.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 164

Тема: на 13?

Леле, хораа, помните ли когато казах, че много скоро ще се появи пиклата, дето ще каже, че е на 13, а 15-год. й приятел иска да я фака, оле, аз съм пророк, лелеле

А по темата - наеби се, моля ти се, тряа да го направиш, щом искаш, тия дни беше анти спин кампанията, съмнявам се да има квото и да е било тва дете, освен ако не е минал преди тва половината клас и целия квартал, пък и кво, тая година на село циганите на 12 ожениха една, кво ти пука, бе, наеби го...
    деба лапитата просте, дейба, кютуците халави....

Град
    тhe middLe of nowhere
    баси курвите една моя съученичка го прави в 5-ти клас и тогава е курвата на даскалото
    мake cookиes,noт war ^.^

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ComputerIsTheKey
    Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Цитирай Първоначално написано от unlimited
    Рано ти е, поне според мен

Мале верно си е гати поколението .И аз съм тий на 14 съм ама а стига бе на 13 и вече търси кой да я чука кат врата цял ден
    Не търса кой да ме " чука кат врата цял ден" имам си сериозен приятел. Вие ме изкарахте некфа .. егати злето.. незнам просто ми се прави секс много .. неискам да маструбирам, защото това си е съвсем друго..аз говора за секс.

Ти още не можеш да пишеш правилно ти ми говориш за 'сериозен приятел' на 13г. пьапьапаь... самия факт, че пишеш тема тук показва, че не си готова.

Малеее, тука теря форуми направо ме хвърлят в тъча....имала сериозен приятел - от колко време, месец,два....Ти въобще имаш ли цикъл още ???

Мани, не я стряскай бе, тъкмо няа начин да забременее, аз не знам, няма ли възраст на продаване на презервативи...? на 15 да си купиш презерватив не е ли невъзможно?

Имам цикал и то вече от почти 2 години.. ! а и гаджето ми също не е правил секс!
    помолих ви без обидни коментари..вие ме искарахте курва..

Дайте още малко мнения ..

Град
    in my world!
    Бахти тъпото поколение..
    mhm имаме само 1 година разлика а колко са по зле [/quote]
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Re: на 13?

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Някой от тук правил ли го е на 13 години? (въпросът ми е към момичетата)

А и искам да споделя.. На 13 съм и напоследък много ми се прави секс , но незнам дали е редно. Питала съм мои близки хора..приятели и някои казват че съм малка, други казват че ако се чуствам готова и наистина съм сигурна мога да го направя. Имам си сериозно гадже, той е на 15 год. Не ми е казвал да правим секс..но мисля, че ми прави малки намеци, но аз наистина много искам, а и на него му имам пълно доверие и се чуствам много спокойна и сигурна с него..той е този с който бих искала да ми бъде 1-вия път. Вие как мислите? Има ли мн голямо значение, че съм едва на 13 ..това трябва ли да ме притеснява?
    Моля ви без обидни коментари. и благодаря предварително
    аз аз
    Обичам Андриан

Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Бахти тъпото поколение..
    mhm имаме само 1 година разлика а колко са по зле
    [/quote]
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    malka si ,ama q si pomisli kvo moge da napravi edno 13god momi4e v legloto?? az mislq 4e i dvamata 6te ste malko zle taka 4e me izburzvaite

Ти да не си в оволация и да мислиш, че ти се ебе?
    Хапни му един сладкиш и успокой прятелката!
    Ох, ма..Кфо значи сериозна връзка? 1 месец?МОже би 2?Айде от мен да мине-3?
    На 13 си бе момиче, като скъсате с тоя, след около 2 3 години, ше опрашваш кварталните песове...Седни си малко на задника бе дете...Баси..Бива си толкоз зле, ама то..Знаела кфо е секс?От кфо знайш?От Анимал планет след 12? Как да не те изкараме курва ми кажи?Като точно това, ще си мислят за теб, като разтвориш крачетата...и то толкова раноо..За бога на 17 -кфа кариера ще изградиш..в някои покрайнини?Стига!ОСъзнай се!

Офф айде и вие ся .. Не я защитавам или нещо подобно , ама според мене бъдещето ти не се определя от това дали ще го направиш на 13 или на 15 .. Това, че другите ще те мислят за курва си е вярно де .. И като ти се ебе .. какво ? Знаеш ли какво е да ти се прави секс ? Питай мен Както и да е отклонявам се от темата . Та да ти разясня .. секса не е това което си мислиш . Голите какички и голите батковци нали знаеш , че не само лежат в леглото и се гушкат ? И нали знаеш, че ако го направиш сега до 18 годишна възраст клитора ти по земята ще се влаче
    Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.

Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))

Моето мнение е следното: мисля,че си още малка..все пак 13 години..не е време за е*ане. Така,но все пак ти явно си решила,че ще го направиш..от коментарите ти разбирам,че си имаш сериозен приятел на 15 години,който също не е правил секс...е щом си толкова сигурна в себе си защо се допитваш до нас ??? Еми извинявай,обаче повечето хора много се дразнят на такива като теб...нищо лично Само си представи...ти си на 13...той е на 15 и двамате сте девствени..ще има ред сълзи,ред сополи..виж не се засягай от мнението ми,но нали всеки си има своето? Моят съвет е да поизчакаш ... няма да свърши света ако не се ''оправите'' . Ако твоя толкова те обича ще те чака колкото пожелаеш !

Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Недей наистина. За твое добро е. След това е по-сладко
    Факт е, че много момичета съжаляват за първия си път на 13-14..

Научи се да се владееш. Примерно можеш да мастурбираш. Хем пак ще ти е яко, хем ще ти минават тия мисли, хем ще се чувствасш сексуално задоволена.

И няма нищо срамно в това. Почти всички го правят

И защо да съжаляват? Това са некви тъпи сигурно. Ебало им се е и са се наебали. Това е на моменти сега като не им се е** и съжаляват.
    Размишляваш маса тъпо..

НЕ, АВТОРКЕ, НЕ ГО ПРАВИ.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Враца
    Знаех си, че сте забавни, ма чак пък толкова Седни си на гъза и си учи уроците!!!
    еlsy

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Както казаха някои не си готова, щом се запитваш до нас.. Но не трябва само да си готова, трябва да имаш и необходимата сексуална култура, защото секса не е само удоволствие, а и отговорност!

Град
    в спалнята ти ;]
    абе да не ти пука ври пишката в гъза и сичко е 6

оф ХоРа ОтВрЪщАвАтЕ Ме,БЕеЕЕ!

Как може нямат 13 и ми се изпонатръшкали... а като станете на 17,18,19... кво ше праите? По магистралите да ви търсим или кфоо?

Не е нормално момичета на 12-13 годинки да ми се ля-ля-ля с някви пикльовци дето не се знае кви са що са... охх ... наистина е ужасно тъпоо!!!

И не бързайте да ме нареждатее! Нали знаете че тази ФУНКЦИЯ на организма е създадена за размножаване а не за безразборно ч*кане ... пфф...

9/10 от днешното поколение са пълни отрепки...! Погледнете се уеее !!!

а хлапето което задава въпроса/... много ясно ,че повечето ще ти кажат давай.. нали ако не дай си Боже се сучи нещп ТИ ще пострадаш от това, а не ТЕ!

Пък и предпзни средства... на кутията пише 98% или 99% че предпазват... така че помисли си пак!!!

Нито съм ти майка нито толкова близка че да си давам уроци но все пак ми пука за ТЪПАТА нация ,която се ТРЪШКа вече и на по 11-12 годинки

както казва НИКОЛПСД сядай си на з*дника и си учи уроците!!! Има тооолкова години живот пред теб.. твоя принц и първия ти път няма да те подминат! Чаус ол!!!

by LigLiChKa1936 =)

Мале на къде утива света

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ми и аз съм на 13 и по принцип някой път и на мен ми се праи секс.. /ама това може да е от гледане на много тийнеджърски филми..в който има и секс.. / ама си нямам сериозен приятел..и не съм много много уверене че искам да правя секс..ама както тя говори..май е доста уверене и щом иска приятелят и да е 1-вия и..според мен щом го искаш и после няма да съжеляваш..направи го..това е моето мнение..реши си..не съм опитна за да давам съвети..просто си исказвам мнението..пък и тя искаше мнения..

abe ti si nqkva otka4ena .... I az sam na 13 i kvo?.... za kvo 6e si provalqm jivota o6te ot sega iz4akai pone na 15 da stane6.... I kvo kato se naebete? 6e se kefi6 4e pi6oka mu e stanal? Abe pravete kvoto iskate
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Сериозна връзка на 13?!
    И от колко време ходите? Най-много ви давам 3 месеца..
    А иначе не го прави..на 13 си.. все още си ДЕТЕ! Въобще не си готова за секс,щом да питаш по форумите.. В момента ти бошуват хормоните и си мислиш,че ти се ебе или просто искаш да си като другите.. или да се направиш на интересна пред приятелките си?!
    Седни си на дупето и прави нещата,които са нормални за възрастта ти и след някоя друга година пак се замисли за секс..

П.П Мале.. а като си представя къв секс би било..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Цитирай Първоначално написано от anSsito
    П.П Мале.. а като си представя къв секс би било..

+1
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

ето и детето каза, че е на 13, плюс тва момче, уж нали повече ни се факало, ма ето и той казва, че не иска да си проваля живота, евала, че има още свесни произведения на хората...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си