.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Град
    sofiqqq
    Определено не дори всички учители ни го казват постоянно
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Има много лицемерие, много двуличниции... Трябва да гледаш през розови очила за да кажеш, че тоя и оня никога не са се "плюли"

Не много.Но можеше и да е по-зле предполагам.

Град
    in my world!
    не
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Втора година съм в нов клас и мога да кажа,че го харесвам повече от миналия си.Не сме първи приятели,но се спогаждаме и всички сме в добри отношения.Там намерих една от най-добрите си приятелки,и може би един от малкото хора,които ме познават наистина много добре,независимо от краткото ни познанство.Разбира се има моменти когато се караме с хората от класа,но не сме стигали до скандали,а иначе момичетата много се имаме...
    Аее става ми тъжно за тези,които так говорят за класа си (то не заиси от тях де..при положение,че ака стоят нещата) ...ама винаги е хубаво да знаеш,че има кой да те подкрепи училище [/b]

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не особено

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не. Стане ли нещо всеки топи другите и гледа да си спаси задника.
    Има само 3-4, които не го правят.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    In the middle of Nowhere
    Сегашният ми клас не е сплутен...Но преди бях в клас които беше просто върха и сега все още сме си приятели и си ходим по кафенца
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Не,въобще.Втора година сме заедно,а със всеки ден става все по-зле.И няма как да е иначе-като всички са лицемери,клюкари и т.н.(за момчетата става въпрос)...

3ta godina sym v toq klas.Pyrvata beshe dobre shto gode.Vtorata beshe koshmarna,zashtoto se poqviha nadytite ni momcheta kam koito se presaedeniha i 3 momi4eta ..Zaradi loshata disciplina i neponosimstvoto s koletkiva si trygnaha 7 choveka,ot koito bqha edni ot nai bliskite mi priqteli.Bqhme obshto 15 v sredata na godinata i beshe pylen koshmar.Sega e tretata godina.Dve ot premestilite se momicheta se varnaha i priutihme oshte 6 choveka.Moje da se kaje che zagybenoto be varnato.Sega sme zadrujen i sploten klas bez 1-2 momcheta,no za jalost sme dosta shymni i klasnata postoqnno dreme v direkciqta,zaradi nas

аз също съм в групата на завършилите......класа ни беше разделен както е нормално да бъде,имахме огромно разминаване в характери и интереси,нищо че всички искахме да станем доктори по онова време
    карали сме се,правили сме мизерии,не можехме да се дишаме,но в карйна сметка когато станахме 12 клас осъзнахме че адски много ще си липсваме,дрязгите,напрежен ието кой с кого ще се скара,абе въобще тинейджърска му работа...
    резултата е че най-добрите ми приятелки са от гимназията,другата ми най-добра приятелка датира от 6 клас,а с класа съм в много добри отношения независимо че сме си вадили очите докато бяхме в даскало
    а определено сега има носталгия и ми се иска да се върна там и всияко да продължи по старо му...но уви...УДЪРТЕХ
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

НЕ, само при организирано бягане от някой час ( че и тогава понякога има кофти изцепки)
    Fuck you You fucking Fuckers

Не особено

ami ne mnogo.nie sme 30 4oveka,mn sme,a i ima mn nadmenni i ujasni hora

амии може да се каже..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    SoMeWhErE
    Ние тая година се събрахме и засега сме що годе добре.

Супер фен
    Не
    nicolepcd

Град
    Somewhere...in The sea...
    До преди 5.12.2008 класната, и сички даскали твърдяха че единственото за което моя клас може да се организира...единственото за което може да е сплотен тва е бягането от час и побъркването на даскалите да ама на 5.12 им доказахме че и за други неща се организираме организирахме си пиянска вечер на хижа общо взето според мен сме сплотени

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

от 26 човека сме разделени на 27 лагера

не изобщо,стария също

Класът ни е сплотен само когато липсват две момичета - оригинални лицемерки и страхотни предателки. Когато ги няма всичко е наред, но когато се появят започват скандалите и се делим на групички.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

не особено много, ама не ми дреме... да се оправят.
    18 момичета и 5 момчета и искате да е сплотен? айде без смехурии
    Когато има спор просто се наслаждавам на караниците...някакси е красиво
    we give it all.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да,за сега,но 95% са доста неоргаизирани...

Re: Сплотени ли сте?

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Сплотен ли е класът ви ?
    Нашият клас гледа да е сплотен , а аз обратното шото така нема интрига винаги съм срещу тях

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    На пръв поглед - да, но лицемерието в нашия клас е в най-всишата си степен..

+55215141445....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си