.
Отговор в тема
Страница 1 от 10 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 244

Свалка в автобус :)

Здравейте глигани

От 2 седмици виждам уникалното момиче в автобусът ми . Виждал съм я 4-5 пъти, и всеки път се гледаме. Няма как поне малко да не й харесвам... За жалост не мога да се добера до нея... винаги сме 100 говеда набутани в превозното средство и само си мятаме погледи.
    Пък и свалка в автобусът е малко тъпо...

Какви да правя с девойчето ?

Град
    в мечтите си.
    Първо, това "няма как да не и харсвам" е малко самовлюбено, не мислиш ли?
    Какво му е лошото на свалката в стар Икарус. Тъкмо и тупортия, и хора ще има. Не, всъщност свалкате в автобус е интересно нещо. Стига да намериш как да се държиш и не да се опитваш да зарибяваш момичето с "яки лафчета", може и да се получи.
    А не си ли мислил над възможността да слезеш на нейната спирка и тогава да процедираш като с нормално момиче, а не автобусен субект.
    If love exists, I will fall...

Можеш да й се усмихнеш, да и намигнеш или да й помахаш докато сте в автобуса, а ако искаш да си по-директен, направо слез на нейната спирка и я заговори - кафенце туй-онуй...
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

хм, интересно, някой път ако имаш време слез с нея примерно, или гледай къде се качва обикновенно и се качвай и ти там
    пиши после кво е станало

Град
    Габрово
    Ами колкото и "тъпо" да е, както казваш (аз не виждам нищо странно, де) явно това е единствения ти шанс. защо не опиташ следващия път да се "набуташ" по-близо до нея, а не в другия край на автобуса. Та докато сте така "близо", защо не пробваш да я заговориш.Е , като начало да се запознаете.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Слизам преди нея за жалост ... Преди два дни беше седнала сама и таман да седна до нея и един старец се загнезди...

Намислил съм да карам нова година с нея... затова трябва да действам бързо.

Ще и намигна, ще направя една усмивка на "Player" и тк... а най-добре ако седна до нея без да ми вземе мястото някоя бабичка ^^
    Не мога... много си мисля за нея, уникат

Супер фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=212223
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...211429&start=0
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...211442&start=0

Понеже съм сигурен че си си играл много време да търсиш такива подобни теми, но не си успял да намериш реших да ти помогна. Много актуални взеха да стават тия автобусни свалки....

И все пак за да се справиш като хората трябва да притежаваш следните качества : нахалство, спокойствие, смелост. Отделно не трябва да се страхуваш от оДрязване.

Поздрави !

Мен лично са ме "зарибявали" в автобус Един път с 1 момче се гледахме та гледахме и тъкмо щях да слизам и той ми каза "Извинявай,обаче си много хубава" и аз му казах "Мерси" и това беше.Можеше да стане нещо ама слизах така , че ... Давай от опит глава не боли

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Следващия път просто си пробий път в тълпата и отиди при нея и я заговори.. И след това я покани на кафенце,вземи й номера и така.. Не е много трудно,а и не мисля,че е тъпо - щом ти е харесало момичето няма за какво друго да се чудиш
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    София
    ъъ такова,в кой автобус пътуваш? .И на мен взе да ми се случвач често

заговори я

Град
    Зоната, Чернобил
    Покрай нея пусни лафчета от типа: "Тука е като в дискотеката... само че малко по-неудобно"
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
    Най-тъмно е преди изгрева.(П. Коелю)
    Когато не можем да разберем, остава само да повярваме.

Град
    По балкана някъде..
    Свалка в икарус е класик . Което момиче пътува в автобус 204 редовно да пише . Всеки ден се возя в този автобус от вече 3 години и доста често срещам едни и същи хора запомнил сам ги вече
    ACϟDC

Какво значи, че си намисли да караш Нова година с нея...тя знае ли .
    Понякога наистина някои хора ме изумяват?

Тука е като в дискотеката... само че малко по-неудобно
    хахаха, и да започна да танцувам

--
    Alira, ми това ми е целта ^^
    --

Оффф много мисля за това девойче... прекалено на вътре ми e бръкнала в окото
    Животът е една игра, аз съм достоен играч

Tиии откъде сии ?!
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

От старата софия

Ако утре я мерна сладураната ще я помоля да ми перфорира билета

Ееееее не! За втори път сяда старец до нея точно преди да седна аз... Тя видя че пуснах пенсионерът да седне и ми усмихна, естествено и аз се усмихнах и й намигнах

Нямам търпение да сме четвъртък, нов ден, нов късмет. :P

Град
    Габрово
    ОООООО Боже. Така като гледам как пускаш старци и все отлагаш , май няма да стане скоро.
    Ти май си планувал да караш Нова година с нея, ама през 2015г.
    Айде по-смело, де.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Смяташ ли че пускам старците ^^ ако можех щях да ги избутам за да седна при сладураната... кавалер

Град
    Габрово
    Ами ако искаш все пак някога да се запознаеш с нея, другия път не се прави на "кавалер" , а бъди малко егоист. Не казвам да изхвърлиш старците от автобуса, ама може поне малко да се опиташ да ги прередиш и да седнеш при мацката.

Такам като гледам, така ще стане, пуснах 2 пъти, стига толкова. Утре вече ще я заведа най-малко на кафе

Град
    Зоната, Чернобил
    Ще видим... а това за дискотеката: ако автобусът е препълнен, и ти си до нея, можеш така да почнеш разговора...
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
    Най-тъмно е преди изгрева.(П. Коелю)
    Когато не можем да разберем, остава само да повярваме.

Според мен това за дискотеката е тъпо,но ти си реши.Иначе утре пиши кво е станало,че ми стана интересно.Айде успех,майна.

Нека първо се добера до нея че за момента това е най-сложното После идва лесната част Ще го запомня това с диското. Но със сигурност няма да започна с "Здрасти, Как си?"

Върви ми в превозните средства... с бившото ми се запознахме в трамвай хахахаха понеже на времето го взимах редовно сутринта и я заговорих така : "Надявам се че добре си се събудила, смятам да те водя на кафенце или предпочиташ да ходиш на училище..." тогава тя така ми се усмихна... разтопих се на място и ми каза нещо от сорта на "Ами ако кажа не?", - "Е е е, този вариант не го бях обмислял, но в такъв случай ще трябва да пия кафе сам... " тогава пак ми се усмихна и от там много не си спомням какво си говорихме ... но в крайна сметка, я заведох на кафенце

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си