- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Губя контрол, когато теб те няма :)
\Първоначално написано от otchaqnata
/ на повечето момичета проблема ни е там че първо гледаме външния вид на някой а той доста лъже ... като бях по - малка така де се каже го правех гледах как изглежда момчето без да го познавам наистина но тогава бях на 12-13 и адски глупава сега съм на почти 17 е не съм много голяма ....но аз бих дала всичко за такова момче ..да ме обича искренно ...не се нахвърляйте на момчето той просто споделя наистина има много теми посветени на някой но това си е негова тема и ако на някой не му харесва по добре не пишете колкото да го убидите и да се направите на "важни" наистина не сте
![]()
Глупаво е да критикуваш някой само защото се е влюбил![]()
По темата - поговори с момичето гадно е всичко да свърши така
И аз съм влюбена и съм в някфо такова положение само дето момчето ми е съученик и смятай какво е ...казах му че го харесвам той също не ми е безразличен просто незнаем какво да правим отношенията ни се промениха той се държи по различно с мен говори ми пак се лигави... но знае че го харесвам и тва е достатъчна причина да се промени а аз ...аз го обичам още повече и не искам да го загубя за това ще си го върнаценен е за мен прави ме различна ... не се отказвай от момичето на мечтите си а и покажи по някакъв начин ..че не искаш да се отдалечите един от друг
пожелавам ти Успех![]()