- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
Абсолютно подкрепям.... ама пак си мисля,че авторката хиччч не ни отразява....Първоначално написано от Hilary_
![]()
С най-голямото ми уважение, обаче на 12, 13, 14, 15 и тн няма как да имаш физическа нужда от секс, при положение че си момиче и дори не си го правила, нито пък си мастурбирала. Просто си нямаш работа и си втълпяваш глупости. Иначе прави каквото, знаеш нали не мислиш, че на някого тук му пука дали ще е чукаш на 5, 10, 50 или ще си умреш девствена. Извинявам се за цинизмите, обаче защо не го обсъдиш с гаджето, сестра си, майка си, приятелка или просто някой познат?
Don't worry, be happy!
нее просто пубертета рано идва при сегашното поколение и получават любовни сърбежи още малки..ама после се разбира че не е било нужно да ги чешай винаги .. а да търпят![]()
Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart)))
Като ти се прави прави... чустваш ли се готова ( което малко ме съмнява) и господ не може те спре но после ще си биеш главата в стената какви глупости си правила![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ами направи го сега и след известно време яко ще съжаляваш. Представям си колко "сериозен" ти е приятеля, при положение, че си на 13, а той на 15. Изчакай още малко, има си време за всичко.
I may look safe but as soon as i get you alone...
...I will eat you.
не съм чела всичките коментари,но имаше едни огромни злета,но да не говорим за тях.
на 13 е рано,а и освен това тогава още не се е развил напълно организма ти и не е готов за полов акт.
доколкото си спомням беше до 15-16-тата година,след това вече спокойно можеш да започнеш да правиш секс(с презервативи,разбира се),ако искаш и намериш подходящия.
е,успех и не прибързвай!
И да го направиш , повярвай ми това няма да е СЕКС![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
абсолютно нормално си е ;] .. на мен първия ми път беше на 14..
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
Опиташ ли 1 път после няма спиране![]()
Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod
+1 Малка си ... пък и той не е особено голям.... според мен изчакай...Първоначално написано от BaTe_Martoo
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
amm 6tom pita6 dali e redno na 13 zna4i sma osyznava6 4e ne e mn rednoi koi e kazal 4e 6tom ta sarbi za sex trq da se na4e6e6....potrai malko![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Живота си е твой прави каквото си искаш с него ....но според мен си малка и не осъзнаваш какво правиш и ще разбереш след време че си направила грешка...ама помни че няма обратен път...
абе според мен ... не е само за това дали се чувстваш готова или не .. трябва и да си готова физически .. една от приятелките ми го е направила когато е била на 14 и по това и време е било със сериозно гадже и по товва което ми е разказвала за него наистина са си били доста сериозни .. и въпреки това сега когато някои я пита дали е девствена тя винаги казва "да.." питам я защо тя казва че я е срам да признае защото това нещо малко или много променя начина по които човек мисли за нея.. . ти си решаваш решението е твое.. но това че си готова психически не значи че си напълно готова.. според мен трябва да го направиш тогава когато няма да те е срам да отречеш че не си девствена пред останалите около теб без да ти се подиграват .. когато можеш спокоино да говориш с родителите си за това /не зависимо дали искаш или не../ решението си е твое както казах но го обмисли по добре че да не стане после така че да съжеляваш ..![]()
Най-смисленият и сериозен отговор в темата!Първоначално написано от [b
![]()
пссст..
и аз бях на 13 когато го направихПървоначално написано от bonbon4enceto11
![]()
Много си малка, недей. Дори няма да изпиташ истинско удоволствие. И не казвай прави ми се секс- не може да ти се прави нещо, което не познаваш!Първоначално написано от bonbon4enceto11
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
За кво питаш като няма да се повлияеш кой знае колко от мненията които ще ти бъдат дадени тука.На 13 и да ти се еб* като за световно...нямам думи не искам да те обидя по нататък.![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
+1Първоначално написано от amadeus
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
Да на 18 съм и се мисля за много голям , теб тва кво те бъркаПървоначално написано от Schnitzer
![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
nikoi nemoje da ti kaje na kolko da go pravi6 kato iska6 davai... :P![]()
Постарах се да прочета всички коментари.. значи момичето моли за съвет ясно е че точно тя не е готова, но защо я нападате уж и казвате, че била малка ами отнасяйте се с нея като с ДЕТЕ ! Няма определена възраст стига да се чувстваш готов, да обичаш човека, а не да го правиш, защото другите го правят. Трябва сам да стигнеш до извода че си готова огледай се около теб и се замисли.. време ли ти е![]()
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Първоначално написано от MisSsKaTa
Ти добре ли си бе нормално било да се е*** на 13 ннене направо момичетата с една година по-малки от мен ми паднаха в очитеЕдна година разлика и 100000 по-малко гънки в мозъка имаш ти и авторката.Много хора пишат "нна толкова години незнааеш дали те боли или сърби"
![]()
vijte sega az sum na 17 ... i sum dedstven.. i ne me e sram da si go priznq ... no az ne burzam za nikade i ne mi puka osobenno ... su6to taka i ne me e sram da si priznaq 4e priqtelkata mi na na 13 po4ti 14 i su6to taka sme govorili za tova i sme re6ili 4e nqma da e .. prosto e prekaleno razno za neq ... no vse pak vsi4ko si e do li4na precenka ... ne malko ot bivshite mi suo4eni4ki bqha go pravili ve4e na po 12 - 13 godini ... i sega nqkoi ot tqh sa kur*i no kakto kazah si e do li4na precenka
На много 12-13 годишни вече им се прави секс. Хормони, ала бала - нормално.Обаче тази възраст определено не е подходяща за полово сношение. Изобщо няма да съжаляваш ако изчакаш още година, две,три... Ако пък си толкова загоряла имаш си ръчички..
Моето мнение е да изчакаш.
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
Както каза един потребител "мастурбирай и ще ти мине желанието за секс"![]()
![]()