Цитирай Първоначално написано от HaleyY
Цитирай Първоначално написано от impatient2
пфф 1.не съм чел толкоз дося ...тъй от тва дет прочетох 1.супер мн са издразних от държанието на някои момичета към момчето след кат видяха че е с голямо самочувствие първо парадирате с слабостта си към самоуверените....самоуверен означава !! НАДУТ,НАПЕРЕН,САМОДОВОЛЕН !!....ако нямаш тези качества - няма успехи в тая област или си самоуверен или не си...тва е..няма различни дози самоувереност ......другото което супер ме издразни е желанието на хората да заковат момчето супер тъпотия! темата не е за един самохвалко,а за да помогне в бъдеще на хората с същия проблем....не ви е*е дали е станало или не ..иначе кат човек с опит от 1 до 10 - 5 в тая област си тряа супер смелостта да идеш и да заговориш няква...при положение че никой човек не знае точно до ква степен е хубав и кви момичета ша го харесат и от личен опит го казвам .. ВСЯКО МОМЧЕ МОЖЕ ДА ИМА КОЕТО СИ ПОИСКА МОМИЧЕ ! просто тряа да уцели място,начин,думи и тряа да владее езика на тялото до перфект и за хейтарите ...НЕ СПЕТЕ В ТЕЯ ФОРУМИ !

тва е и успехи на пича в бъдеще и мацката бързо щи умразне...просто си хлътнал щот ти е била фикс идея...

начи аз имам малки незначителни забележчици към теб: първо, емотиконките ти мисля,че не съвпадат с това,което си казал, второ, имаш некви тъпи правописни грешки, и трето, по скалата до 10 аз му давам 3 за смелост,щото той доста време човека е чакал, преди да направи първата крачка,че даже се съветва и във форума на тийнпроблем представяш ли си
аре глигани, стига сте писали по тая тема, вече ставате банални, човека ако иска ще пост-не снимки, ако не иска-няма, престанете да го плюете за собствено удоволствие
1 към критика : не съм на матура че да спазвам бг граматиката !
2 пак към него : не гледай емотиконите гледай текста !
3 към същия : може да е чакал....обаче накрая е успял...тва е важното
Ди Енд