.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Ислямски център в София!?

iskat da stroqt islamski centur v Sofia ! S 20-metrova djamiq !!!!! Kmeta im e dal razreshenie, edinstveniq na4in da gi sprem e s tazi podpiska !! Ako ti puka dali Bulgaria shte e Bulgarska zemia, molq podpishi ! http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
    кви са тия работи, където ми ги пускат в скайп?!
    и в bgpetition.com попаднах на една такава петиция.
    някакво интернет-зарибяване с петициийки ли е или има перспектива това да стане истина ?!

(Софияя, дойде и вашия ред, стига само в Пловдив.)

Голям фен
    Град
    Констанц
    тук си пише http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1255267
    аз съм силно против ,дано не успеят ,но като се има напредвид ,че в тая държава конците се дърпат от турци е сигурна работата
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    Страстно село. :D
    Да му и циганите. Айде да подпалиме джамията. И минаретата му скапани. Аллах да го духа.

Град
    Непостоянно
    ае пълни глупости...и от къв зор ше го праат тва . няма смисъл .. или пък точно за това ще го направят .. ?
    .!.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от acdcfenka
    Да му и циганите. Айде да подпалиме джамията. И минаретата му скапани. Аллах да го духа.
    Един приятел имаше невероятната идея да се съберат 100-200 човека,да се изпикаят на джамията дружно и после още по-задружно да я замерят с яйца.

Мега фен
    Град
    София
    Нямам думи! Стига сме си давали задника под наем. Стига вече толерантност!

нЕма такива филми
    we give it all.

Guest
    Само ще ви кажа с интернет до никъде няма да стигнете! Който може да ходи и да протестира за да не става така София да е голям турски град в България. Айде писна ми от тия турчиляци да си строят джамииските архитектури в мала Азия....

И 'сите управници пак ще си дадат гъзовете на турския Kyp дружно и ще разрешат цялата тая шитня с ухилени физиономии...

...дееба сганта, дееба.

де'а и цензурата!
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    аллах на кале!

Ситуацията тук ми напомня, когато стане някъв инцидент на улицата и всички крещят "някой да направи нещо!!", ама никой не си мърда пръста.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Абе трябва да се организира някакъв масов митинг, знам че е някак наивно и т.н., обаче така като е тръгнало ще започнат да узаконят и ходенето навсякъде с фесове и всякакви други турски простотии. В даскало с фесче, не знам си къде също, Ахмед Доган също с шибано фесче..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Ситуацията тук ми напомня, когато стане някъв инцидент на улицата и всички крещят "някой да направи нещо!!", ама никой не си мърда пръста.
    те вече и това не крещят..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Kур в гъза на българина с фес!
    има има вярно

..а в същото време ни една площадка за БЪЛГАРСКИТЕ деца няма да построят, само ги рушат, както и градинките, останали между блоковете..

за джамия има място, ама за неща важни за българските граждани няма, да им е'а макята.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ако се организира нещо наистина голямо ще има хора не само от София...много хора от други градове ще се присъединят със сигурност..
    и аз бих се включил
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Новини на турски, ислямски център... усещам как ще въведат турския език за задължителен...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от Disrespect
    ако се организира нещо наистина голямо ще има хора не само от София...много хора от други градове ще се присъединят със сигурност..
    и аз бих се включил
    никога не съм се включвал в някакъв митинг, но в случай на такава организация бих се включил. просто инициативата в името на това най-малкото си заслужава.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    До 20 години мангалския ще е втори официален език в България и тва, което искам да ви кажа е, че до голяма степен отговорността това да не се случи пада върху нашето поколение.
    Така е, виж само в Пловдив колко мангал има... и са навсякъде
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    До 20 години мангалския ще е втори официален език в България и тва, което искам да ви кажа е, че до голяма степен отговорността това да не се случи пада върху нашето поколение.
    Така е, виж само в Пловдив колко мангал има... и са навсякъде
    И там ли се ебат вече ?

аре да ги запалиме

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    a da ne gi stroqt tiq laina ,4e o6te kamikadzeta 6e se poqvqt..
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Един приятел имаше невероятната идея да се съберат 100-200 човека,да се изпикаят на джамията дружно и после още по-задружно да я замерят с яйца.
    Някакви пък оставили свинска глава на входа. За резаците нали свинското е мръсно месо и те затва.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Някакви пък оставили свинска глава на входа. За резаците нали свинското е мръсно месо и те затва.

Ако мислите, че с лайна и урина ще се оправи проблема да ви пратя малко по пощата..

Това са само провокации..няма да решат проблема.
    Факт.. и аз това говорех днес на класа като обсъждахме за тази джамия.

От друга страна е много приятно чувството да се изгавриш с някого,когото презираш от все душичка. Много са ми забавни нашите 'Айшета' как млъкват всеки път,щом заговоря на подобни теми. Насладата да ги унижавам,наричайки ги "ДПС" е страхотна. Ех,тате,защо ти одрах злобата?

Искам да кажа,че това няма да реши проблема (може би),но като българи трябва да им напомняме къде се намират,какъв език се говори на това място и същността на официалната религия,която не включва глашатайско викане (че и с усилватели) в 5.00 часа сутринта в центъра на столицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си