.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 244 от общо 244
    Е тва се вика истински глиган Не като обикновените свите дето ги е срам да забиват
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от linkinpark6666
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Безсмъртната тема !
    е тва е тази тема няма да ми омръзне никога
    Не преувеличаваш ли малко?

П.П. Айде стига сме спамили в темата на човека!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

хихихи яка история и аз съм имала такава слу4ка ами като е по-празно се добери до нея и я заговори хихихи или слез на неината спирка спри я и я заговори
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от housechetty
    хихихи яка история и аз съм имала такава слу4ка ами като е по-празно се добери до нея и я заговори хихихи или слез на неината спирка спри я и я заговори
    хихихи ако беше прочела и по- нататък, щеше да забележиш, че те отдавна са се запознали хихихи
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Е на мен ми е интересно сега какво става-заедно ли са още,получили ли са им се нещата?

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Цитирай Първоначално написано от linkinpark6666
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Безсмъртната тема !
    е тва е тази тема няма да ми омръзне никога
    Не преувеличаваш ли малко?

П.П. Айде стига сме спамили в темата на човека!

ми ддз дали преувеличавам,просто ме кефи темата,колкото до човека,като се сети да драсне какво става

пфф 1.не съм чел толкоз дося ...тъй от тва дет прочетох 1.супер мн са издразних от държанието на някои момичета към момчето след кат видяха че е с голямо самочувствие първо парадирате с слабостта си към самоуверените....самоуверен означава !! НАДУТ,НАПЕРЕН,САМОДОВОЛЕН !!....ако нямаш тези качества - няма успехи в тая област или си самоуверен или не си...тва е..няма различни дози самоувереност ......другото което супер ме издразни е желанието на хората да заковат момчето супер тъпотия! темата не е за един самохвалко,а за да помогне в бъдеще на хората с същия проблем....не ви е*е дали е станало или не ..иначе кат човек с опит от 1 до 10 - 5 в тая област си тряа супер смелостта да идеш и да заговориш няква...при положение че никой човек не знае точно до ква степен е хубав и кви момичета ша го харесат и от личен опит го казвам .. ВСЯКО МОМЧЕ МОЖЕ ДА ИМА КОЕТО СИ ПОИСКА МОМИЧЕ ! просто тряа да уцели място,начин,думи и тряа да владее езика на тялото до перфект и за хейтарите ...НЕ СПЕТЕ В ТЕЯ ФОРУМИ !

тва е и успехи на пича в бъдеще и мацката бързо щи умразне...просто си хлътнал щот ти е била фикс идея...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    тая тема няма край...

Цитирай Първоначално написано от impatient2
    пфф 1.не съм чел толкоз дося ...тъй от тва дет прочетох 1.супер мн са издразних от държанието на някои момичета към момчето след кат видяха че е с голямо самочувствие първо парадирате с слабостта си към самоуверените....самоуверен означава !! НАДУТ,НАПЕРЕН,САМОДОВОЛЕН !!....ако нямаш тези качества - няма успехи в тая област или си самоуверен или не си...тва е..няма различни дози самоувереност ......другото което супер ме издразни е желанието на хората да заковат момчето супер тъпотия! темата не е за един самохвалко,а за да помогне в бъдеще на хората с същия проблем....не ви е*е дали е станало или не ..иначе кат човек с опит от 1 до 10 - 5 в тая област си тряа супер смелостта да идеш и да заговориш няква...при положение че никой човек не знае точно до ква степен е хубав и кви момичета ша го харесат и от личен опит го казвам .. ВСЯКО МОМЧЕ МОЖЕ ДА ИМА КОЕТО СИ ПОИСКА МОМИЧЕ ! просто тряа да уцели място,начин,думи и тряа да владее езика на тялото до перфект и за хейтарите ...НЕ СПЕТЕ В ТЕЯ ФОРУМИ !

тва е и успехи на пича в бъдеще и мацката бързо щи умразне...просто си хлътнал щот ти е била фикс идея...

начи аз имам малки незначителни забележчици към теб: първо, емотиконките ти мисля,че не съвпадат с това,което си казал, второ, имаш некви тъпи правописни грешки, и трето, по скалата до 10 аз му давам 3 за смелост,щото той доста време човека е чакал, преди да направи първата крачка,че даже се съветва и във форума на тийнпроблем представяш ли си
    аре глигани, стига сте писали по тая тема, вече ставате банални, човека ако иска ще пост-не снимки, ако не иска-няма, престанете да го плюете за собствено удоволствие
    Ако ти се иска, а не бива, значи - може

Град
    Hate City Sofia.
    земи й скайп
    повечето ми го искат
    ако продължим да си
    мятаме погледи
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Цитирай Първоначално написано от HaleyY
    Цитирай Първоначално написано от impatient2

начи аз имам малки незначителни забележчици към теб: първо, емотиконките ти мисля,че не съвпадат с това,което си казал, второ, имаш некви тъпи правописни грешки, и трето, по скалата до 10 аз му давам 3 за смелост,щото той доста време човека е чакал, преди да направи първата крачка,че даже се съветва и във форума на тийнпроблем представяш ли си
    аре глигани, стига сте писали по тая тема, вече ставате банални, човека ако иска ще пост-не снимки, ако не иска-няма, престанете да го плюете за собствено удоволствие
    1 към критика : не съм на матура че да спазвам бг граматиката !
    2 пак към него : не гледай емотиконите гледай текста !
    3 към същия : може да е чакал....обаче накрая е успял...тва е важното
    Ди Енд
    Роден в амвона на свинята,
    в мир живея с миризмата
    и със другите прасета -
    мамка и, съдба проклета!

Хаха, разделихме се днеска ...

ПС : Сори че връщам темата просто се сетих някак си
    Животът е една игра, аз съм достоен играч

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от SpeedStar
    Хаха, разделихме се днеска ...

ПС : Сори че връщам темата просто се сетих някак си
    QQ през цялото време се чуствах свързан с тази тема .... WHY.. WHY Сеа предстоят сигурно още 1000 страници
    ACϟDC

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Пич, защо бе?

Супер фен
    Град
    България
    Всичко си има край, дори и безкрайната тема като твоята!
    Честито!
    Има и други момичета тази не е единствена!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

^Ами да!Има и таксита,пък и той може да ходи, и пеш.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ти си неква бавна
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

;dadasd 2009 март от къде я намери тая тема е друга работа нямаш ли си

темата е стара, обаче тоя " пич" яко ви е метнал и най-тъпото е че сте му повярвали Просто не е възможно за 2-3 дена вече толкова да са се харесали че да ходят (за момичета говоря,че мн малко биха се съгласили веднага да тръгват с някой освен ако не е само да има някой) а и снимка щеше да праща била на 17 ми той не ми прилича на 17 значи се е целил доста на високо дори и по начина който е писал се вижда къв филмар Аре успех дано напрайш нова историйка
    Be yourself !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си