.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 244

Hybrid View

Ехеее .... на който не му понася да се изнася (rofl) (rofl) ... Напрао понякога ме изумяваяте ... От сега да ти кажа - около Нова година ти ще паднеш и ще ти излезе синявица и затова НЯМА да можете да се видите и ще е една много скучна Нова година без яката пичка от автобуса и мега мачото със самочуствие за петима и външен вид развняващ се на Джони Деп и Брат Пит в едно ....
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OpenedSky
    Ехеее .... на който не му понася да се изнася (rofl) (rofl) ... Напрао понякога ме изумяваяте ... От сега да ти кажа - около Нова година ти ще паднеш и ще ти излезе синявица и затова НЯМА да можете да се видите и ще е една много скучна Нова година без яката пичка от автобуса и мега мачото със самочуствие за петима и външен вид развняващ се на Джони Деп и Брат Пит в едно ....

Не ми пука какво си мислите аз си стигнах до целта... излизаме заедно. Край на темата, явно нещо много се отваряте сега незнайно защо, дали пък защото завиждате... Весела Коледа глигани, не се опъвайте така и не се отваряйте много безсмислено.
    Животът е една игра, аз съм достоен играч

xex...

братооо, не им обръщай внимание живей си живота
    прочетох цялата история и ми беше доста интересно ако бях попаднала тук по-рано щях да ти кажа, че хубавите неща стават бавно и трябва да имаш нерви за да търпиш препятствията , но сега вече е безмислено
    хм.... пожелавам ви на вас двамата едно дълго и щастливо изпълнено с любов бъдеще и искам снимки ;]
    byeeeeeeee {}
    Ако ти се иска, а не бива, значи - може

aaa и весела Коледа

П.С. регнах се само, за да напиша коментар на тая тема и едва ли ще вляза по някакъв друг повод, освен да видя как се развива връзката им, затова не ми се сърдете ако не ви отговарям

Весела Коледа на всички ;]

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от SpeedStar
    Не ми пука какво си мислите аз си стигнах до целта... излизаме заедно. Край на темата, явно нещо много се отваряте сега незнайно защо, дали пък защото завиждате... Весела Коледа глигани, не се опъвайте така и не се отваряйте много безсмислено.
    Весела Коледа и на теб, Глиганчо
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Много сладка история
    Желая ви много много щастливи мигове за напред!
    17.09.2010

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Съжалявам, че не живея в форума за разлика от други, да ми бяхте драснали едно ЛС да се сетя за да дойда по-рано... Идвам да ви кажа какво е станало и какво виждам, смешни отговори от незнайно защо недоволни. Ама въобще не ми пука какво си мислите в момента . На който не му понася да се изнася. Излизам с момичето от Неделя официално или поне така си мисля (за първи път се целувах ме) почват да стават по-сериозни нещата.
    И преди да пишете отново глупости, ви предупреждавам предварително, че не прекарвам много време пред компютъра и няма за какво да се оправдавам пред вас... От както се запознах с момичето не е имало почти ден без среща(и), това е по-важно за мен.

Как се запознахме?
    - Нормален ден, влизам в автобуса с надежди да я видя и да имам някаква възможност за запознанство. Първоначално не я видях и ми стана кисело. След спирката на многото народ, превозното средство се изпразни и я мернах седнала. Не мога да ви опиша как ми стана кеф на душата едвам не се разтреперих (не я бях виждал от доста време), блеснаха ми очите. Всъщност тя ме гледаше първо с една лека усмивка. Тогава си казах, че ако нищо не направя ще съм ебати тъпака. Седнах точно срещу нея много изненадан (все пак си мислих че и днеска няма да мога да я видя). Тя продължаваше да ми се усмихва... и не знаех точно какво да и кажа, много внезапно станаха нещата. Просто я попитах в кое училище учи тъй като я бях виждал няколко пъти в автобуса (така започна разговора, нито здрасти, нито как си ). Чудих се дали да и предложа едно кафенце за да се опознаем по добре... ама така и не го направих, си казах че ще е малко нагло и нетактично. Говорих ме си някъде 10 минути (изпуснах си спирката за добрата кауза).
    На следващия ден вече и предложих едно кафенце след училище в автобуса. Тя ми каза че най-вероятно няма да може, имала работа (бати извинението), но ми взе номера за всеки случай. Каза че ще ми звънне след часовете. Така и направи звънна ми, беше свободна и се загнездихме в едно кафене за целият следобед.
    Неделя се забихме... дано наистина да е сериозна връзката. Много здраво съм хлътнал по нея, но не го показвам много. Момичета не обичат лепки
    -
    Доволни ли сте?
    Евала глигане... а пък и да лъже той лъже себе си... айде и супех с мацката

HaleyY : Ехеее добре бе приятел, зарадва ме коментара ти, голям глиган ще стане от теб

Довечера съм поканил Марина на ресторант, само двамата, по-романтично е от една дискотека, после ще видим какво ще правим

Весели празници глиганци

Град
    Дълбините на канала :D
    Тва почна да ми бие на сапунка вече

Град
    По балкана някъде..
    Най сетне! Дори си я целунал! Гордея се !
    ACϟDC

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Сюжета позастоява айде дайте ся малко от подготовката на годежа па може и сватбата.Сега сериозно-тази история с добър край показва,че все пак любовта граници няма-може да я срешнеш в автобус даже.Дано добре им се развият нещата,че до тук е доста овещаващо за една наистина голяма любов.Ох аре тва от мен,че се разчувствах

(рофл) ехееее и аз гледам ''Блясък '' ама и там такиа неща не стаат ле
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Цитирай Първоначално написано от Alira
    Какво значи, че си намисли да караш Нова година с нея...тя знае ли .
    Понякога наистина някои хора ме изумяват?

Скоро ще разбере тя... това и е изненадата за НГ
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Хаха, готина тема..хубава любовна история, успехи !

Йееееееееееееееееееееееее еееееееееееееее Мн се радваааааааам наи сетне да знаиш как с нетърпение чакаах аа на тез дет са праят изобщо не им обръщай внимание.Ти са радвай там на Марина ии много успех с нея и да не я нараниш
    www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
    Azzzzz!

Град
    Благоевград
    еее само едно бебче липсваааа
    Шегувам се естествено Много се радвам за теб и успехчета с гаджето.. чак се кефя при такъв щастлив край, като чели аз съм била в автобуса срещу теб.. така се чувствах
    Аиде честито и умната

Град
    Destanation unknown ((:
    Ехее .. бахти историята То като по филмчетата .. супер сладко Айде честито и да се обичате много много !

HaleyY : Ехеее добре бе приятел, зарадва ме коментара ти, голям глиган ще стане от теб
    Глиганка, бих казала, защото съм момиче
    имам идея, мисля, че форума ще я зарадва - покажи й го някой светъл ден.... обаче по-нататък да не вземе да се изплаши момичето ... или пък може да се зарадва не знам както решиш

браво братле,само така весело прекарване на новата година и всичко най най на теб и твоето момиче

HaleyY, е па глиганка тогава

Мерси на всички за пожеланията, аз знам че добре ще си прекарам Надявам се и вие да глиганствате (щуреете) Весело прекарване на Н.Г

тц...радваш ме...явно супер са се получили нещата,честито
    весело прекарване на Н.Г.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Чудесна история Прочетох всичко и найстина е готина вашта история Айде много успехии !

Край... скъса ме...

Не бе шегувам се разбира се,всичко си е супер с Маринчето, моята принцеса Май май за първи път съм толкова хлътнал по гаджето си

Как сте вие глигани ?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Край... скъса ме...

Не бе шегувам се разбира се,всичко си е супер с Маринчето, моята принцеса Май май за първи път съм толкова хлътнал по гаджето си

Как сте вие глигани ?
    Ами аз съм що годе добре глигане ... браво за това, че сбъдна мечтата си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си