- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
Взимайте хапчета против разгонване![]()
мake cookиes,noт war ^.^
Първоначално написано от unknown1
Всеки си има право на мнение (поправи ме ако греша).В началото на темата нямах нищо против,НО както знаеш повечето мнения,включително и моето бяха да НЕ го прави,на тези наши така наречени "мнения" авторката не обръщаше много внимание.Ето поради тази причина мисля,че темата стана безсмислена,защото тя като си е наумила,че ще се е*е,то никой не може да я спре. ПЪК на всичко отгоре е 7 клас (както ти спомена),а това е една от най-важните години,защото именно в края на 7 клас се кадидатства...ето още една причина да не се занимава с такива несериозни неща за нейната възраст.
оф...поредната шматка...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
и отново - самият факт че пишеш темата означава че не си сигурна.Според мен не си готова.Но ако искаш няма как да те спра
Благодаря на всички особенно на unknown1 много ми хареса мнението тище видя ..още малко ще почакам
, но много ми се прави секс.. и преди съм си мислила но, сега желанието е много голямо.. той само като ме погали по врата и ме целува..и полудявам наистина с него искам да ми е 1-вия път
![]()
и пак благодаря за мненията ви
![]()
TQ NE ZNAE PIKAE LI I SE EBE LI I SE MISLELA MNOGO ZA SEX(postavete ironi4nata notka v proizno6enieto i 6te rabzerete)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aх ,, ама знаеш ли ,, че ми е през ля ля ля дали ще се ебеш или не.Тръгнала ми тя на 13 за секс да говори // а още незнае пикае ли и се е*е ли и се.Жалка си!Земи се прегледай някъде ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
И после момчетата били педофили!Ми не,просто ей такива пикли лесно се вкарват в леглото,пък както знаем "Куцо,кьораво,сакато,дупк а има ли е злато".Ако си на 15,16 и много ти се чука,а никоя не ти се връзва на акъла,си хващаш едно наивно лапе да си му батко,правиш му два комплимента,черпиш го паста и сок и ти е в краката..
![]()
заради такива като теб децата правят глупости! защото това МАЛКО ЗА СЕКС дете само това иска да види, че някой й казва да го направи.. помисли бе.. ако е твое дете .. а ? ужас!!!!Първоначално написано от pezataa
а към авторката .. МАЛКА СИ, И ТОВА ИМА ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ!
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ти или си някои на 17 18 дето се мисли за много голям вече или си дъртак ровещ в форуми за малолетни.Пълен комик.Първоначално написано от BaTe_Martoo
WTF?!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
![]()
Аз съм на 13 бля-бля-бля и "по принцип някой път и на мен ми се праи секс"?! О,да! Абе вие сте луде бееееееее!
Аз съм на 13 и НЕ ми се прави секс. Може да съм тъпа романтичка,да си чакам принца на бял мотор,да обичам охажването,дългите приказки,бля-бля ама знам,че съм много по-добре от повечето ми приятелки.
Ай стига бе! Миналата Коледа получих последното си Барби(не се бъзикам,беше една фея или балерина,не мога да я определя и си въртеше роклята и светеше...![]()
![]()
). Март месец тая година ми беше първата целувка,а вие вече за секс ми говорите?! Къде отидоха Ромеотата и Жулиетите? КЪДЕЕЕЕЕЕ?!
![]()
Защо на всички лапетии само им се е**?! Защо? Не влагате ли малко чувства в тов,което правите. Ама моля ви се,какви чувства на 13?! И какъв е тоя "сериозен" приятел на 15?! Абе,момиче,седни си учи,тая година са ти изпитите,занимавай си се с нещо,забавлявай се,защо си проваляш живота? Една моя съученичка го направи преди няколко седмици. И знаеш ли какво,оня тъпак се оказал ХИВ-позитивен. Ама тя щото е още по-голяма шматка го правила без презарватив,добре,че се оказало,че някво курве след нея е била болната(смятай,след нея е имало още три). Не знаеш какви нерви,какво чудо беше. Не познавам някоя дето е правила секс на 12-13 и да не съжалява след това. Авторке,просто седни си д-то и мисли за нещо друго...
аве лапе.. на 13 ти добре ли си ... ходи си играй с кукли кво се занимаваш с секс след време ще те е срам че дори си си помисляла такова нещо... ебати тъпото племечак за любов ще ми говори пааххааха Я СЕ СТЯГАЙТЕ УЕ
+ 1Първоначално написано от MakeMeLaugh
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
НяМа По-КрАсИфa дА сТаНеЕеШ,аКо ВсИчКи НаНяТ с ТеБеЕе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Edinsvenoto, koeto moje da pravite s nego e da piete po edna kola predi da vlezete v chas.
seriozen priqtel ???? ako ne gre6a ti si na 13 i kakto ve4e kazaha piklioto e na 15![]()
![]()
ta taka de kato si previ mastyrbirai ! ne e lo6o nito vredno
puk i ot prust4e nemoje6 da zabremenee6 iz4akai da stane6 na 14 fani nqkoi batko na 19 20 da zn kak se praqt takiva ne6ta i togava ve4e ima6 moeto pozvolenie
6egata nastrana mili4ka o6te si malka
![]()
![]()
s pyrvoto mi gadje trygnahme na 12 i na 13 go napravihme (edin nabor behme) i ne ni be6e lo6o da ti kajaest s vremeto stava6e po-dobre 6tot v na4aloto behme pylni profani i 2mata ta dobre 4e predi tva beh is4el si4ki statii v teenproblem otnosno sexa ta imah nqkva begla ideq koe kvo e i kvo se pravim, a i ot predi tva se zaigravahme edin s drug ta ne ni be6e tolko nepoznato
vypreki 4e si4kite mi vrysnici si te mislqt za malka kato znam az kakyv beh idiot, ne mislq 4e na 13 si malka za sex, znam 4e si dostaty4no obrazovana (ili pone taka si misli6) ama za da ne me lin4uvat syforumcite sled 1 mesec kato pusne6 tema 4e si bremenna pls, zaradi mene, polzvaite prezervativi![]()
hforce, ти да се беше научил да пишеш, пък след това да правиш секс на 13...
А относно онзи, който казваше, че все едно нас никога не ни е удрял хормона на 13, удрял ни е, бъди спокоен. Но не сме тръгвали да правим секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
и на мен ми се правеше секс на 13, но изчаках до 15 и не се оплаквам, ама хичПървоначално написано от bonbon4enceto11
Ako ai sirorna napravigo no samo ako si nap1lno ubedena az go napravih na 13 i ne s1jelqvam samo se pazi![]()
Абе много си малка бе бахти ... на 13секс и се прави нямам думи .. и после пак ще почнат темите дали съм бременна![]()
Мен не ме е......ама аз и моите полови хормони малко сме пообъркани. за справка-на 17 се целунах с момче с език, около година по-рано без.......Първоначално написано от Wrathchild
Сега не мога да се спра и винаги е страхотно и вълнуващо......Няма да ти стане нищо, ако поизчакаш.
Като станеш на 60 ще пишеш никой не иска да ме е*е![]()
Ако доживее до тогава ...Първоначално написано от jambo_bs
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!