Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
Цитирай Първоначално написано от Whyniser
То като си такъв играч що не си я "заковал" още в първите няколко пъти.Тая само за секса ще е,нали?
П.П.- Иначе мани майтапа ти.Навсякъде може да ти се случат странни неща.Прибирам се аз от тенис.Имах мач и бях като пребит.Играхме почти 2 часа.И качвам се на буса.Сядам на 1 седалка и съм залеганал полузаспал.И по 1 време съм се отнесал.И ме потупват и аз се разсъбуждам и гледам едно такова убаво като МакеМеФеел със едни такива яки сини очи ,и ме пита:"Дали мога да седне при мене".Аз на първо време се чуда какво става.И си викам докато съм дремал явно по някакъв начин съм и намигнал да доиде към мен (бях я видял като се качи облегнах се на седалката и тя като,че ли и намеквам нещо).Само,че аз и казвам:"Че може,естествено". И си викам бахти работата,че днеска баш,когато съм пребит от умора ще срещна момиче в автобус и нема да мога да кажа нещо.
малее май ще почвам да се возя а атобусите... с колата никоя нама да седне до тебе... ама в автобуса... има по голяма вероятност
Аз от край време си пътувам с автобуси, но в мойта посока почти никога няма хора под 40...
Живея малко на края на града точно за гъза на географията!