Цитирай Първоначално написано от traka
ми айде де... това ми е останало в съзнанието моят личен опит...
съучениците ми бяха двете крайности или бяха вече го направили преди мен или ме укоряваха в последствие а доста дълго почти около година не съм споделяла заради това, че не всеки би ме разбрал.

И за мен секса е въпрос на чувство, а не на години. Наистина има фрапиращи случаи като 12 годишна с 5 аборта и пр., ама не всички са точно такива, ако имаш полова зрялост и култура едва ли ще е от значение кога ще го направиш. За мен по странно е това да си на 25 и да не си правил секс, отколкото 13 годишни да го правят.
Казва ви го човек с опит, човек обичал, правил и не съжаляващ.Обаче другите траа се напраат на големи и да говорят много, но дали момиче ще бъде наебано от батко в някои кенф и е на 17 или 13, няма значение...По тази логика момиче, което обича на 17, може да прави секс и да има момчето на сърцето си физически, но момиче на 13-не.Ако момичето на 13, знае за отговорността, знае какво прави, сигурна е в момчето нека го прави!
Повтарям, към авторката-самия факт, че питаш, значи, че не си готова, не го прави!