Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
Цитирай Първоначално написано от dorsichh
мии явно те бият хормоните...по-добре изчакай да добиеш повече опит...защото после няма да можеш да поправиш грешката си [п.с. и за съм на 13]
защо грешка ? Защо може после да съжалявам? че съм го правила на 13 а не по-късно?
Не че нещо ще съжеляваш, ами то няма точно обяснение, един ден като се събудиш на 18 и нямаш сериозен приятел, а установиш че правиш секс за спорта, а не заради тръпката, защото вече няма нищо ново и интересно, защото си открила всичко твърде рано и сменяш партньора за разнообразие...просто идва момента в който си казваш, аз твърде рано го направих... мисля че всички от части споделят това мнение. Мисълта ми е, че с тази стъпка ти отиваш при жените и в твоя случай със сериозен приятел, няма да е за един път. На тези години бързо ще се наситите един на друг и накрая ще се разделите, за да търсите нови и невероятни првживявания вероятно свързани със секс.

Казвам ти го от добри чувства не си мисли, че те упреквам както писах преди не съм го направила много по късно и аз с разликата че след този първи път нещата се стекоха по друг начин и не съм правила секс след това близо година и нещо, общо взето активния ми и съзнателен полов живот започна на 16 и пак му се наситих доста рано и съм сменила доста партньори. Моето мнение го изказах пробвайте първо да опознаете телата си, да видите какво е удоволствие и чак когато сте убедени, че момента е настъпил ЖЕГА!