- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ислямски център в София!?
кви са тия работи, където ми ги пускат в скайп?!iskat da stroqt islamski centur v Sofia ! S 20-metrova djamiq !!!!! Kmeta im e dal razreshenie, edinstveniq na4in da gi sprem e s tazi podpiska !! Ako ti puka dali Bulgaria shte e Bulgarska zemia, molq podpishi ! http://www.bgpetition.com/anti-islamizatzia/index.html
и в bgpetition.com попаднах на една такава петиция.
някакво интернет-зарибяване с петициийки ли е или има перспектива това да стане истина ?!
(Софияя, дойде и вашия ред, стига само в Пловдив.)
тук си пише http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1255267
аз съм силно против ,дано не успеят ,но като се има напредвид ,че в тая държава конците се дърпат от турци е сигурна работата![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Да му и циганите. Айде да подпалиме джамията. И минаретата му скапани. Аллах да го духа.![]()
ае пълни глупости...и от къв зор ше го праат тва . няма смисъл ..или пък точно за това ще го направят .. ?
.!.
Един приятел имаше невероятната идея да се съберат 100-200 човека,да се изпикаят на джамията дружно и после още по-задружно да я замерят с яйца.Първоначално написано от acdcfenka
Нямам думи! Стига сме си давали задника под наем. Стига вече толерантност!
Само ще ви кажа с интернет до никъде няма да стигнете! Който може да ходи и да протестира за да не става така София да е голям турски град в България. Айде писна ми от тия турчиляци да си строят джамииските архитектури в мала Азия....
И 'сите управници пак ще си дадат гъзовете на турския Kyp дружно и ще разрешат цялата тая шитня с ухилени физиономии...
...дееба сганта, дееба.
де'а и цензурата!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ситуацията тук ми напомня, когато стане някъв инцидент на улицата и всички крещят "някой да направи нещо!!", ама никой не си мърда пръста.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе трябва да се организира някакъв масов митинг, знам че е някак наивно и т.н., обаче така като е тръгнало ще започнат да узаконят и ходенето навсякъде с фесове и всякакви други турски простотии. В даскало с фесче, не знам си къде също, Ахмед Доган също с шибано фесче..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
те вече и това не крещят..Първоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
има има вярноПървоначално написано от Raybeez
..а в същото време ни една площадка за БЪЛГАРСКИТЕ деца няма да построят, само ги рушат, както и градинките, останали между блоковете..
за джамия има място, ама за неща важни за българските граждани няма, да им е'а макята.
ако се организира нещо наистина голямо ще има хора не само от София...много хора от други градове ще се присъединят със сигурност..
и аз бих се включил
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Новини на турски, ислямски център... усещам как ще въведат турския език за задължителен...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
никога не съм се включвал в някакъв митинг, но в случай на такава организация бих се включил. просто инициативата в името на това най-малкото си заслужава.Първоначално написано от Disrespect
Така е, виж само в Пловдив колко мангал има... и са навсякъдеПървоначално написано от merediana
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И там ли се ебат вече ?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
a da ne gi stroqt tiq laina ,4e o6te kamikadzeta 6e se poqvqt..
The Spark
Някакви пък оставили свинска глава на входа. За резаците нали свинското е мръсно месо и те затва.Първоначално написано от MartyParty
![]()
Първоначално написано от LINKNOT
![]()
Ако мислите, че с лайна и урина ще се оправи проблема да ви пратя малко по пощата..![]()
Факт.. и аз това говорех днес на класа като обсъждахме за тази джамия.Първоначално написано от merediana
От друга страна е много приятно чувството да се изгавриш с някого,когото презираш от все душичка.Много са ми забавни нашите 'Айшета' как млъкват всеки път,щом заговоря на подобни теми. Насладата да ги унижавам,наричайки ги "ДПС" е страхотна. Ех,тате,защо ти одрах злобата?
![]()
Искам да кажа,че това няма да реши проблема (може би),но като българи трябва да им напомняме къде се намират,какъв език се говори на това място и същността на официалната религия,която не включва глашатайско викане (че и с усилватели) в 5.00 часа сутринта в центъра на столицата.