- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
мойто мнение, е че сичко е до мозъка на човек не е само да ти са прай секс щот ти е интересно и тн..секса е и отговорност,а ти си на 13 сигорна ли си,че можеш да поемеш тази отговорност,а приятеля ти?Трябва да си психически готова и да прецениш дали найстина го искаш и дали точно с тва момчеМоето мнение,че си малка и още не осъзнаваш какви рискове има всичко това.Аз бих изчакала,а и не можеш да знаеш дали той е найстина готов за да не стане така че ти много искаш да правите секс,а той да не е подготвен все още за това...
Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив
Абе като ти се ебе еби се кфо ти пука
мн си малка както казаха другите нищо няма да ти стане ако изчакаш още година 2... а ако имаш голям мерак.. маструбираи сама![]()
Забога на 13 ще ми прави секс аз съм 1 година по-голяма от теб и незнам какво означава това (искам да кажа,че..абе незнам какво искам да кажа...разбрахте ме) но щом се чустваш готова иди и се изчукай ние неможем да те спрем щом си си го наумила...После да няма тема "Свърши на пердето...бременна ли съм?!"
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да, но около 13 започва пубертета и е нормално да си по-любопитен за тези неща. И на мен на 13 повече в главата ми бяха игрите на народна топка и излизанията с приятели, както и карането на ролери от колкото 'абе то туй секса какво е?'. Даже ако не се лъжа около 13 зарязах куклите. Но едно е да мислиш нещо за него, съвсем друго е да не си поставиш ясна граница между това какво може да се прави на 13 и това, за което трябва да изчакаш ПОНЕ 3-4 години.Първоначално написано от krem4et0
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Авторке, гледай филма Mom at 16 (Майка на 16) и дано малко се позамислиш за секса и за бременността..
![]()
Вие добре ли сте!! То момичето не вярвам че на истина е наясно със СеКсА........... Те и малоумните са на ясно с хамалогията....
![]()
а ми е интересно какво очаква и какво търси от секса....
Мноооогоооо XXL & Spice Platinum гледате.....
http://www.thriftyfun.com/images/fee...so?id=28077886
i ako na tova mu kazvate stranno zna4i opredeleno ne poznavate dostata4no horataRULZZ!!
Wrathchild, куклите ми още седят на видни и достъпни места......и все ме блазни да ги извадя, да им ушия росля, да ги понаглася.....
Абе защо след като някои е зарязал куклите на 13 трябва всички да са като него...Както казах и аз съм против авторката да направи секс, но си казах мотивите, които са различни от възрастта и! Какво се подигравате на момичето, на колко била, с какво си играела.Това, че някои са бавно рзвиващи се и на 13 вместо да учат уроци са си играли с кукли си е техен проблем!То си и личи....много хумор на гърба на годините и...ами ако момичето е умно (както мисля) и просто иска съвет от такива които са го направили на нейната възраст, но са и с нейното мислене-сериозен приятел, любов, хормон! ДА!-казах любов! Всеки може да обича на която и възраст да е...това, че някои от вас не са били способни на това велико чувство на 13...пак си е техен птоблем.Посъветвайте момичето човешки-не се подигравайте-грозно е!!!!![]()
98% от младото поколение пие бира!
Ако си от онези 2%, които не пият бира, значи си идиот!
Малка си още за секс,спор няма в това.
А,и когато решиш да го направиш,моляте преди това се потруди да си обогатиш сексуалната култура,защото повечето в форума които пускат теми да задават въпроси дали са бременни или не,повечето са на твоята възраст.
Мисля,че това е достатъчно красноречиво колко са готови за секс,след като не знаят какви са последствията от това.
Първоначално написано от amadeus
Аз се опитах, ма като и гледам отговорите, благодари на хора които общо взето нищо не са и казали. И за мен и е рано посъветвах я първо да си "поиграят" и да поизчакат годинка две и тогава.... И мен ме е бил хормона на 13, но пък моята любов макар и доста по голям от мен на 17 си ми показа какво да очаквам и ме изчака докато съм готова(бях готова на 14 и половина)
По-добре изчакай 2-3 години преди да правиш секс, на 13 няма да изпиташ никакво удоволствие.
на 13![]()
![]()
не мислиш ли че си малко дърта вече за тея работи ... те другите момиченца почнаха на по 10 ти чак на 13 ... изоставаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ComputerIsTheKey
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Супер малка си момиченце найстина...![]()
както каза traka по добре си пойграйте .... погалете се , може и орална любов..... ама секс....
Повярвай ми и оралната любов ще ви достави същото удоволствие ....:P (все пак нямате база за сравнение
)
Преди да запалиш огън в някого помисли как ще го гасиш!
iz4akai pone enda godina we.. Az go napravih na 13 i mn sgre6ih![]()
kazvam go ot li4en opit
dam dam i az taka mislqПървоначално написано от BaTe_Martoo
![]()
![]()
Офффф да ви еба и в малките разгонени.....начеши си крастата и после глътни топката ма!!Пуууу пикли с пикли....
много си малка!!!!изчакай 4-5г.
Първоначално написано от bonbon4enceto11
Благодаря, но и аз съм съжелявала (на 16 го направих) поради простата причина, че единственото хубаво нещо тогава беше за гаджето ми - не за мен... Затова съжеляват! (Мисля си че пак ми беше рано...)Първоначално написано от pezataa
+.....няма толкова голямо число!Първоначално написано от ComputerIsTheKey
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
дано все пак авторката да се заслуша в мненията... защото май май много не го прави.... а по темата.... прави квото искаш,никой не може да ти каже... обаче не е нужно да пускаш теми че да те видим колко си "дорасла" за възрастта си (което всъшност изобщо не е така).... за къде бързаш и на мен не ми ясно.. не се бой няма да станеш по-голяма гъзарка ако се на*беш... това че около теб врасниичките ти го правят не значи че е правилно,или ти искаш да си 1вата сред тях и пак да си по-голяма.."гъзарка". това че правиш (мислиш да правиш) секс не те прави нито по-пораснала ,нито по-зряла за възрастта тиПрави каквото искаш ти ще съжеляваш по-късно.. само те моля ПООБРАЗОВАЙ се по темата преди да го направиш ,че аман от такива като тебе "пораснали" дето искат "ПомоЩ" защото станало гаф....
Лелее...Първоначално написано от bonbon4enceto11
![]()
на къде отива днешната младеж.. ама ти знаеш ли какво е точно секса като си на 13? Чела ли си нещо за него и т.н. Правиш ли разлика между това, че ти се ебе, че те боли или че те сърби?!!?!?!
![]()
Защото аз мисля, че не правиш..!
Ми то неска ти се е уж доправило секс, утре ще искаш да пушиш трева...
![]()
Не знам и аз какво да коментирам!Освен да кажа - никой да не се учудва, ако след 2 3 - 6 дена.. това момиче пише тема 'Бременна ли съм?', 'Ама аз му правих свирка - болна ли съм от нещо..?' и т.н. ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много обичам такива изцепки просто.На 13 според мен е доста раничко.Аз на толкова дори не си мислех за момчета,пък за секс.![]()
"Аз съм на 13....Имам си сериозно гадже, той е на 15 год..."Моме как ти звучат тези думички извън текста....?!?!?! На мен са ми напълно абсурдни...няма да си първата която ще критикувам и знам че няма да си последната...та по накратко...първо незнаеш още какво значи думата "секс"....!!! Второ изобщо не си мисли че на тези години можеш да поемаш отговорност за действията си камо ли за това...?! Гаджето ти има 12см пишка и незнам и той къде се бута като сам не може да си го хване....
С една дума... не го прави!!!! Супер тъпо ще е... първия път се помни цял живот...не го проваляй!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3