- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
Леле, хораа, помните ли когато казах, че много скоро ще се появи пиклата, дето ще каже, че е на 13, а 15-год. й приятел иска да я фака, оле, аз съм пророк, лелеле![]()
![]()
![]()
![]()
А по темата - наеби се, моля ти се, тряа да го направиш, щом искаш, тия дни беше анти спин кампанията, съмнявам се да има квото и да е било тва дете, освен ако не е минал преди тва половината клас и целия квартал, пък и кво, тая година на село циганите на 12 ожениха една, кво ти пука, бе, наеби го...
деба лапитата просте, дейба, кютуците халави....
баси курвитеедна моя съученичка го прави в 5-ти клас и тогава е курвата на даскалото
![]()
![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Първоначално написано от ComputerIsTheKey
Мани, не я стряскай бе, тъкмо няа начин да забременее, аз не знам, няма ли възраст на продаване на презервативи...? на 15 да си купиш презерватив не е ли невъзможно?
Имам цикал и то вече от почти 2 години.. ! а и гаджето ми също не е правил секс!
помолих ви без обидни коментари..вие ме искарахте курва..![]()
Дайте още малко мнения ..![]()
![]()
mhm имаме само 1 година разлика а колко са по злеБахти тъпото поколение..[/quote]
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз азПървоначално написано от bonbon4enceto11
Обичам Андриан
[/quote]Първоначално написано от SunShinePearl
Stay up all night with the stars *
malka si ,ama q si pomisli kvo moge da napravi edno 13god momi4e v legloto?? az mislq 4e i dvamata 6te ste malko zle taka 4e me izburzvaite
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти да не си в оволация и да мислиш, че ти се ебе?
Хапни му един сладкиш и успокой прятелката!
Ох, ма..Кфо значи сериозна връзка? 1 месец?МОже би 2?Айде от мен да мине-3?
На 13 си бе момиче, като скъсате с тоя, след около 2 3 години, ше опрашваш кварталните песове...Седни си малко на задника бе дете...Баси..Бива си толкоз зле, ама то..Знаела кфо е секс?От кфо знайш?От Анимал планет след 12? Как да не те изкараме курва ми кажи?Като точно това, ще си мислят за теб, като разтвориш крачетата...и то толкова раноо..За бога на 17 -кфа кариера ще изградиш..в някои покрайнини?Стига!ОСъзнай се!
Офф айде и вие ся .. Не я защитавам или нещо подобно , ама според мене бъдещето ти не се определя от това дали ще го направиш на 13 или на 15 .. Това, че другите ще те мислят за курва си е вярно де ..И като ти се ебе .. какво ? Знаеш ли какво е да ти се прави секс ? Питай мен
Както и да е отклонявам се от темата . Та да ти разясня .. секса не е това което си мислиш . Голите какички и голите батковци нали знаеш , че не само лежат в леглото и се гушкат ? И нали знаеш, че ако го направиш сега до 18 годишна възраст клитора ти по земята ще се влаче
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Моето мнение е следното: мисля,че си още малка..все пак 13 години..не е време за е*ане. Така,но все пак ти явно си решила,че ще го направиш..от коментарите ти разбирам,че си имаш сериозен приятел на 15 години,който също не е правил секс...е щом си толкова сигурна в себе си защо се допитваш до нас ??? Еми извинявай,обаче повечето хора много се дразнят на такива като теб...нищо личноСамо си представи...ти си на 13...той е на 15 и двамате сте девствени..ще има ред сълзи,ред сополи..виж не се засягай от мнението ми,но нали всеки си има своето? Моят съвет е да поизчакаш ... няма да свърши света ако не се ''оправите'' . Ако твоя толкова те обича ще те чака колкото пожелаеш !
Размишляваш маса тъпо..Първоначално написано от pezataa
НЕ, АВТОРКЕ, НЕ ГО ПРАВИ.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Знаех си, че сте забавни, ма чак пък толкова![]()
![]()
Седни си на гъза и си учи уроците!!!
еlsy![]()
Както казаха някои не си готова, щом се запитваш до нас.. Но не трябва само да си готова, трябва да имаш и необходимата сексуална култура, защото секса не е само удоволствие, а и отговорност!
абе да не ти пука ври пишката в гъза и сичко е 6![]()
оф ХоРа ОтВрЪщАвАтЕ Ме,БЕеЕЕ!![]()
Как може нямат 13 и ми се изпонатръшкали... а като станете на 17,18,19... кво ше праите? По магистралите да ви търсим или кфоо?
Не е нормално момичета на 12-13 годинки да ми се ля-ля-ля с някви пикльовци дето не се знае кви са що са... охх ... наистина е ужасно тъпоо!!!
И не бързайте да ме нареждатее! Нали знаете че тази ФУНКЦИЯ на организма е създадена за размножаване а не за безразборно ч*кане ... пфф...
9/10 от днешното поколение са пълни отрепки...! Погледнете се уеее !!!
а хлапето което задава въпроса/... много ясно ,че повечето ще ти кажат давай.. нали ако не дай си Боже се сучи нещп ТИ ще пострадаш от това, а не ТЕ!
Пък и предпзни средства... на кутията пише 98% или 99% че предпазват... така че помисли си пак!!!
Нито съм ти майка нито толкова близка че да си давам уроци но все пак ми пука за ТЪПАТА нация ,която се ТРЪШКа вече и на по 11-12 годинки
както казва НИКОЛПСД сядай си на з*дника и си учи уроците!!! Има тооолкова години живот пред теб.. твоя принц и първия ти път няма да те подминат! Чаус ол!!!
by LigLiChKa1936 =)
Мале на къде утива света![]()
ми и аз съм на 13 и по принцип някой път и на мен ми се праи секс.. /ама това може да е от гледане на много тийнеджърски филми..в който има и секс../ ама си нямам сериозен приятел..и не съм много много уверене че искам да правя секс..ама както тя говори..май е доста уверене и щом иска приятелят и да е 1-вия и..според мен щом го искаш и после няма да съжеляваш..направи го..това е моето мнение..реши си..не съм опитна за да давам съвети..просто си исказвам мнението..пък и тя искаше мнения..
![]()
abe ti si nqkva otka4ena .... I az sam na 13 i kvo?.... za kvo 6e si provalqm jivota o6te ot sega iz4akai pone na 15 da stane6.... I kvo kato se naebete? 6e se kefi6 4e pi6oka mu e stanal? Abe pravete kvoto iskate![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
Сериозна връзка на 13?!![]()
И от колко време ходите? Най-много ви давам 3 месеца..
А иначе не го прави..на 13 си.. все още си ДЕТЕ! Въобще не си готова за секс,щом да питаш по форумите.. В момента ти бошуват хормоните и си мислиш,че ти се ебе или просто искаш да си като другите.. или да се направиш на интересна пред приятелките си?!
Седни си на дупето и прави нещата,които са нормални за възрастта ти и след някоя друга година пак се замисли за секс..
П.П Мале.. а като си представя къв секс би било..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Първоначално написано от anSsito
+1![]()
![]()
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
ето и детето каза, че е на 13, плюс тва момче, уж нали повече ни се факало, ма ето и той казва, че не иска да си проваля живота, евала, че има още свесни произведения на хората...