- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спагети??
нз къде да сложа темата..и тук не е мн подходящо но ...така преценихта много ми се приядоха спагети
някой ще ми помогне ли :P
1.Самите спагети как ги варите и колко?в смисъл колко вода слагате?1 литър?и веднага слагате сол или след като заври?а самите спагети кога ги поставяте?като заври водата или още от началото и тогава засичате?и 10 мин достатъчни ли са им?
2.за соса ...казаха ми колбас какъвто намеря да запържа и малко лук..и доматен сос..ама тва достатъчно ли е?и ако е..някой може ли да ми каже как точно да запържа саламав смисъл като сложа тенджерката и олиото веднага ли да сложа и салама или да поизчакам малко?и кога да разбера дали е запържено както трябва?в смисъл някой ако ми каже долу горе колко време..а и пречи ли да запържа лука и салама заедно а не по отделно?и след като ги запържа и добавя доматения сос долу горе пак колко време трябва
![]()
сори за досадните въпроси ама искам утре да се пробвам и искам да стават за ядене(не само от кучето)![]()
![]()
Cruel Intentions
aham 10 za spagetiteами аз исках само да разбера за запържването щото там не ми е много ясно..трябва ли първо олито да заври..в смисъл да се понагрее малко и така да запържвам салама и лука
или..иначе сега ми казаха че като добият малко златист цвят били готови и оставало да добавя само соса ама...самото запържване
иначе то и аз горе долу на око ще ги правя нещата и се надявам да стане
![]()
Cruel Intentions
Настрана от варенето и пърженето има и още нещо, което се прави в ресторантите.
Веднага след като се извадят спагетите в чиния, в тях се завива 1 лъжица готварска сметана, 1 лъжица топено сирене и пак толкова маргарин. Оставя се така малко да постои - 2-3 минути - да се разтопи всичко. Полива се отгоре със запържения сос и се настъргва кашкавал отгоре.
Пробвайте, рецептата е на баща ми![]()
BeCaUse I CaN!
Той ще се зарадва повече на излизане и по една биричка да пиете![]()
BeCaUse I CaN!
obojavam spageto Boloneze,kakto i sus zehtin i 4esun(zapurjeni),no ako sloja ZAHAR vutre,tova 6te stane nai-omraznoto ne6to na sveta!Domatite ne satolkova kiseli,4e da slaga6 zahar!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Хахухьуа сега тамън ям спагети![]()
и за да не е спам ще кажа ,, че си нямам и на представа как се правят![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
във водата за спагетите сложи и малко олио,така на око,че да не залепнат![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
10хнаправих го по възможно най простя начин :P в соса не сложих захар..просто не искам да става сладко или ддз..ние просто не слагаме
иначе всичко се омете още на първото ядене така че мисията изпълнена успешно
но...докато спагетите станаха добре малко не успях с бисквитената торта..бисквитите останаха някак сухи..може би следващия път ще трябва да ги потопя в мляк ои така
![]()
![]()
Cruel Intentions
След като я направиш бисквитената торта трябва да поседи няколко часа в хладилника, най-добре едно денонощиеПървоначално написано от mysterious93
![]()
Да, и е хубаво да се направи с по-меки бисквите /за да попият по-хубаво/ Примерно Закуска.Първоначално написано от hottie
![]()
cherry*kiss