.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Незнам какво да правя...

Историята е следната... претърпях мн тежка раздяла преди година с едно момче и от тогава се дуржа по отдрупнато и не сум толкова директна с момчетата....и сега съм хлътнала ужасно много по едно момче( това е първото момче което ми направи впечатление ии наистина ме грабна от пръв поглед след бившото) писахме си в скайп от почти месец може би и излизахме два пъти обаче аз съм много срамежлива и пак казвам вече не толкова директна даже може да се каже че това нещо вече ми е непознато... и така последния поът в който изляозхме беше събута, не ходим но много го искам и след като излязохме в събутата от тогава той почна да се дуржи много странно и отдръпнато, и това много ме разочарова.... помогнете ми какво да правя за да го спечеля.... и да бъде с мен...

П.П. преди винаги той ми пишеше пръв.. а сега аз го търся.. май сме си арзменили ролите

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна

Re: Незнам какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от FaTaLn0t0_LaDy
    помогнете ми какво да правя за да го спечеля.... и да бъде с мен...
    ... забрави преживелиците от детската градина и завърши сполучливо първи клас ?
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Не е нужно да си директна с момчетата ... просто му покажи,че се интересуваш от него .. че го харесваш (включи му се няколко пъти в скайп,покани го на кафе и т.н).
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Габрово
    Ами просто трябва да се опиташ да се отпуснеш малко. Пиши му, кани го да излизате, бъди малко по-мила с него. А когато сте заедно, не се "дърпай" от него...... напротив- покажи му, че ти е приятна неговата близост.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

претърпях мн тежка раздяла
    Някой ще ми дадели дефиниция на това определние, ако може, защото ми звучи сякаш "преживях катастрофа", а не мисля , че между двамата души, може да се случи нещо чак толкова колосално, че да не може да се продължи напред?!?

Най-напред ти предлагам да се научиш да пишеш и после да си търсиш момче
    Stay up all night with the stars *

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    претърпях мн тежка раздяла
    Някой ще ми дадели дефиниция на това определние, ако може, защото ми звучи сякаш "преживях катастрофа", а не мисля , че между двамата души, може да се случи нещо чак толкова колосално, че да не може да се продължи напред?!?

ем тежка.. в смисъл такав нещо като гръм от ясно небе, след което изгубваш доверието във всичко и всеки ... това преживях аз, но все пак хората са различни и при всеки един човек една раздяла я усвоява по различен начин.

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Най-напред ти предлагам да се научиш да пишеш и после да си търсиш момче

ехе мерси това по какаъв начин съм написала темата, няма абсолютно никакво значение.в крайна сметка няма нужда да се оправдавам, че не съм свикнала да пиша с БГ букви и нещо от рода ..... но все пак всеки човек мисли различно

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kaji my,4e izpitva6 simpatii kum nego,pitai go dali te har i ako ti kaje da,ok,no ,ako kaje ne,go ostavi
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Ох..."Тежка раздяла","Дълга връзка","Минали преживявания"...Като започнете да ги ръсите едни...направо думи не намирам.Това в събота първа среща ли ви беше?Има възможност да не си му допаднала.Все пак всеизвестен факт е,че в интернет пространството всички са различни.Колкото и да си се държала естествено в скайп,там всичко е различно.Ако не си му допаднала,просто няма какво да направиш.Пробвай да му покажеш,че го харесваш-включвай му се в скайп,питай го да излезете.Ако настоятелно,редовно и методично ти отказва,по-добре се откажи.
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Цитирай Първоначално написано от Victorya
    Ох..."Тежка раздяла","Дълга връзка","Минали преживявания"...Като започнете да ги ръсите едни...направо думи не намирам.Това в събота първа среща ли ви беше?Има възможност да не си му допаднала.Все пак всеизвестен факт е,че в интернет пространството всички са различни.Колкото и да си се държала естествено в скайп,там всичко е различно.Ако не си му допаднала,просто няма какво да направиш.Пробвай да му покажеш,че го харесваш-включвай му се в скайп,питай го да излезете.Ако настоятелно,редовно и методично ти отказва,по-добре се откажи.
    ммм не тази събота след която се отчужди ни беше втора среща и то всъшност се получава така, че когато той е свободен аз не мога защото се пребирам късно от училище.. иии за първата среща аз го провокирах да излезем... след това той каза че ще излезем някоя сутрин (аз съм втора смяна) нооо така и не излязохме сутринта, предната събота той ми предложи да излезем и ни беше 2та среща....
    нз.. но имам чувството че той е очаквал да направя нещо като си тръгваме... и може да е загубил интерес, защото аз чаках той да направи нещо и така всеки си отиде в неговата посока

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    kaji my,4e izpitva6 simpatii kum nego,pitai go dali te har i ako ti kaje da,ok,no ,ako kaje ne,go ostavi
    +1 : )
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    Ямбол
    Момичетата имаме вроден сексапил и номерца, колкото и срамежливи да са някои от нас.
    Въображение дете мое !!!

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си