- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
Не че нещо ще съжеляваш, ами то няма точно обяснение, един ден като се събудиш на 18 и нямаш сериозен приятел, а установиш че правиш секс за спорта, а не заради тръпката, защото вече няма нищо ново и интересно, защото си открила всичко твърде рано и сменяш партньора за разнообразие...просто идва момента в който си казваш, аз твърде рано го направих... мисля че всички от части споделят това мнение. Мисълта ми е, че с тази стъпка ти отиваш при жените и в твоя случай със сериозен приятел, няма да е за един път. На тези години бързо ще се наситите един на друг и накрая ще се разделите, за да търсите нови и невероятни првживявания вероятно свързани със секс.Първоначално написано от bonbon4enceto11
Казвам ти го от добри чувства не си мисли, че те упреквам както писах преди не съм го направила много по късно и аз с разликата че след този първи път нещата се стекоха по друг начин и не съм правила секс след това близо година и нещо, общо взето активния ми и съзнателен полов живот започна на 16 и пак му се наситих доста рано и съм сменила доста партньори. Моето мнение го изказах пробвайте първо да опознаете телата си, да видите какво е удоволствие и чак когато сте убедени, че момента е настъпил ЖЕГА!