Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
Къде учиш? ГПЧЕ Йоан Екзарх
Хоби? Музика.. в няколко форми
Кой предмет най-много обичаш?А кой най-много мразиш? Най-много обичам биологията.. най ми ляга на сърцето... Не се сещам за предмет, който да мразя
Цитирай Първоначално написано от Disrespect
от колко време думкаш на тъпани? По принцип още 6ти клас с едни авери си имахме 'група' и ходехме на 'студио', но друго освен дандания не дигахме преди около месец и нещо поднових свиренето, защото с едни момчета от даскало поготвяме песни за коледния концерт на училището и така... Сега тва е зарибявката.
Цитирай Първоначално написано от 5StaR
Ника ти от къде е?
Много WC3/WoW ли цъкаш? :>Ника ми идва от 1 песен на меноуор.. Earthshaker who feels no pain... мн ме надъхва тая фраза и отнчало мислех да съм инкогнито в тоя форум и да съм с ник, който не съм ползвал никъде другаде и така.. ми дойде тоя
УОУ и уаркрафт почти не съм цъкал

Цитирай Първоначално написано от нес.
Хей.
моите въпроси са такива:

1.Относно момичетата(може би е болна тема,просто ми е интерестно)
Какво лично теб те привлича в едно момиче,но не става въпрос за външноста и,а за по
..душевните и качества,и какво ти хареса толкова много в сегашното ти гадже,че да станете гаджета(ако имаш такова)?
Трябва просто да ме допълва... да не бъде като и мен и да не се стреми да е като мен.. и моята приятелка е такава. Въпреки, че сме заедно отскоро ми е много приятно с нея и в най-шибаното време ми е готино. Качества... може би да може да ми търпи дебелашкия хумор и да ми слуша пиянските истории моето момиче е супер мило, хрисимо и нежно... умна е и даже и да седим и да мълчим пак ми е хубаво като съм край нея (и да знаете, че е от форума и чете всяка думичка от тоя месидж )
2.Може би с какво искаш да се занимаваш за по напред?
Не обичам плановете... Знам само, че със сигурност няма да се занимавам профисионално с музика! Биологията ме влече и може би ще уча нещо такова, но не съм решил още.. за по-напред смятам да си измия зъбите и да спя

мерси.ако има още нещо..