.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 164

Тема: на 13?

Град
    Burgas ;]
    мойто мнение, е че сичко е до мозъка на човек не е само да ти са прай секс щот ти е интересно и тн..секса е и отговорност,а ти си на 13 сигорна ли си,че можеш да поемеш тази отговорност,а приятеля ти?Трябва да си психически готова и да прецениш дали найстина го искаш и дали точно с тва момче Моето мнение,че си малка и още не осъзнаваш какви рискове има всичко това.Аз бих изчакала,а и не можеш да знаеш дали той е найстина готов за да не стане така че ти много искаш да правите секс,а той да не е подготвен все още за това...
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Абе като ти се ебе еби се кфо ти пука

мн си малка както казаха другите нищо няма да ти стане ако изчакаш още година 2... а ако имаш голям мерак.. маструбираи сама

Град
    In the middle of Nowhere
    Забога на 13 ще ми прави секс аз съм 1 година по-голяма от теб и незнам какво означава това (искам да кажа,че..абе незнам какво искам да кажа...разбрахте ме ) но щом се чустваш готова иди и се изчукай ние неможем да те спрем щом си си го наумила...После да няма тема "Свърши на пердето...бременна ли съм?!"
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    hforce, ти да се беше научил да пишеш, пък след това да правиш секс на 13...
    А относно онзи, който казваше, че все едно нас никога не ни е удрял хормона на 13, удрял ни е, бъди спокоен. Но не сме тръгвали да правим секс.
    Мен не ме е......ама аз и моите полови хормони малко сме пообъркани. за справка-на 17 се целунах с момче с език, около година по-рано без.......

Сега не мога да се спра и винаги е страхотно и вълнуващо......Няма да ти стане нищо, ако поизчакаш.
    Да, но около 13 започва пубертета и е нормално да си по-любопитен за тези неща. И на мен на 13 повече в главата ми бяха игрите на народна топка и излизанията с приятели, както и карането на ролери от колкото 'абе то туй секса какво е?'. Даже ако не се лъжа около 13 зарязах куклите. Но едно е да мислиш нещо за него, съвсем друго е да не си поставиш ясна граница между това какво може да се прави на 13 и това, за което трябва да изчакаш ПОНЕ 3-4 години.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Авторке, гледай филма Mom at 16 (Майка на 16) и дано малко се позамислиш за секса и за бременността..

Вие добре ли сте!! То момичето не вярвам че на истина е наясно със СеКсА........... Те и малоумните са на ясно с хамалогията....
    а ми е интересно какво очаква и какво търси от секса....
    Мноооогоооо XXL & Spice Platinum гледате.....
    http://www.thriftyfun.com/images/fee...so?id=28077886
    i ako na tova mu kazvate stranno zna4i opredeleno ne poznavate dostata4no horata RULZZ!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Wrathchild, куклите ми още седят на видни и достъпни места......и все ме блазни да ги извадя, да им ушия росля, да ги понаглася.....

Абе защо след като някои е зарязал куклите на 13 трябва всички да са като него...Както казах и аз съм против авторката да направи секс, но си казах мотивите, които са различни от възрастта и! Какво се подигравате на момичето, на колко била, с какво си играела.Това, че някои са бавно рзвиващи се и на 13 вместо да учат уроци са си играли с кукли си е техен проблем!То си и личи....много хумор на гърба на годините и...ами ако момичето е умно (както мисля) и просто иска съвет от такива които са го направили на нейната възраст, но са и с нейното мислене-сериозен приятел, любов, хормон! ДА!-казах любов! Всеки може да обича на която и възраст да е...това, че някои от вас не са били способни на това велико чувство на 13...пак си е техен птоблем.Посъветвайте момичето човешки-не се подигравайте-грозно е!!!!
    98% от младото поколение пие бира!
    Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Малка си още за секс,спор няма в това.
    А,и когато решиш да го направиш,моляте преди това се потруди да си обогатиш сексуалната култура,защото повечето в форума които пускат теми да задават въпроси дали са бременни или не,повечето са на твоята възраст.
    Мисля,че това е достатъчно красноречиво колко са готови за секс,след като не знаят какви са последствията от това.

Цитирай Първоначално написано от amadeus
    Абе защо след като някои е зарязал куклите на 13 трябва всички да са като него...Както казах и аз съм против авторката да направи секс, но си казах мотивите, които са различни от възрастта и! Какво се подигравате на момичето, на колко била, с какво си играела.Това, че някои са бавно рзвиващи се и на 13 вместо да учат уроци са си играли с кукли си е техен проблем!То си и личи....много хумор на гърба на годините и...ами ако момичето е умно (както мисля) и просто иска съвет от такива които са го направили на нейната възраст, но са и с нейното мислене-сериозен приятел, любов, хормон! ДА!-казах любов! Всеки може да обича на която и възраст да е...това, че някои от вас не са били способни на това велико чувство на 13...пак си е техен птоблем.Посъветвайте момичето човешки-не се подигравайте-грозно е!!!!

Аз се опитах, ма като и гледам отговорите, благодари на хора които общо взето нищо не са и казали. И за мен и е рано посъветвах я първо да си "поиграят" и да поизчакат годинка две и тогава.... И мен ме е бил хормона на 13, но пък моята любов макар и доста по голям от мен на 17 си ми показа какво да очаквам и ме изчака докато съм готова (бях готова на 14 и половина)

По-добре изчакай 2-3 години преди да правиш секс, на 13 няма да изпиташ никакво удоволствие.

на 13 не мислиш ли че си малко дърта вече за тея работи ... те другите момиченца почнаха на по 10 ти чак на 13 ... изоставаш

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от ComputerIsTheKey
    Бахти тъпото поколение..
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Супер малка си момиченце найстина...
    както каза traka по добре си пойграйте .... погалете се , може и орална любов..... ама секс....
    Повярвай ми и оралната любов ще ви достави същото удоволствие .... :P (все пак нямате база за сравнение )
    Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!

iz4akai

iz4akai pone enda godina we.. Az go napravih na 13 i mn sgre6ih kazvam go ot li4en opit

Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Ти си на 13 , а пикльото на 15 Ако си решила да го правиш поне да е с по-опитен батко , но според мен си много малка и е по-добре да изчакаш , щом толкова си загоряла , карай го на ръчна и готово.
    dam dam i az taka mislq

Град
    Дълбините на канала :D
    Офффф да ви еба и в малките разгонени.....начеши си крастата и после глътни топката ма!!Пуууу пикли с пикли....

Re: на 13?

много си малка!!!!изчакай 4-5г.

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Някой от тук правил ли го е на 13 години? (въпросът ми е към момичетата)

А и искам да споделя.. На 13 съм и напоследък много ми се прави секс , но незнам дали е редно. Питала съм мои близки хора..приятели и някои казват че съм малка, други казват че ако се чуствам готова и наистина съм сигурна мога да го направя. Имам си сериозно гадже, той е на 15 год. Не ми е казвал да правим секс..но мисля, че ми прави малки намеци, но аз наистина много искам, а и на него му имам пълно доверие и се чуствам много спокойна и сигурна с него..той е този с който бих искала да ми бъде 1-вия път. Вие как мислите? Има ли мн голямо значение, че съм едва на 13 ..това трябва ли да ме притеснява?
    Моля ви без обидни коментари. и благодаря предварително

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от pezataa
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Недей наистина. За твое добро е. След това е по-сладко
    Факт е, че много момичета съжаляват за първия си път на 13-14..

Научи се да се владееш. Примерно можеш да мастурбираш. Хем пак ще ти е яко, хем ще ти минават тия мисли, хем ще се чувствасш сексуално задоволена.

И няма нищо срамно в това. Почти всички го правят

И защо да съжаляват? Това са некви тъпи сигурно. Ебало им се е и са се наебали. Това е на моменти сега като не им се е** и съжаляват.
    Благодаря, но и аз съм съжелявала (на 16 го направих) поради простата причина, че единственото хубаво нещо тогава беше за гаджето ми - не за мен... Затова съжеляват! (Мисля си че пак ми беше рано...)

Цитирай Първоначално написано от ComputerIsTheKey
    Бахти тъпото поколение..
    +.....няма толкова голямо число!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Мега фен Аватара на Mi6inka
    дано все пак авторката да се заслуша в мненията... защото май май много не го прави.... а по темата.... прави квото искаш,никой не може да ти каже... обаче не е нужно да пускаш теми че да те видим колко си "дорасла" за възрастта си (което всъшност изобщо не е така).... за къде бързаш и на мен не ми ясно.. не се бой няма да станеш по-голяма гъзарка ако се на*беш... това че около теб врасниичките ти го правят не значи че е правилно,или ти искаш да си 1вата сред тях и пак да си по-голяма.."гъзарка". това че правиш (мислиш да правиш) секс не те прави нито по-пораснала ,нито по-зряла за възрастта ти Прави каквото искаш ти ще съжеляваш по-късно.. само те моля ПООБРАЗОВАЙ се по темата преди да го направиш ,че аман от такива като тебе "пораснали" дето искат "ПомоЩ" защото станало гаф....

Re: на 13?

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Някой от тук правил ли го е на 13 години? (въпросът ми е към момичетата)

А и искам да споделя.. На 13 съм и напоследък много ми се прави секс , но незнам дали е редно. Питала съм мои близки хора..приятели и някои казват че съм малка, други казват че ако се чуствам готова и наистина съм сигурна мога да го направя. Имам си сериозно гадже, той е на 15 год. Не ми е казвал да правим секс..но мисля, че ми прави малки намеци, но аз наистина много искам, а и на него му имам пълно доверие и се чуствам много спокойна и сигурна с него..той е този с който бих искала да ми бъде 1-вия път. Вие как мислите? Има ли мн голямо значение, че съм едва на 13 ..това трябва ли да ме притеснява?
    Моля ви без обидни коментари. и благодаря предварително
    Лелее... на къде отива днешната младеж.. ама ти знаеш ли какво е точно секса като си на 13? Чела ли си нещо за него и т.н. Правиш ли разлика между това, че ти се ебе, че те боли или че те сърби?!!?!?! Защото аз мисля, че не правиш..! Ми то неска ти се е уж доправило секс, утре ще искаш да пушиш трева... Не знам и аз какво да коментирам!Освен да кажа - никой да не се учудва, ако след 2 3 - 6 дена.. това момиче пише тема 'Бременна ли съм?', 'Ама аз му правих свирка - болна ли съм от нещо..?' и т.н. ....

Вижте, Моля!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Много обичам такива изцепки просто.На 13 според мен е доста раничко.Аз на толкова дори не си мислех за момчета,пък за секс.

Мега фен Аватара на Hilary_
    "Аз съм на 13....Имам си сериозно гадже, той е на 15 год..." Моме как ти звучат тези думички извън текста....?!?!?! На мен са ми напълно абсурдни...няма да си първата която ще критикувам и знам че няма да си последната...та по накратко...първо незнаеш още какво значи думата "секс"....!!! Второ изобщо не си мисли че на тези години можеш да поемаш отговорност за действията си камо ли за това...?! Гаджето ти има 12см пишка и незнам и той къде се бута като сам не може да си го хване.... С една дума... не го прави!!!! Супер тъпо ще е... първия път се помни цял живот...не го проваляй!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си