Цитирай Първоначално написано от jghgh
Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
Цитирай Първоначално написано от BaiToq
Ае бягай оттука уе,нямате ли достойнство,
+1 Напоследък такива като теб взеха да стават много...Това ме притеснява, че истинските мъже, съвсем са изчезнали.
Той пак си е истински бе.
Дай Боже да има повече чувствителни момчета.

Искам да кажа, че такива разбирания като твоите обикновено сдухват емоционалните индивиди и после се чудим де са "свестните" мъже. Аз съм гаднярка и изгарям от желание ако скъсам с някого той да не може да ме прежали с години, години, години... Съвсем сериозно..

А и реално погледнато истински мъж не означава някой дето така бързо си казва "следващата", поне според мен.. глупави са тия фрази "истинските мъже не плачат, не се сополивят" ..нам си кво

Мда, nqkaf si tАM вече и мен ме дразни, щото е досаден и смотан. Щото само го съветват и не слуша, щото има 3475846575 теми, но все пак не мога да кажа че не е истински мъж само щото е смотан ревльо. А и както казах - да има повече такива да ми човъркат егото ... все пак съм гадна, хаха.

Както и да е : D
Съгласна съм!Даже с две ръце!И аз искам да ме жаклят много дълго време..Е, не знам всеки с разбиранията си.Аз не казвам че истинския мъж е безчувствения, но да дойде да ми реве със кански сълзи под терасата..Не не! Само като си представя жалкото му изражение и нещо отвътре ме бута, да го отлъча от избирателния процес...Жалко е мъж, да плаче пред една жена...Като е сам, нека си ревтуни колкото иска, ама лично на мен би ми станало смешно.Така че има и свестни мъже, които може да не реват...Аз на тия чувствителните мъже им викам путка мъж. Кфо да се прави! ? Аз съм също съм гадна...Мъжете са за туй, да си изтържеш обувките отгоре му и той пак да не може да те забрави, НО НЕ И ДА ИДВА ДА МИ СЕ МОЛИ.Мразя досадни мъже..Ама как хубаво ми се иска на някой да му насоля главата..Ей зарибих едиин смотльо, ше взема да му начупя хатъра! Брав даваш ми идеи!