.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Мега фен Аватара на machoka

Някои мои изпълнения )))

Скучаейки на работното място /нали българинът бил мързелив/, по случайност се върнах в годините назад преди що-годе една петилетка и чух някои стари мои 'записи' (правени са с детско микрофонче за 2.50лв от пазара на фалшив инструмент със Sound Recorder-а вграден с win). Въпреки това нещо се чува (ама усилете малко, че са тихички), та ако някои някоя друга минутка за губене може да чуе няколко неща.

1. Фрагмент от Дилмано Дилберо вариации за пиано на Ал. Владигеров /син на Панчо Владигеров/ - голям джазмен, голям човек. Това е една от бавните вариации в типично джазов стил, а иначе цялата пиеса е много луда и мнооого дълга:
    http://machoka.data.bg/My%20Music/Di...20Fragment.wav

2. Шопен - Революционен етюд /големият/, оп. 25 но. 11, голяма зарибявка беше на времето, печелил съм конкурс с него като част от репертоарната програма:
    http://machoka.data.bg/My%20Music/Ch...on%20Etude.wav

Минаваме към по-интересното, а именно собствено творчество ХАхАХ

3. 'Микс' - започва с моя хрумка и в последствие съм внедрил няколко известни мотиви, да видим дали ще се сетите от къде са)
    http://machoka.data.bg/My%20Music/mix.wav

Последно 4 - годините са някъде около 7 клас, някакво момиче ми беше влязло в акъла до толкова /естествено несподелено/ и от мъка вместо да си прережа вените - седнах на пианото и това беше първото, което ми хрумна - чиста импровизация, но изпълнена с много тийн емоционална болка хихи )
    http://machoka.data.bg/My%20Music/Imp.wav

Та.. това е)

Голям фен Аватара на Vincitore
    WooW Много добре свириш!!! Бравоо! А за Шопен трябва много добра техника -която ти имаш!!! За Ал.Владигеров няма какво да се говори а в микса мисля че е включена "Хубава си моя горо"-поне така си мисля !!! Последното също е много добро !!!

Правилно, един от мотивите е на хубаво си моя горо)

Мега фен Аватара на Blab
    1-ва реакция: Фукльо:Д
    2-ра -||-: ехх...
    3-та : слуша "Микс" за 2-ри път... Пуска си "Чакам те сутрин рано".
    Спомня си скандала покрай "Лорейн" на Евровизия'06:Д
    Връща се назад - "Хиляди слънца"... и някой стар български филм... Стига до "Лодка в реката" и потъва...

ПП:И колко красива е любовта, дори несподелената такава.)

Значи това 'Микс' след 1.35м са врътните, до тогава е моя приумица, която беше замислена като концерт за чело и симф оркестър двоен състав (слушали ли сте музика за виолончело? способно е да ти разплаче душата с мекия си човешки тембър), и някога когато имам време ще се реализира като такава.

Любовта е красива, винаги ( Детският акъл също...
    ЕдиТ: и нещо друго, слушайки 'Имп' в момента чак осъзнавам нещо.. направил съм го в мажорна тоналност, което значи че алогично за възрастта, дори в несподелените чувства съм намерил нещо оптимистично и наистина красиво, а не мелодраматично, трагично и сърцераздирателно каквото щеше да прозвучи в минор. Това сякаш е някакъв процес на съзерцание..

Сега вече разбрахте ли за аватара )) Ето - за това е такъв, за това и никога няма да го сменя.

Имам чувството,че ако си ги пусна пак,ще заспя. Не за друго,ами защото съм уморена,а мелодиите са релаксиращи. Не,че разбирам,но сякаш добре се справяш с пианото.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Щеше да ми бъде наистина интересно да ги чуя... Сигурно свириш хубаво..

Ами ако кажеш как, бих ти ги пратил, по пощата няма да стане че са по над 10 мб.. май (

Цитирай Първоначално написано от Blab
    1-ва реакция: Фукльо:Д
    2-ра -||-: ехх...
    Добре свириш. Още занимаваш ли се с това?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Някъде по широкия свят...
    Жалко ,че се отказах от пианото,иначе сериозно , добър si,пробвай да миксираш,нещо на Рахманинов.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

machoka в "Искрено и лично". Най-после да повдигне булото на мистерията около себе си и аватара си, а не само да се прави на безчувствен и строг. ^^

Иначе най-много ми харесва микса и "Imp".
    Винаги съм се възхищава на хората, които могат да изразят чувствата и емоциите си чрез музика. Toва е единственото изкуство, което може да ме докосне и да го почувствам за разлика от лириката, която ми е крайно непозната и далечна.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

трябва да миксираш нещо с Doncho

Занимавал ли си се професионално с пиано??? Няма как да си постигнал такава техника само в някое читалище примерно !?

Град
    На Баскетболното игрище!
    последно най-ми хареса

виж това -> http://vbox7.com/play:a5e945c4 , кажи си мнението
    I am what I am !!!

ъ, не съм се занимавал в читалище, а съм завърил Националното музикално училище в София от предучилищна възраст и в момента съм едновремено 3-та година студент като пианист изпълнител + педагог и втора година като диригент и композитор в Музикалната Академия, или на кратко - Консерваторията.

Радвам се, че ви харесва. По принцип имам само един професионален запис до момента в първо студио на Националното Радио, но така и не можах да изк0пам копие от тонрежиьора, нали авторските права са на БНР и е забранено изнасянето.. Въпросният е пак в тоя диапазон - някъде 10 клас беше.
    Рахманинов трудно се 'миксира'. Последният фрагмент от 'микс' е главната тема на един от етюдите на Шопен, леко така модифициран от мен за нуждите на хармонията )

Цитирай Първоначално написано от DisturbinThePeace
    последно най-ми хареса

виж това -> http://vbox7.com/play:a5e945c4 , кажи си мнението
    Аранжиментът не е нищо специално, може и по-добре да стане.

Момчето е музикално, с чувство за ритъм. Постановката му е за типичен руски 'романтизъм' - сложи го от Рахмнанинов и Скрябин та насам. Но ДОРИ и за тях е твърде груб, а техниката куца и ако трябва да свири наистина един от тези двама композитори, ще издъхне на втората страница и ще си съсипе ръката. Но в крайна сметка винаги съм бил на мнение, че техниката се постига, а това което е важното мисля, че го има - музикалност, усет за фраза и ритъм.

Уау, хора като теб ме мотивират да продължа да се занимавам с музика. (:

Браво Мачока! Супер се справяш! Искаш ли да ми акомпанираш? Междудругото можеш ли да изнамериш някои партитури онлайн?
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

При кой си учил в НМУ ?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Харесвам.
    На мен по принцип си ми допада много свиренето на пиано де..

Цитирай Първоначално написано от merediana
    интересно ми е , machok,
    дали слушаш чалга?
    99% съм сигурна, че не ама..........казвай хохохо

btw добър си брат4е , не мога да го отрека

Честно да ти кажа по купони или в дискотека съм пръв на пилоните при танцьорките А да си призная, от време на време ДАЖЕ и в колата дъня на най-новите чалгии.. ретро...рок... слушам и мога да се забавлявам на абсолютно всичко когато сляза от сцена )

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    интересно ми е , machok,
    дали слушаш чалга?
    99% съм сигурна, че не ама..........казвай хохохо

btw добър си брат4е , не мога да го отрека

Честно да ти кажа по купони или в дискотека съм пръв на пилоните при танцьорките А да си призная, от време на време ДАЖЕ и в колата дъня на най-новите чалгии.. ретро...рок... слушам и мога да се забавлявам на абсолютно всичко когато сляза от сцена )
    Защо пък да не слуша?! Какво общо има това?
    Майка ми е цигуларка и също си слуша чалга от време на време (само че предпочита наистина ЧАЛГА а не поп фолк )

Мачок мога скайп да ти дам или просто да ги качиш някъде където и аз ще мога да ги чуя

Цитирай Първоначално написано от Vincitore
    При кой си учил в НМУ ?
    какво, пиано? Светла Славчева?

Да, един си на сцената, друг в живота. Браво!

hottie
    Guest
    ПРЕКРАСЕН СИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мога да те слушам цяла вечер ! Съвсем сериозно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си