- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свалка в автобус :)
Е тва се вика истински глиганНе като обикновените свите дето ги е срам да забиват
![]()
![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Не преувеличаваш ли малко?Първоначално написано от linkinpark6666
П.П. Айде стига сме спамили в темата на човека!
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
хихихи яка история и аз съм имала такава слу4ка ами като е по-празно се добери до нея и я заговорихихихи или слез на неината спирка спри я и я заговори
![]()
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
хихихи ако беше прочела и по- нататък, щеше да забележиш, че те отдавна са се запознали хихихиПървоначално написано от housechetty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Е на мен ми е интересно сега какво става-заедно ли са още,получили ли са им се нещата?![]()
ми ддз дали преувеличавам,просто ме кефи темата,колкото до човека,като се сети да драсне какво ставаПървоначално написано от ShaLqLqLqXa
![]()
пфф 1.не съм чел толкоз дося![]()
...тъй от тва дет прочетох 1.супер мн са издразних от държанието на някои момичета към момчето след кат видяха че е с голямо самочувствие
първо парадирате с слабостта си към самоуверените....самоуверен означава !! НАДУТ,НАПЕРЕН,САМОДОВОЛЕН !!....ако нямаш тези качества - няма успехи в тая област
или си самоуверен или не си...тва е..няма различни дози самоувереност
![]()
......другото което супер ме издразни е желанието на хората да заковат момчето
супер тъпотия! темата не е за един самохвалко,а за да помогне в бъдеще на хората с същия проблем....не ви е*е дали е станало или не
..иначе кат човек с опит от 1 до 10 - 5 в тая област си тряа супер смелостта да идеш и да заговориш няква...при положение че никой човек не знае точно до ква степен е хубав и кви момичета ша го харесат
и от личен опит го казвам .. ВСЯКО МОМЧЕ МОЖЕ ДА ИМА КОЕТО СИ ПОИСКА МОМИЧЕ ! просто тряа да уцели място,начин,думи и тряа да владее езика на тялото до перфект
и за хейтарите ...НЕ СПЕТЕ В ТЕЯ ФОРУМИ !
![]()
тва е и успехи на пича в бъдеще и мацката бързо щи умразне...просто си хлътнал щот ти е била фикс идея...![]()
тая тема няма край...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от impatient2
начи аз имам малки незначителни забележчици към теб: първо, емотиконките ти мисля,че не съвпадат с това,което си казал, второ, имаш некви тъпи правописни грешки, и трето, по скалата до 10 аз му давам 3 за смелост,щото той доста време човека е чакал, преди да направи първата крачка,че даже се съветва и във форума на тийнпроблем представяш ли си![]()
аре глигани, стига сте писали по тая тема, вече ставате банални, човека ако иска ще пост-не снимки, ако не иска-няма, престанете да го плюете за собствено удоволствие![]()
Ако ти се иска, а не бива, значи - може
земи й скайп
повечето ми го искат
ако продължим да си
мятаме погледи![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
1 към критика : не съм на матура че да спазвам бг граматиката !Първоначално написано от HaleyY
2 пак към него : не гледай емотиконите гледай текста !
3 към същия : може да е чакал....обаче накрая е успял...тва е важното
Ди Енд
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Хаха, разделихме се днеска ...
ПС : Сори че връщам темата просто се сетих някак си
Животът е една игра, аз съм достоен играч
QQ през цялото време се чуствах свързан с тази тема .... WHY.. WHY Сеа предстоят сигурно още 1000 странициПървоначално написано от SpeedStar
![]()
ACϟDC
Всичко си има край, дори и безкрайната тема като твоята!![]()
Честито!
Има и други момичета тази не е единствена!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ти си неква бавна
;dadasd![]()
![]()
2009 март
![]()
от къде я намери тая тема е
друга работа нямаш ли си
![]()
![]()
![]()
темата е стара, обаче тоя " пич" яко ви е метнал и най-тъпото е че сте му повярвалиПросто не е възможно за 2-3 дена вече толкова да са се харесали че да ходят (за момичета говоря,че мн малко биха се съгласили веднага да тръгват с някой освен ако не е само да има някой) а и снимка щеше да праща била на 17 ми той не ми прилича на 17 значи се е целил доста на високо
дори и по начина който е писал се вижда къв филмар
Аре успех дано напрайш нова историйка
![]()
Be yourself !