.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен
    Град
    plovdiv

Омръзна ми...

obi4am edno mom4e,ama ne moga da imam ni6to seriozno s nego,predi dve godini spah s negov priatel za da mu naprava napuk,dokato toi si ima6e priatelka.sega sled 2 godini pak se vidqhme,pravim sex i ni6to nikoga ne stava po seriozno,ama i kak 6te stane vse pak se 4ukah s negoviq priatel..kolko se mrazq za tva..a otkakto se zapoznah s nego se preobrazih napravo ne moga da se poznaq,takava 6ibana kurva sam,4e nqma nakade,ne sam spala s tolkova mnogo,amapak sa baq s koito i da sam ne mi e hubavo,samo 4ukaneto mi dostavq udovolstvie i to momenta,posle prodaljavam da se vra6tam pri nego,ni6to,4e znam,4e nqma da se polu4i.neznam kakvo da prava 4ustvam se napravo otvratitelno,ni6to ne me radva prosto,edistveno toi..i nai-tejkoto e kogato stoi do men i znam,4e si tragva pak i samo zaradi ebaneto e s men.jalka rabota napravo.ne moga da se poznaq,edin maj mi eba maikata otvsqkade i prodaljava da ima vlast nad men,a vinagi sam si mislila,4e sam tvarda.qvno sam mazohistka i bolkata mi dostavq udovolstvie,neznam kakvo drugo moje da e

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Еврибади на магари !
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Голям фен Аватара на beb4yy
    ОКАЙ КВО ИСКАШ ОТ НАС ТИ ВЕЧЕ СИ ПОТЪНАЛА ! МРАЗА ТАКИЯ КУРВИ КАТ ТЕБЕ

Amiii ne znam kakvo da ti kaja... Samo da se stegnesh i da ne dopuskash pak da se slu4va tva za koeto govorish... Toi te izpolzva, priemi go i se otdale4i ot nego i ot fr mu, kolkoto i da e trudno!!!
    Impossible is a dare.

ми седни си на путката малко те еба в курвето ти сама си правиш проблемите ...незнам какво да те посъветвам освен....че никога не е късно човек да се промени ...и ако не мислиш постоянно на някой за кypа и се уважаваш може да направиш живота си по добър пък ако не аре на магистралата кат ти доставя пък чак такова удоволствие да се шибаш поне пари изкарвай

Бе девойчето май се хвали, че то голямо постижение да си к*рва в днешно време и в България.
    По темата мога да кажа само че пича си те ползва за каквото си отиваш и ти - секс без обвързване, защо разваляш една толкова работеща и изпипана система.
    Ich fang ein Bild von dir
    Und schlie

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    edinstvennoto ne6to,koeto moje6 da napravi6 e da se otkusne6 izcqlo ot nego,prosto nqma smisal,6om e samo za ebaneto,trqbva da go ostavi6 i da produlji6 napred
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Някой май много го сърби Според мен сте перфектната двойка - ти курва, той - курвар ... Кво повече искаш
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Град
    The Land Of The Doomed
    Той има власт над теб, защото ти му позволяваш. Седни си на задника ако не искаш да продължаваш така и го забрави. Престани да гледаш на другите момчета като на машини за секс! Остани за извесно време сама, занимавай се с нещо, което ти доставя удоволствие, отдай се на нещо - НЕ СЕКС! И после когато вече се поуспокоиш можеш да погледнеш на момчетата като на момчета, не като на пишки и знае ли човек - ще срешнеш някой, който няма да е с теб заради секса, а може наистина да те обича. Ако пък не искаш продължавай си така ..

Ми... май няма как да се получат нещата...
    Ти искаш връзка, а той само секс - как мислиш че ще се промени тва, след като той вече те възприема като сексуална партньорка и нищо по-сериозно/ангажиращо.

Може би трябва го поканиш някъде да излезете - на разходка например. И се опитвай да говориш с него. Просто да говорите. Малко ме съмнява да се получи, но не ти пречи да пробваш. Целта на тая разходка само двамата, някъде из някой парк е да му покажеш че имаш и друг интерес към него, а не само да се чукате. Честно казано съм скептично настрояна, но все пак опитай.
    Ако през цялото тва време (докато ти се опитваш да си говориш с него за различни неща от ебане и се мъчиш да завържеш приятелство и близост) той се опитва да ти налита или усещаш че му е скучно и вътрешно си мисли "Аре ве кво правим тука!? Няма ли да се ебем?" значи е време да се заобичаш малко повече и да му теглиш майните.
    Самоуважение му е майката. Не трябва да се занимаваш с човек, на който приоритетите са различни от твоите!

Ако мислиш че го познаваш добре и е предвидим, не пробвай съвета ми. Ако имаш някакво опасение че може и да се посближите и да схване защо излизаш с него насаме без да се ебете, ами само да си поприказвате - действай...

Не знам какво да кажа. Дано не съм го описала много объркано.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен
    Омръзнало ти е,а?А на мен как ни е омръзнало от такива като тебе...
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    in my world!
    Ми... май няма как да се получат нещата...
    Ти искаш връзка, а той само секс - как мислиш че ще се промени тва, след като той вече те възприема като сексуална партньорка и нищо по-сериозно/ангажиращо.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

нещо не разбирам...нали той си е имал приятелка..? тогава каква е разликата дали ще спиш с фр му или не... просто си избери кое искаш...или да продължиш да праиш безмислен секс с него или да си намериш достоинството и самоуважението и да му теглиш една...
    All you need is love =]

Зарежи го тоя, защото много гадно те използва.След тва се промени и престани да бъдеш такава... Не позволявай да те използват по този намчин, долно е!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми...зле си Ти знаеш той що е с теб Според мен не се давай така лесно, забрави го. Нали не искаш да пропаднеш още повече заради едно момче, стегни се
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    ОКАЙ КВО ИСКАШ ОТ НАС ТИ ВЕЧЕ СИ ПОТЪНАЛА ! МРАЗА ТАКИЯ к**ви КАТ ТЕБЕ
    +1
    По-хубавото е че си го знае..дееба мърлата..

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Omryzna mi vseki pyt da te izprashtam sys sylzi ostani ostani ...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си