Съжалявам, че не живея в форума за разлика от други, да ми бяхте драснали едно ЛС да се сетя за да дойда по-рано... Идвам да ви кажа какво е станало и какво виждам, смешни отговори от незнайно защо недоволни. Ама въобще не ми пука какво си мислите в момента . На който не му понася да се изнася. Излизам с момичето от Неделя официално или поне така си мисля (за първи път се целувах ме) почват да стават по-сериозни нещата.
И преди да пишете отново глупости, ви предупреждавам предварително, че не прекарвам много време пред компютъра и няма за какво да се оправдавам пред вас... От както се запознах с момичето не е имало почти ден без среща(и), това е по-важно за мен.

Как се запознахме?
- Нормален ден, влизам в автобуса с надежди да я видя и да имам някаква възможност за запознанство. Първоначално не я видях и ми стана кисело. След спирката на многото народ, превозното средство се изпразни и я мернах седнала. Не мога да ви опиша как ми стана кеф на душата едвам не се разтреперих (не я бях виждал от доста време), блеснаха ми очите. Всъщност тя ме гледаше първо с една лека усмивка. Тогава си казах, че ако нищо не направя ще съм ебати тъпака. Седнах точно срещу нея много изненадан (все пак си мислих че и днеска няма да мога да я видя). Тя продължаваше да ми се усмихва... и не знаех точно какво да и кажа, много внезапно станаха нещата. Просто я попитах в кое училище учи тъй като я бях виждал няколко пъти в автобуса (така започна разговора, нито здрасти, нито как си ). Чудих се дали да и предложа едно кафенце за да се опознаем по добре... ама така и не го направих, си казах че ще е малко нагло и нетактично. Говорих ме си някъде 10 минути (изпуснах си спирката за добрата кауза).
На следващия ден вече и предложих едно кафенце след училище в автобуса. Тя ми каза че най-вероятно няма да може, имала работа (бати извинението), но ми взе номера за всеки случай. Каза че ще ми звънне след часовете. Така и направи звънна ми, беше свободна и се загнездихме в едно кафене за целият следобед.
Неделя се забихме... дано наистина да е сериозна връзката. Много здраво съм хлътнал по нея, но не го показвам много. Момичета не обичат лепки
-
Доволни ли сте?