.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Тц,много е добро това. Браво . =D>

Град
    Пазарджик
    Много е хубаво ама можеше да го сложиш като текст на профила си но какво пък,нали става въпрос за любовта

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Ае бягай оттука уе,нямате ли достойнство,
    +1 Напоследък такива като теб взеха да стават много...Това ме притеснява, че истинските мъже, съвсем са изчезнали.
    Той пак си е истински бе.
    Дай Боже да има повече чувствителни момчета.

Искам да кажа, че такива разбирания като твоите обикновено сдухват емоционалните индивиди и после се чудим де са "свестните" мъже. Аз съм гаднярка и изгарям от желание ако скъсам с някого той да не може да ме прежали с години, години, години... Съвсем сериозно..

А и реално погледнато истински мъж не означава някой дето така бързо си казва "следващата", поне според мен.. глупави са тия фрази "истинските мъже не плачат, не се сополивят" ..нам си кво

Мда, nqkaf si tАM вече и мен ме дразни, щото е досаден и смотан. Щото само го съветват и не слуша, щото има 3475846575 теми, но все пак не мога да кажа че не е истински мъж само щото е смотан ревльо. А и както казах - да има повече такива да ми човъркат егото ... все пак съм гадна, хаха.

Както и да е : D
    Съгласна съм!Даже с две ръце!И аз искам да ме жаклят много дълго време..Е, не знам всеки с разбиранията си.Аз не казвам че истинския мъж е безчувствения, но да дойде да ми реве със кански сълзи под терасата..Не не! Само като си представя жалкото му изражение и нещо отвътре ме бута, да го отлъча от избирателния процес...Жалко е мъж, да плаче пред една жена...Като е сам, нека си ревтуни колкото иска, ама лично на мен би ми станало смешно.Така че има и свестни мъже, които може да не реват...Аз на тия чувствителните мъже им викам путка мъж. Кфо да се прави! ? Аз съм също съм гадна...Мъжете са за туй, да си изтържеш обувките отгоре му и той пак да не може да те забрави, НО НЕ И ДА ИДВА ДА МИ СЕ МОЛИ.Мразя досадни мъже..Ама как хубаво ми се иска на някой да му насоля главата..Ей зарибих едиин смотльо, ше взема да му начупя хатъра! Брав даваш ми идеи!

Град
    Пазарджик
    Толкова тъжно...

само се "влюбвате" и се оплаквате.
    ем тъи кат преливаш от достойнство и нз какво да го правиш хвани си го наври някъде!Като не ти харесва просто даи оная зелената стрелкичка отгоре да излезеш от темата и иди някъде другаде.

Цитирай Първоначално написано от S1lv3r
    Толкова тъжно...

само се "влюбвате" и се оплаквате.
    ем тъи кат преливаш от достойнство и нз какво да го правиш хвани си го наври някъде!Като не ти харесва просто даи оная зелената стрелкичка отгоре да излезеш от темата и иди някъде другаде.
    А пък мойта стрелкичка е синя пък
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Съгласна съм!Даже с две ръце!И аз искам да ме жаклят много дълго време..Е, не знам всеки с разбиранията си.Аз не казвам че истинския мъж е безчувствения, но да дойде да ми реве със кански сълзи под терасата..Не не! Само като си представя жалкото му изражение и нещо отвътре ме бута, да го отлъча от избирателния процес...Жалко е мъж, да плаче пред една жена...Като е сам, нека си ревтуни колкото иска, ама лично на мен би ми станало смешно.Така че има и свестни мъже, които може да не реват...Аз на тия чувствителните мъже им викам п***а мъж. Кфо да се прави! ? Аз съм също съм гадна...Мъжете са за туй, да си изтържеш обувките отгоре му и той пак да не може да те забрави, НО НЕ И ДА ИДВА ДА МИ СЕ МОЛИ.Мразя досадни мъже..Ама как хубаво ми се иска на някой да му насоля главата..Ей зарибих едиин смотльо, ше взема да му начупя хатъра! Брав даваш ми идеи!
    Е, да - никой не харесва много жалките хора! И аз харесвам повече гордите мъже, ама пак да не ме прежалват...

Значи просто ме беше човръкнало изречението за истинските мъже, но явно не спорим за нищо.

Евала!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    skitnik sam :P haha
    Вие не сте хора с осем ръце го подкрепям...
    НЕ аз а вие сте жалки, бахти кефа да изпитваш наслада от нещастието на някой друг и то без причина "просто защото сте гадни" и това ви дига самочувствието до небето...
    Ако се замислите за момент, живота е достатъчно гаден и труден, няма смисъл да си го осложняваме един друг...
    Заради такива като вас, които ни дърпат на долу в средновековието и по-надолу света не може да се развие, кво избивате комплекси и кво ме критикувате за 51251251251 ми тема за едно и съща тема, нали идеята на този форум е точно такава, някой да ти помогне?!?
    Вие кво ха-хо-хи-хи аз съм велик, сигурен съм, че в живота ви и вие ще се влюбите поне 1 път ако не сте бахти дебилите...

Ама кво ли се разправям с вас... Знам, че няма смисъл....

По темата ;Р
    Незнам хора защо, но имам чувството, че тя заслужава повече от мен, не че съм някаф супер зле човек, просто защото тя заслужава най-доброто, а дали аз съм най-доброто? нямам представа това може само някой друг и тя да ми го кажат.........
    В крайна сметка това се оказва най-вярно:
    "Рисувам свят за двама, но теб те няма..."
    "Губя смисъл да живея, когато теб те няма.."
    NqKaF si TaM :P

za vtori pyt pi6a po temata i smqtam 4e da si vluben e nai-priqtnoto 4uvstvo no kogato ot nego boli iska6 da izkre6ti6 na celiq svqn kolko zle se 4uvstva6.za6to trqbva da go vinim 4e e vluben.v momenta sym v sy6toto polojenie i napylno te podkrepqm.naistina e tejko kogato nemoje6 da ima6 tozi koito blenuva6.ti ne se predavai i se bori za tova koeto iska6.hora mislq 4e toi e pisal za da go podkrepim i za da mu dadem malko sili ne za da go napadame.bydete malko po-blagosklonni mislq 4e vseki pone vednyj se vlubva za tova pomislete ako bqhte na mqstoto mu kak 6tqhte da se po4uvstvate!
    PeOpLe AlWaYs LeAvE!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си