.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

HELP преси за коса

Мисля да си взема преса за коса избрах си тази ноо...някой по-запознат може ли да ми каже дали е добра ако не е да предложи друга плс

http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3142
    Twilight FANPIRE

Определено за тази само ще си дадеш парите.Имам абсолютно същата.

1-во ЧАКАШ 1 ЧАС,ЗА ДА ЗАГРЕЕ
    2-ро СЛЕД УСПЕШНО ЗАГРЯВАНЕ С ДОСТА МЪКИ ЩЕ ПОСТИГНЕШ ПРИЧЕСКАТА,КОЯТО ИСКАШ

Това е,защото пресата се смята за детска и е само 16w мощност със предпазител на представките.

Мерси много за отговора замалко да си я поръчам

a тази?
    http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=3617
    Twilight FANPIRE

Преди и едро друго момиче пита за тази преса и я разколебаха. Порови из темите за преси и ще намериш доста добри предложения

За тази, която си дала втора мощността е същата като на първата. Аз като ги гледам все едно са еднакви само различни цветове.

За какво искаш пресата - изправяне, къдрене, вафлички? За какво ще я ползваш, за да знаем долу горе какво търсиш?

Купи си КЕРАМИЧНА преса.

Имат много повече предимства.

1во-загряват за една минута.
    2ро-изправя се много по-лесно и по-бързо с нея.
    3то-също уврежда и гори косата,но много по-малко.

И не пречи да си я вземеш от някой магазин,вместо от интернет.
    Поне ще си я видиш на място.

Но това вече ти си го решаваш

Тази 2рата която си пуснала не съм сигурна дали е керамична,но ако не е изобщо не си я взимай
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Поредното момиче,гледащо само приставките на пресата Не си купувай нито една от 2-те,защото са боклуци Същите тези преси (но само с 2 или 3 вида вафлички и приставка за изправяне,керамични) струва 23 лв.
    Кажи за какво ти е пресата (само за изправяне,само за къдрене с вафлички,за 2-те или за тези 2-те + допълнителни приставки) и до колко пари искаш
    Предупреждавам те,че ако искаш наистина ХУБАВА преса с много приставки ще трябва да дадеш поне 150-200 лв.

Искам пресата за къдрене,вафлички т.е. за двете с приставки
    Twilight FANPIRE

На elekom има една преса керамична с 3 приставки и найстина е добра и не е скъпа в повечето случаи е цикламена виждала съм я навсякаде на пиротска в малкия Цум я има успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си