щастливият ден, когато 12Г ще е далече от мен

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Абе нещата почват да се оправят (: С всяка изминала година можем да се траем все повече и повече .
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Еми горе-долу

sladky2009
    Guest

Re: Сплотени ли сте?

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Сплотен ли е класът ви ?
    Не

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    да винаги сме заедно и сме си мн задружни мн си се обичаме..

Разбираме се, но чак сплотени...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    На пръв поглед - да, но лицемерието в нашия клас е в най-всишата си степен..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Варна
    Амии .. ние сме заедно от тази година И поне засега се спогаждаме,нямало е някакви големи спорове ии пречки..но тепърва предстои ..чакат ни 5 год все пак.. x]

A life without love is like a year without summer.

I'm krisi_bep

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    НЕ! За 5 години нищо и половина ... толкова се мразим ,че не можем да се гледаме вече ... добре , че остават още няколко месеца само ...

И ето идва най-щастливият ден, когато 12Г ще е далече от мен
    Точно за теб предвиждам как след 1 година ще им се обаждаш и все още ще обикаляш със съучениците си.

Всички други .. наслаждавайте се на класа си колкото и зле да се разбирате...Все пак за 5 години и кътните зъби ще си знаете най накрая.. Фактът, че си казвате "здрасти" на улицата пак е много .. колко познати имате от повече от 5 години, с които още се имате ? И аз така си помислих ...

Радвайте се на класа си и правете неща които се запомнят, след 12ти клас ще ви се плаче и нито ще има връщане назад, нито ще можете да видите повечето от тях, дори да ви се иска.
    BeCaUse I CaN!

Мега фен Аватара на Blab
    ^Оставам с впечатление, че ти милееш за гимназиалните години.
    В това няма нищо лошо, разбира се, но за някои те не са от най-прекрасните, за някои животът започва след това. И да твърдиш, че децата от класа са хората, които най-добре те познават/познаваш е смешно, също толкова, като да вярваш, че ще си бъдете най-близки (и) след завършването.

Колко познанства имам от над 5 години? Доста, а не съм от хората, които наричат познат този и онзи. И? Не ми се плаче, не искам да се връщам назад. Както написа в друго едно мнение(или аз така го разбрах), истинското преодолява граници, времеви, физически, всякакви.

ПП:Да, по-голямата част от класа ми бе привидно сплотен.

Не твърдя, че най-добре те разбират, но са хора с които си прекарвал всеки ден..и да - милея за онези години нормално е да има носталгия, защото преди тях си бил прекалено дребен за да разбереш какво искаш от живота, а след тях, той вече те е грабнал и нямаш толкова време за развлечение.(под "си бил" не визирам никого конкретно)

Бях в клас в който си е имало и караници и всичко и винаги после сме разговаряли и сме се разбирали.Липсват ми, защото е било най-веселото време, без никакви грижи от живота.

И Blab, щом вече си завършил значи си минал през момента в който покрай теб не остава нито един познат? В един момент добре знаеш, че сте ти, мама и татко, както е било при всеки , завършил средното си образование. Твърдиш, че не си се виждал с никого от класа си ли ? Ако е така, много жалко. И казваш, че класът ти е бил сплотен ?Странно е да не се търсите значи..

Никой не може да ме убеди, че не се сеща и не си мисли за познатите от гимназията.. т.е. че не изпитва някаква носталгия, независимо от това колко зле е било там..

Факт е, че независимо дали си завършил, добрите познати пак ще си останат, но не можеш да не признаеш и, че има доста неща, които е можело да направите тепърва..
    За връщането назад естествено беше образно казано..
    BeCaUse I CaN!

Ами да сплотени сме
    Може през повечето време да се караме, подиграваме един на друг, но когато става на въпрос за нещо сериозно, няма по-сплотен клас от нашия. Тогава сме като един човек, разделен на 25
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на breathless
    Мне ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Цитирай Първоначално написано от KrisiBep
    Амии .. ние сме заедно от тази година И поне засега се спогаждаме,нямало е някакви големи спорове ии пречки..но тепърва предстои ..чакат ни 5 год все пак.. x]
    +..
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Голям фен
    Да
    Don't worry, be happy!

Моят клас беше разделен на момичешка част и момчешка. Все воювахме, но и все се търсехме, защото ... противоположни полове, все пак.Не можехме едни без други.
    В класа ми всички бяхме силни характери, с мение и представа за живота в детските ни глави тогава. Беше трудно, но беше забавно. Имах супер ученически години и много изцепки. Сплотени бяхме, но по свой си изкривен начин.

Моят съвет е ... не бъдете аут-сайдери сами или с групичката си ... по-весело е, когато сте повече хора ... тогава и в главите ви нещата просветват повече, освен Фъна, че си върви.

Всички ви казват, че това са най-безгрижните ви години, но не можете да го разберете сега, защото всяка възраст си има своите проблеми.

Заедно е по-лесно !

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от aRGuMeNT
    преди тях си бил прекалено дребен за да разбереш какво искаш от живота, а след тях, той вече те е грабнал и нямаш толкова време за развлечение.
    О, недей така, някои хора са вече наясно със себе си, докато другите още се търсят.

Липсват ми, защото е било най-веселото време, без никакви грижи от живота.
    Хубаво време, но не и сред класа при мен.
    (Пояснение: Просто не съм от хората, които преглъщат себе си в името на някакво си там (привидно - повтарям) цяло.)

И Blab, щом вече си завършил значи си минал през момента в който покрай теб не остава нито един познат? В един момент добре знаеш, че сте ти, мама и татко, както е било при всеки , завършил средното си образование. Твърдиш, че не си се виждал с никого от класа си ли ? Ако е така, много жалко. И казваш, че класът ти е бил сплотен ?Странно е да не се търсите значи..
    Ъъъ... не, какъв е този момент? И какво е това мистериозно изчезване на всичките познати?:Д
    Не желая да виждам по-голямата част от класа си, но един от най-близките ми хора е от бившия ми клас, приятелството ни продължава и след Завършването.)

Никой не може да ме убеди, че не се сеща и не си мисли за познатите от гимназията.. т.е. че не изпитва някаква носталгия, независимо от това колко зле е било там..
    Тра-ла-ла, ла-ла, ит'с миииии, Джесика(рофл)

има доста неща, които е можело да направите тепърва..
    И нищо не ни/ме спира.

Мега фен Аватара на lenito_sf
    ми май да

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не много... Повечето се подиграват на всеки, който не им харесва
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на nymphadora
    ние сме от тази година заедно и смея да твърдя,че сме добър клас(като състав)все пак имаме само 4 фешънки,а само 2 от тях са к**ви .НО се води ужасна война м/у момчета и момичета да се надявам,че в следващите 5 години ше се опраим

Цитирай Първоначално написано от ReBeL
    и при нас е така !!!е не се мразим чак толко много амааа........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си