Значи аз съм момче на 16 години..и има едно момиче от моя клас което много харесвам..не знам дали тя ме харесва..въпреки че вече 3-та година сме в един клас не сме си общували много много от тази година пробвам да я опозная по-добре…ама като сме на даскало няма какво толкова много да си говоря с нея смисъл не знам за какво да си говоря с нея…ся от началото на годината я изпратих няколко пъти до тях и тогава си поговорихме повече някои път се държи мн добре с мене друг път някакси по хладно..и тя по принцип е момиче което не и липсва внимание от момчетата ..сега си няма гадже..и аз мисля да действам…аз съм си срамежлив малко..и другите момчета в моя клас някои път ми се подиграват смисъл бъзикат се с мене за разни работи и не знам дали това не и прави лошо впечатление за мене..и като се замисля имам чувството че в 8-и клас тя ме е харесвала просто като се сетя за някои нейни действия тогава…се навеждам на тази мисъл..та хора дайте някакви съвети какво да предприема?!?Как мога да разбера дали ме харесва или не…. Нз как да я опозная по добре…а забравих да кажа нещо съществено – досега не съм имал гадже…