Tova e vsi4ko koeto pisah na Dr . teen i otgovora mu Vie kakvo mislite Dr teen predi vreme nqkude vidqh edno mom4e koeto mn haresah i to o4evidno su6to me e haresalo za6toto pitalo za men i sled sedmica mi pisa v skype .. do kolkoto mi kazaha za nego toi mn trudno si haresva momi4e no men e haresul .. ta .pisahme si 6 4asa nqkude i toi predloji mnogokratno da izlezem , no az mu kazah 4e iskam purvo da go poopoznaq i toi me razbra.. makar 4e kaza 4e ne smqta skype za hubava sreda za opoznavane .. na sledva6tata ve4er mi zvunna dva puti i bqh mn 6tastliva .. kaza 4e e vlqzul zaradi mene v skype , no men mq nqmalo .. vuob6te vsi4ko na 6 .. i ot togava nasam abs ni6to .. v skype ne mi pi6e .. az mu pisah na 2 puti , no mi otogovarq po4ti ednokratno .. nqma nito predi6nite nameci abs ni6to .. ne mi zvuni .. 4uda se kakvo moje da e stanalo .. mn mi e kofti za6toto naistina iskah da se polu4at ne6tata .. sega pak e v skype i ne mi pi6e , a az si kazah 4e pove4e nqma da zapo4vam az .. Ta vuprosa mie v slu4aq dali se o4akva ot men da go tursq i tozi put AZ da mu predloja da izlzem ( koeto e napulno protiv filosofiqta mi ) .. tui kato predi6niq put bqh otlojila ne6tata ? prosto o4akvah pove4e komunikaciq I V POSLEDSTVIE SRE6TA , a ne razbiram za6to toi izvednuj sprq s kakvito i da e opiti .. ne enqkakuv playboy .. mom4e na mqsto e i e svesten . prosto naistina nz ..

Др. Тийн: Не прави нищо. Ако наистина иска да излезете ще те потърси