- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ислямски център в София!?
И всичко ще мине под мотото - Нека има етнически мирПървоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Къв мир кви 5 лева...
Това ме разби
"Гъстотата на джамиите у нас е приблизително три пъти по-голяма от тази на църквите и 30 пъти по-голяма, отколкото на джамиите в южната ни съседка Турция, сочи проверка на БГНЕС"
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
За жалост е истина,просто нямам думи,аре направо да ни кръстят Турция !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ислямски или терористичен център? Ако го построят ,ще е крайно време хората да се надигнат срещу тази сган,която се нарича "управляващи",сугурно Левски се обръща в гроба !
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Всички плюем и никой нищо не прави както винаги. (не критикувам само писалите, критикувам и себе си) А най - лошото е, че с тези он-лайн петиции дори и гъза не можеш да си обършеш, за разлика от хартиените. С тях само се палят разни размисли и страсти.
Ужас...страшна история,значи в Търговище трябва да има около 20-тина джамии...,като знам колко са много там поклонниците на Аллах...
A qui
Уф, на всяка втора крачка в София турска реч. А онзи ден ме подгониха някакви цигани, когато се прибирах вкъщи посред бял ден.
Кога ще свърши това?
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Българистан по-скоро. ОоПървоначално написано от lsd43
Бе със сигурност няма да е докато пишем из форумите..Първоначално написано от Rebellion_Angel
Даже в турция не се обръща толкова внимание на религията!!!Първоначално написано от lsd43
Между другото е много вероятно парите за този "център" да са от ултра ислямисти!
Но знаете ли .... ако бяхме истински Християни нямаше да ни тъпчат така турчалята ... защото дори в Ливан една ислямистка партия като хизбула има някакво уважение към Християните ... знаете ли защо !?!? Защото ако им посегне те ще отвърнат и ще се пролее много кръв!!!
Още нещо ... не един са случаите, в които български турчин или просто турски бизнесмен са давали терени или пари за строежа на църкви!
Така, че преди да пищим срещу ислямистите трябва да се замислим ние достатъчно Християни ли сме , че да се противопоставяме срещу други религии?!?! Аз мисля че не сме ... те са вярващи строят .. а повечето българи се сещат за Христос само по Великден и Коледа ... а пък колко се мислят за тангристи .. какво точно защитаваме!?!?!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Според мен са глупости. Джамия си има в центъра...няма да правят нова.
Спете спокойно![]()
Секси, не говориме за джамия, а за ислямски ЦЕНТЪР, демек съвкупност от турщини.. на центъра в София..Първоначално написано от sexita
И какво искаш да кажеш нехристиянино ?Първоначално написано от global
Сигурно в някакъв етап от живота си се е преебал лошо и са Бог му е виновен!!!Първоначално написано от ComputerIsTheKey
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
я ми обяснете какво е точно исялмски център , че да знам дали да псуваме днес в даскало това...Първоначално написано от cherinka
Еми знам какво ще включва- ислямски университет разделен на момчета и момичета както повелявал исляма,културен център с библиотека и общежития за студентите, джамия с 5 етажно минаре .. сиреч всеки радикален боклук от Близкият изток ще идва вече тука да се обучава преди да се взриви някъде из Западна Европа!Първоначално написано от thegmin
Нещо животът му е една ебавка по началоПървоначално написано от InitialD
![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
К'во толкова недоволствате? :P Съберете се една дружинка и го взривете това.![]()
![]()
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1255267 Виж ми подписа за други линковеПървоначално написано от sexita
![]()
мможе да ме научиш..Първоначално написано от merediana
![]()
како няма ли вече да ми дадеш снимкаПървоначално написано от merediana
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
отговорих на въпроса, ше питам някои хора. Ама още си чакам снимката...Първоначално написано от merediana
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кви бомби сега на мода е заливането с киселина! Дайте да купим една цистерна и с маркучааааа!![]()