.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Компютърна презентация

Здравейте, моля ви ако някой някопга е правил презентация да сподели на каква тема защото и аз трябва да направя обаче се затруднявам в избора на тема...просто нищо не ми идва на ум Моля ви ако някой може нека ми помогне! Сажалявам ако има такава тема но аз не намерих!

*Грешен раздел!
    Т.1 от Правила на форума.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    мога да ти пратя моята за насилието в медиите
    на немски е, но ако все пак я искаш ще ти кажа преводите

ми... мога да ти предложа за електричеството и безопастноста (тфа ми е по физика ама е само 11 слайда) и... за атлантическия океан или ако дадеш тема мога да ти направя ако се интересуваш пиши на ЛС
    П.П. имай предвит че съм 7клас така че нз дали ще ти позлужат

аз имам за великата китайска стена
    ама ти се чудиш какво да правиш или нз как да го направиш

MERRY CHRISTMAS!!!

Ми мен само идеи за теми ми трябват иначе аз ше си я напрая...просто не ми идват никви идеи за кво да е тая презентация...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е не са ли ти дали определена тема..уау..аз мисля че по принцип дават тема..ако трябва да я показваш тая презентация в час.. /ние поне така правим/ или ти се чудиш какво да прайш..за какво ти е тая презентация??

Фен
    Град
    Варна
    Аз съм правила много презентации, но може би единствената, която не е по даден урок е за Паневритмията и Петър Дънов. Много е интересно, ако искаш се поразрови малко...

Благодаря но вече си я направих иии се получи добре И темата може да бъде изтрита вече Благодаря на всички наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си