- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалка в автобус :)
прочетах цялата тема,ама до сега не съм писала коментар,но...who cares?!
та исках да те поздравя за това,че си успял да се запознаеш с момичето.супер се радвам на такива хора,които вярват в себе си.дано да тръгнете,за да може все пак да оправдаеш усилията![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
бравво пич, верно разкажи кво направи и да не забравиш почерпката! всичко най-хубаво от мен!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ще разкажа някой друг път сега нямам време, отивам да я видя, доста добре ми изглеждат нещата
Ае глигани![]()
Животът е една игра, аз съм достоен играч
с нетърпение очакваме историята :P
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
xax пич, не си въобразявай кой знае какво...всеки може да се запознае като тебе, но за да я свалиш трябват качества и късмет! И дори да си добър във свалките пак не е гаранция или си мислиш, че на свалячите им връзват всеки път...най- много от 10 една я върже, я не![]()
xax стана ми интересно![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Ихихи г0ляма история .. струва ми се че глеаш мн филми пич .. апф да правиш планове за Нова г0дина с човек който дори не познаваш а си мяркал 2-3 пъти е ебахти лапешкотоАма все пак успех
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
ий изчетох цялата тема...мн яка историйка,успех с девойчето и като имаш време драсни някой ред,какво точно е станало![]()
To infinity and beyond.
haide de pi6i kvo e stanalo ..![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Боже колко зает човек... така и не намери 5 мин да пише какво е станало. Не харесвам фейкове. И мисля, че май изобщо не я е забил, такива като него от високо падат.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
]Първоначално написано от scoobydors
Подкрепям...Сигурно си е измислил,мацката го отрязала(ако въобще я е заприказвал),ама той няа да признае и казва обратното
![]()
Чааакай и ти пък .. в момента измисля варианти или оправдания защо нищо не е станалоПървоначално написано от scoobydors
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
много дълго мислиПървоначално написано от MakeMeFeel
![]()
Е ама то не е лесно всеки път различно нещо да измисляшПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
така си е ...![]()
Ох, милия...Зает е да сменя памперси и да гони беберони, та няма време момчето.![]()
![]()
Съжалявам, че не живея в форума за разлика от други, да ми бяхте драснали едно ЛС да се сетя за да дойда по-рано... Идвам да ви кажа какво е станало и какво виждам, смешни отговори от незнайно защо недоволни. Ама въобще не ми пука какво си мислите в момента. На който не му понася да се изнася. Излизам с момичето от Неделя официално или поне така си мисля (за първи път се целувах ме) почват да стават по-сериозни нещата.
И преди да пишете отново глупости, ви предупреждавам предварително, че не прекарвам много време пред компютъра и няма за какво да се оправдавам пред вас... От както се запознах с момичето не е имало почти ден без среща(и), това е по-важно за мен.
Как се запознахме?
- Нормален ден, влизам в автобуса с надежди да я видя и да имам някаква възможност за запознанство. Първоначално не я видях и ми стана кисело. След спирката на многото народ, превозното средство се изпразни и я мернах седнала. Не мога да ви опиша как ми стана кеф на душата едвам не се разтреперих (не я бях виждал от доста време), блеснаха ми очите. Всъщност тя ме гледаше първо с една лека усмивка. Тогава си казах, че ако нищо не направя ще съм ебати тъпака. Седнах точно срещу нея много изненадан (все пак си мислих че и днеска няма да мога да я видя). Тя продължаваше да ми се усмихва... и не знаех точно какво да и кажа, много внезапно станаха нещата. Просто я попитах в кое училище учи тъй като я бях виждал няколко пъти в автобуса (така започна разговора, нито здрасти, нито как си![]()
). Чудих се дали да и предложа едно кафенце за да се опознаем по добре... ама така и не го направих, си казах че ще е малко нагло и нетактично. Говорих ме си някъде 10 минути (изпуснах си спирката за добрата кауза).
На следващия ден вече и предложих едно кафенце след училище в автобуса. Тя ми каза че най-вероятно няма да може, имала работа (бати извинението), но ми взе номера за всеки случай. Каза че ще ми звънне след часовете. Така и направи звънна ми, беше свободна и се загнездихме в едно кафене за целият следобед.
Неделя се забихме... дано наистина да е сериозна връзката. Много здраво съм хлътнал по нея, но не го показвам много. Момичета не обичат лепки
-
Доволни ли сте?![]()
Доволни сме.Първоначално написано от SpeedStar
снимки? за да видим дали не е фейк![]()
Оооо... ще има да чакаш поне още 2-3 седмици да се появи пак.Първоначално написано от swift321
Първоначално написано от SpeedStar
![]()
тва с усмивката на плейър не минава,ама хич
Пак казвам нямам какво да се доказвам пред вас... не ме интересува какво си мислите. Аз си знам истината това ми стига и съм доволенПървоначално написано от swift321
Трябва да пращам снимки хахаха
- Ще ви пратя снимки можеби от новата година
Ма като гледам как се държите... може и да приключа темата.
Аз не съм доволна !![]()
та' ти си п1лна лепка, бе пич !Момичета не обичат лепки