.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 164

Тема: на 13?

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    "Аз съм на 13....Имам си сериозно гадже, той е на 15 год..." Моме как ти звучат тези думички извън текста....?!?!?! На мен са ми напълно абсурдни...няма да си първата която ще критикувам и знам че няма да си последната...та по накратко...първо незнаеш още какво значи думата "секс"....!!! Второ изобщо не си мисли че на тези години можеш да поемаш отговорност за действията си камо ли за това...?! Гаджето ти има 12см пишка и незнам и той къде се бута като сам не може да си го хване.... С една дума... не го прави!!!! Супер тъпо ще е... първия път се помни цял живот...не го проваляй!!!
    Абсолютно подкрепям.... ама пак си мисля,че авторката хиччч не ни отразява....

Голям фен
    С най-голямото ми уважение, обаче на 12, 13, 14, 15 и тн няма как да имаш физическа нужда от секс, при положение че си момиче и дори не си го правила, нито пък си мастурбирала. Просто си нямаш работа и си втълпяваш глупости. Иначе прави каквото, знаеш нали не мислиш, че на някого тук му пука дали ще е чукаш на 5, 10, 50 или ще си умреш девствена. Извинявам се за цинизмите, обаче защо не го обсъдиш с гаджето, сестра си, майка си, приятелка или просто някой познат?
    Don't worry, be happy!

нее просто пубертета рано идва при сегашното поколение и получават любовни сърбежи още малки..ама после се разбира че не е било нужно да ги чешай винаги .. а да търпят
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Град
    Село.София
    Като ти се прави прави... чустваш ли се готова ( което малко ме съмнява) и господ не може те спре но после ще си биеш главата в стената какви глупости си правила
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Град
    pandemonium
    Ами направи го сега и след известно време яко ще съжаляваш. Представям си колко "сериозен" ти е приятеля, при положение, че си на 13, а той на 15. Изчакай още малко, има си време за всичко.

I may look safe but as soon as i get you alone...
    ...I will eat you.

не съм чела всичките коментари,но имаше едни огромни злета,но да не говорим за тях.

на 13 е рано,а и освен това тогава още не се е развил напълно организма ти и не е готов за полов акт.
    доколкото си спомням беше до 15-16-тата година,след това вече спокойно можеш да започнеш да правиш секс(с презервативи,разбира се),ако искаш и намериш подходящия.

е,успех и не прибързвай!

И да го направиш , повярвай ми това няма да е СЕКС

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

абсолютно нормално си е ;] .. на мен първия ми път беше на 14 ..
    Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)

Опиташ ли 1 път после няма спиране
    Gledam te i si mislq malee kakvo e napravil Gospod

Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Ти си на 13 , а пикльото на 15 Ако си решила да го правиш поне да е с по-опитен батко , но според мен си много малка и е по-добре да изчакаш , щом толкова си загоряла , карай го на ръчна и готово.
    +1 Малка си ... пък и той не е особено голям.... според мен изчакай...
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?! там е отговора... не в сайта... !!!

amm 6tom pita6 dali e redno na 13 zna4i sma osyznava6 4e ne e mn rednoi koi e kazal 4e 6tom ta sarbi za sex trq da se na4e6e6....potrai malko
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Живота си е твой прави каквото си искаш с него ....но според мен си малка и не осъзнаваш какво правиш и ще разбереш след време че си направила грешка...ама помни че няма обратен път...

абе според мен ... не е само за това дали се чувстваш готова или не .. трябва и да си готова физически .. една от приятелките ми го е направила когато е била на 14 и по това и време е било със сериозно гадже и по товва което ми е разказвала за него наистина са си били доста сериозни .. и въпреки това сега когато някои я пита дали е девствена тя винаги казва "да.." питам я защо тя казва че я е срам да признае защото това нещо малко или много променя начина по които човек мисли за нея.. . ти си решаваш решението е твое.. но това че си готова психически не значи че си напълно готова.. според мен трябва да го направиш тогава когато няма да те е срам да отречеш че не си девствена пред останалите около теб без да ти се подиграват .. когато можеш спокоино да говориш с родителите си за това /не зависимо дали искаш или не../ решението си е твое както казах но го обмисли по добре че да не стане после така че да съжеляваш ..

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]абе според мен ... не е само за това дали се чувстваш готова или не .. трябва и да си готова физически .. една от приятелките ми го е направила когато е била на 14 и по това и време е било със сериозно гадже и по товва което ми е разказвала за него наистина са си били доста сериозни .. и въпреки това сега когато някои я пита дали е девствена тя винаги казва "да.." питам я защо тя казва че я е срам да признае защото това нещо малко или много променя начина по които човек мисли за нея.. . ти си решаваш решението е твое.. но това че си готова психически не значи че си напълно готова.. според мен трябва да го направиш тогава когато няма да те е срам да отречеш че не си девствена пред останалите около теб без да ти се подиграват .. когато можеш спокоино да говориш с родителите си за това /не зависимо дали искаш или не../ решението си е твое както казах но го обмисли по добре че да не стане после така че да съжеляваш ..
    Най-смисленият и сериозен отговор в темата!
    пссст..

sladky2009
    Guest

Re: на 13?

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Някой от тук правил ли го е на 13 години? (въпросът ми е към момичетата)

А и искам да споделя.. На 13 съм и напоследък много ми се прави секс , но незнам дали е редно. Питала съм мои близки хора..приятели и някои казват че съм малка, други казват че ако се чуствам готова и наистина съм сигурна мога да го направя. Имам си сериозно гадже, той е на 15 год. Не ми е казвал да правим секс..но мисля, че ми прави малки намеци, но аз наистина много искам, а и на него му имам пълно доверие и се чуствам много спокойна и сигурна с него..той е този с който бих искала да ми бъде 1-вия път. Вие как мислите? Има ли мн голямо значение, че съм едва на 13 ..това трябва ли да ме притеснява?
    Моля ви без обидни коментари. и благодаря предварително
    и аз бях на 13 когато го направих

Re: на 13?

Някой от тук правил ли го е на 13 години? (въпросът ми е към момичетата)

А и искам да споделя.. На 13 съм и напоследък много ми се прави секс , но незнам дали е редно. Питала съм мои близки хора..приятели и някои казват че съм малка, други казват че ако се чуствам готова и наистина съм сигурна мога да го направя. Имам си сериозно гадже, той е на 15 год. Не ми е казвал да правим секс..но мисля, че ми прави малки намеци, но аз наистина много искам, а и на него му имам пълно доверие и се чуствам много спокойна и сигурна с него..той е този с който бих искала да ми бъде 1-вия път. Вие как мислите? Има ли мн голямо значение, че съм едва на 13 ..това трябва ли да ме притеснява?
    Моля ви без обидни коментари. и благодаря предварително
    Много си малка, недей. Дори няма да изпиташ истинско удоволствие. И не казвай прави ми се секс- не може да ти се прави нещо, което не познаваш!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Град
    Видин
    За кво питаш като няма да се повлияеш кой знае колко от мненията които ще ти бъдат дадени тука.На 13 и да ти се еб* като за световно...нямам думи не искам да те обидя по нататък.
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Цитирай Първоначално написано от amadeus
    Аз попринцип не подкрепям отчасти, това за годините и секса. Според мен, ако човек знае какво прави, ако връзката е дълга, ако и двамата го искат и ако добре са се подготвили...нека го правят, независимо дали на на 13, 14, 16 или 18. (стига да не е онзи секс, който, се прави без подготовка и от хора, които не знаят какво правят)Ако тази двойка съществува от 4-5 или 6 месеца, ако за всичко е говорено и ако тази двойка е чела за рисковете, последствията и т.н.Би ли трябвало годините да попречат на двама малади хора, попаднали на себе си по-рано, да се насладят един на друг, разбира се, със всички предпазни мерки???Друг е въпроса, дали това момиче е намерило момчето, самия факт, че питаш означава, че не си!И моито гадже е на 13, почти 14 (мога да твърдя, че е много зряла), а аз съм на 14...и какво, до преди година съм си играл на топка ли????Айде моля ви се, не се правя на голям, ама и вие на много зрели го раздавате!
    Иначе, приятелко, не го прави, просто, самия факт, че питаш означава, че не си готова...
    +1
    Нямам приятели .. имам само познатии !! ~

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Цитирай Първоначално написано от unlimited
    Рано ти е, поне според мен

Мале верно си е гати поколението .И аз съм тий на 14 съм ама а стига бе на 13 и вече търси кой да я чука кат врата цял ден
    Не търса кой да ме " чука кат врата цял ден" имам си сериозен приятел. Вие ме изкарахте некфа .. егати злето.. незнам просто ми се прави секс много .. неискам да маструбирам, защото това си е съвсем друго..аз говора за секс.

А наясно ли си кфо е секс и тоя твоя приятел също на 15 ? Само си представям кфо мазало ще е. Вместо да си играят на топка те секс ше ми праят.
    Ти или си някои на 17 18 дето се мисли за много голям вече или си дъртак ровещ в форуми за малолетни.Пълен комик.
    Да на 18 съм и се мисля за много голям , теб тва кво те бърка
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

nikoi nemoje da ti kaje na kolko da go pravi6 kato iska6 davai... :P

Постарах се да прочета всички коментари.. значи момичето моли за съвет ясно е че точно тя не е готова, но защо я нападате уж и казвате, че била малка ами отнасяйте се с нея като с ДЕТЕ ! Няма определена възраст стига да се чувстваш готов, да обичаш човека, а не да го правиш, защото другите го правят. Трябва сам да стигнеш до извода че си готова огледай се около теб и се замисли.. време ли ти е
    " I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от MisSsKaTa
    абсолютно нормално си е ;] .. на мен първия ми път беше на 14 ..

Ти добре ли си бе нормално било да се е*** на 13 ннене направо момичетата с една година по-малки от мен ми паднаха в очите Една година разлика и 100000 по-малко гънки в мозъка имаш ти и авторката.Много хора пишат "нна толкова години незнааеш дали те боли или сърби"

vijte sega az sum na 17 ... i sum dedstven.. i ne me e sram da si go priznq ... no az ne burzam za nikade i ne mi puka osobenno ... su6to taka i ne me e sram da si priznaq 4e priqtelkata mi na na 13 po4ti 14 i su6to taka sme govorili za tova i sme re6ili 4e nqma da e .. prosto e prekaleno razno za neq ... no vse pak vsi4ko si e do li4na precenka ... ne malko ot bivshite mi suo4eni4ki bqha go pravili ve4e na po 12 - 13 godini ... i sega nqkoi ot tqh sa kur*i no kakto kazah si e do li4na precenka

Град
    Sofiq
    На много 12-13 годишни вече им се прави секс. Хормони, ала бала - нормално. Обаче тази възраст определено не е подходяща за полово сношение. Изобщо няма да съжаляваш ако изчакаш още година, две,три... Ако пък си толкова загоряла имаш си ръчички.. Моето мнение е да изчакаш.
    I am myself, and I make my own ways!!! =)))

Град
    Враца (Там дет гарга не каца!)
    Както каза един потребител "мастурбирай и ще ти мине желанието за секс"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си