obi4am edno mom4e,ama ne moga da imam ni6to seriozno s nego,predi dve godini spah s negov priatel za da mu naprava napuk,dokato toi si ima6e priatelka.sega sled 2 godini pak se vidqhme,pravim sex i ni6to nikoga ne stava po seriozno,ama i kak 6te stane vse pak se 4ukah s negoviq priatel..kolko se mrazq za tva..a otkakto se zapoznah s nego se preobrazih napravo ne moga da se poznaq,takava 6ibana kurva sam,4e nqma nakade,ne sam spala s tolkova mnogo,amapak sa baq s koito i da sam ne mi e hubavo,samo 4ukaneto mi dostavq udovolstvie i to momenta,posle prodaljavam da se vra6tam pri nego,ni6to,4e znam,4e nqma da se polu4i.neznam kakvo da prava 4ustvam se napravo otvratitelno,ni6to ne me radva prosto,edistveno toi..i nai-tejkoto e kogato stoi do men i znam,4e si tragva pak i samo zaradi ebaneto e s men.jalka rabota napravo.ne moga da se poznaq,edin maj mi eba maikata otvsqkade i prodaljava da ima vlast nad men,a vinagi sam si mislila,4e sam tvarda.qvno sam mazohistka i bolkata mi dostavq udovolstvie,neznam kakvo drugo moje da e