.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    skitnik sam :P haha

Губя контрол, когато теб те няма :)

Губя контрол, когато нея я няма......
    Губя надежда, когато нея я няма......
    Губя смисъл да живея, когато нея я няма.....
    Губя всякав интерес към всичко, когато нея я няма.....
    Обичам я , дори когато я няма....

Коя е тя? Тя е най-специалната за мен.... Но за съжеление аз за нея съм никой

Защо продължавам да я обичам? Защото наистина и я обичам от все сърце и просто немога и не искам да спирам........

Какъв е смисъла? НЕЗНАМ ОБИЧАМ Я! ".. ако се пуснеш аз ще те хвана..."

"Губя контрол, когато теб те няма..."

"Рисувам свят за двама, но отново теб те няма... "
    NqKaF si TaM :P

Град
    Габрово
    ЕЕЕЕЕЕЕ Много е красиво и адски мило това , което си написал. Но в същото време е много тъжно.

П.П. Само не разбрах какво се иска от нас? Или просто си искал да си излееш душата някъде?
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Толкова тъжно...

Ае бягай оттука уе,нямате ли достойнство,
    само се "влюбвате" и се оплаквате.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Аз пък губя контрол като видя ей такава тема ... дето след 2 седмици ще я видя пусната същата, малко променена , за друго момиче , което "обичаш"
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Голям фен Аватара на beb4yy
    ТЪЖНО РАЗБИРАМ ТЕ

Град
    И аз съм човек бахти
    Това, че немога да имам това, което искам и че се оплаквам, което е напълно нормално не ме прави жалък не достоен или нещо гадно, напротив

Бай Тоя .. ти никога ли не си бил влюбен ама истински, не по детски и т.н. да познаваш някоя много добре, толкова добре, че да обичаш всичко в нея, да харесваш това, което другите не харесват в нея и т.н. и да ти е най-специалния човек.....

Незнам аз за това момиче живота си давам. Само с поглед ме омайва
    Тя е най-готината и винаги ще бъде...... Жалкото, е че няма какво да направя за да променя нещо...

Град
    MakeMeFeel
    аз пиша за едно и също момиче от 5-6 месеца и преди това съм писал за нея ....... доста много ......

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ama za6o ne ste zaedno,tq ne te har. ili tq har dryg?
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Ми представи си следната картинка , аз и признавам за чувстата ми към нея и получавам отговор, че е в "шок" .... Колко нощи съм мислил кво означава това "шок" нямаш си и на идея.... Преи си изводите..

знаеш ли аз лично бих дала всичко за да имам някой който да ме обича така а врярвам че и повечето момичета ще ме подкрепят.ако тя не те оценява тя губи намери си някоя която да те оцени
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

Град
    Габрово
    Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    знаеш ли аз лично бих дала всичко за да имам някой който да ме обича така а врярвам че и повечето момичета ще ме подкрепят.ако тя не те оценява тя губи намери си някоя която да те оцени
    Подкрепям те напълно.

за автора- И в крайна сметка акво те спира да се бориш за нея, така и не разбрах. И не пробва ли след "отговора" й да поговорите за това. Все пак тоя "шок" трябва да е отминал вече.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Цитирай Първоначално написано от nqkafsi_tam
    И аз съм човек бахти
    Това, че немога да имам това, което искам и че се оплаквам, което е напълно нормално не ме прави жалък не достоен или нещо гадно, напротив

Бай Тоя .. ти никога ли не си бил влюбен ама истински, не по детски и т.н. да познаваш някоя много добре, толкова добре, че да обичаш всичко в нея, да харесваш това, което другите не харесват в нея и т.н. и да ти е най-специалния човек.....

Незнам аз за това момиче живота си давам. Само с поглед ме омайва
    Тя е най-готината и винаги ще бъде...... Жалкото, е че няма какво да направя за да променя нещо...
    СТАВАШ ДОСАДЕН!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Олей първо прочетох,че никът ти е "няква си там" и се притесних

Много е хубаво това,което чувстваш

А това,което си написал не е ли от някоя песен
    Много ми е познато
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от otchaqnata
    \/ на повечето момичета проблема ни е там че първо гледаме външния вид на някой а той доста лъже ... като бях по - малка така де се каже го правех гледах как изглежда момчето без да го познавам наистина но тогава бях на 12-13 и адски глупава сега съм на почти 17 е не съм много голяма ....но аз бих дала всичко за такова момче ..да ме обича искренно ...не се нахвърляйте на момчето той просто споделя наистина има много теми посветени на някой но това си е негова тема и ако на някой не му харесва по добре не пишете колкото да го убидите и да се направите на "важни" наистина не сте
    Глупаво е да критикуваш някой само защото се е влюбил
    По темата - поговори с момичето гадно е всичко да свърши така
    И аз съм влюбена и съм в някфо такова положение само дето момчето ми е съученик и смятай какво е ...казах му че го харесвам той също не ми е безразличен просто незнаем какво да правим отношенията ни се промениха той се държи по различно с мен говори ми пак се лигави... но знае че го харесвам и тва е достатъчна причина да се промени а аз ...аз го обичам още повече и не искам да го загубя за това ще си го върна ценен е за мен прави ме различна ... не се отказвай от момичето на мечтите си а и покажи по някакъв начин ..че не искаш да се отдалечите един от друг
    пожелавам ти Успех

да хубаво си добавял думички и песента на Миро е също яка но тряля такива безсмилени теми постоянно .Само да разбирам те 6ото и аз съм на същото дередже.....
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Az i bivsheto mi gadje s koeto se subirahme i se razdelqhme v produljenie na 3 godini i polovina se obichahme mnogo i o6te se obichame i se vijdame obmislqme variant da se subirame pak .. no az nemislq,che e udachno da mu davam nov shans,v koito moje bi pak 6te se provali .. boli no tova e istinata .. taka,che spored men tq sama 6te te potursi kato razbere kakvo e izgubila

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeFeel
    Аз пък губя контрол като видя ей такава тема ... дето след 2 седмици ще я видя пусната същата, малко променена , за друго момиче , което "обичаш"
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    На слънцето :>
    Ох .. влюбено момче .. уауа .. направо си за червената книга ..

Еми да ти кажа .. това момиче щом не ти обръща внимание .. трябва да не вижда това което ти каза на нас .. наистина пробвай да поговорите кажи и това което каза и тук ако тогава не те разбере и не направи поне опит да направи нещо тогава аз не я разбирам ..

Лично аз .. ако някой ме обичаше толкова силно .. може би бих била с него напук на чувствата /който ги няма/ само и само да дам всичко от себе си за да е щастлив .. предпочитам да съм в връзка в която аз съм безразличната , а той влюбения отколкото обратното ..

Абе изобщо поговорете. Изясни си всичко което искаш и бъди честен и откровен Всичко което те притеснява я питай

Успех

Град
    Напоследък нито здрасти и чао не получавам от нея а преди поне това имах кофти е ... Незнам и аз.... Но съм сигурен, че наистина я обичам........................

Живота си ще преобърна на нея гръб няма да обърна.
    Не съжелявам за нищо, колкото и да боли,
    колкото и още да ме боли, не съжелявам, защото ако има и съвсем малък шанс нещо да се получи дори и да е 0.000000000000000000001% си е заслужавало всичко
    Но реалноста е друга, аз си пропадам надолу в мислите си,
    търсейки път към нея, изгубвайки своя, намирам един нов път
    Пътя на болката...... но искам само да сме приятели, а изглежда като невъзможно, повярвайте не е от външния вид.... (не съм грозен)
    ПРосто незнам !

Голям фен
    Град
    Лондон
    много е хубаво и миличко

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    sofiqqq
    уффф много силно казано ..... и тъжно
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    Габрово
    ИИИ отново ме разчувства. Много е мило.

Град
    in my world!
    само се "влюбвате" и се оплаквате.
    и така ли не разбрахте,това не е любов а заблудааааааааа
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    +1 Напоследък такива като теб взеха да стават много...Това ме притеснява, че истинските мъже, съвсем са изчезнали.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    +1 Напоследък такива като теб взеха да стават много...Това ме притеснява, че истинските мъже, съвсем са изчезнали.
    Той пак си е истински бе.
    Дай Боже да има повече чувствителни момчета.

Искам да кажа, че такива разбирания като твоите обикновено сдухват емоционалните индивиди и после се чудим де са "свестните" мъже. Аз съм гаднярка и изгарям от желание ако скъсам с някого той да не може да ме прежали с години, години, години... Съвсем сериозно..

А и реално погледнато истински мъж не означава някой дето така бързо си казва "следващата", поне според мен.. глупави са тия фрази "истинските мъже не плачат, не се сополивят" ..нам си кво

Мда, nqkaf si tАM вече и мен ме дразни, щото е досаден и смотан. Щото само го съветват и не слуша, щото има 3475846575 теми, но все пак не мога да кажа че не е истински мъж само щото е смотан ревльо. А и както казах - да има повече такива да ми човъркат егото ... все пак съм гадна, хаха.

Както и да е : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си