- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Егати случката
Оле, не можах да повярвам на очите си...влизам аз в стаята на сестра ми в 2 часа през нощта да търся нещо в учебника й (как може да не се заключва)..и какво да видя....беше взела един тънък (~2 см) дезедорант и го вреше в...
не мога да повярвам, това е сестра ми...егати разгонената работа..
и като ме видя се оплаши и капачката й остана вътре... аз излезнах от стаята възмутен, не знам какво е станало после... тя е първа смяна на даскало, а аз втора... изолирах се от нея и нз как го е извадила
какво да правя сега с нея?
Подари й по-дебел дезодорант![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Това е вариант, но не смятам че това, че е по-дебел ще я откаже от този навик -ще пробва и с него и става по-зле.
За какво й е да я отказваш![]()
Все пак ми е сестра
мастурбирането си е нещо нормално и няма как да я "откажеш от този навик"![]()
момчешкото мастурбиране е по-нормално, доколкото знам
тъй че кво кат' ме завари
ама работата е там, че й остана капачката... ми ако пак й остане :S играе си с опасността
щом е така най-добре да й купя вибратор
Не от мастурбирането,а от практикуването му с дезодоранти тряя да се откажат някои..що за тъпа идея бе хора??много нашумяло стана
![]()
Абе по-нормално друг път.. Ние нямаме ли си нужди ?!![]()
прави сте, ще й купя вибратор и ще я питам докъде е стигнала![]()
еми не се изолирай от нея.дръж се нормално както преди,щото са сиг и е супер гадно от тази ситуация.![]()
ако не искаш да и остава капачката вътре, я прати при мене. И вече няма да и налиташ нощем и да я плашиш![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
на нея без майтап й трябва някой да я оправи, ама е много малка още (13)
тва кой клас прави, ако е 8 става, ама ако е по малка...Първоначално написано от nasakurakura
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да, осми
може и от седми да е почнала
Очакваме продължението....... братчето купува вибратор на сестра си и за да му се отблагодари за подаръка го кани да го изпробват заедно.
Bullshits man!!!
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
като за начало спри еротичките филми, не се филмирай толкова и спри с тъпите теми.Първоначално написано от nasakurakura
(finger)
<N>
без такива теми и еротични за къде сте - губи ви се голяма част от стимулацията да лъскате
само ника ми показва що за тема е това и колко съм сериозен
sestra ti na kolko godini e
?
![]()
![]()
4e go pravi s dezodorant
: D: D:
дай й салам от него няа кво да остава.. абе нз,то все пак си е човешка нужда - рано или късно ще го направи дали с момче или с друг предмет щеше да го направи,спх ;]] !!!
te9tk3a