- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някои мои изпълнения )))
Всички ви обичам!
Хаха,много си наблюдателен!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
global, мога да се закълна, че това беше най-голяма тъпотия, казвана някога!
*bow*
Сигурно едно време на мегданите гюбеци са се въртели и виели, а не хора.
Така наречената 'чалга' представлява крадени ГРЪЦКИ и СРЪБСКИ песни. Усети ли намека? Чалгата е дошла от сърбия, пиле, и няма нищо общо с българската народна музика.
Нищо.
Абсолютно нищо.
Нищо.
Що все търсите проблема в България и българското? Изнасяйте се като имате проблеми бе, никой не е длъжен да ви ги решава. На крив ку.р космите му виновни... тц, тц.
Мачко, извини ме, не се сдържах.
Собственост на Canis_Dirus
Супер са, мачок!!! Сега ги чух, че вчера нямах възможност..
№4 момичето чуло ли я е някога? Прекрасна е!
Накрая чух една неподходяща нота, точно преди финалния акорд, нооооо е върха! Много ми хареса! Както и останалите! : )
А глобал верно пак се изцепи с тъпотията си..![]()
Браво, много ми хареса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Глобале, ти си болен човек.. ти автентичен фолклор слушал ли си, или когато е трябвало да го правиш си си бъркал в дупето с предмет от вибриращ характер?!
"Микс" е невероятно... Не мога да спра да го слушам![]()
И "Имп" много ми харесва![]()
Яяя....си гледай работата и не се обаждай като не те питат. Тва което съм искала да кажа съм го казала.Първоначално написано от global
![]()
Глобале, качи се на Пирина, или на Родопата, па поседни малко на някой камик, па си отвори едно бурканче прясно местно заквасено мляко, па се заслушай в овчарите гайдари и кавалджии или в младите невести с кръшни гласове и характерната за региона орнаментика, накрая Удари едно БЪЛГАРСКО хоро и вечерта отиди на гозби в къщата... това всичко е магия бе човек, ти никога не си го изживявал, недей говори за чалгии тука, нищо общо няма.. объркал си се заради повечето певачки, дето се правят че пеят 'народно'.. ама само се правят.
Манталитет? КУЛТУРА?! Или по-скоро е въпрос на липсата им при теб?!
хахахха, тоя същия дето иска да сменя флага и името на Родината в същото време не слуша фолклорна музика и я смята за боклук...
абе, ти си ненормален бе, пич. търси някаква помощ, сериозно..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."