- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 13?
бе кфо се занимавате.сигурно вече се е изчукала.. апфф тупи парчета
не се изказвай неподготвен,прасе
Начи...виж ся...и аз съм на 13.Гаджето ми е на 17.Нормално е да сме говорили или мислили на тази тема, но си мисля , че 13 не е най-подходящата възраст за това =]
Още не сме доразвити и не можем да се задоволим олкова,колкото например като поотраснем и станем на 15-16...Органите ни не са толкова развити...А и какъв секс може да направи момиче на 13г.?Пък и почечето момчета мислят единствено за секса...след като го направят с момиче и го зарязват...особено ако е първият й път.Не казвам ,че гаджето ти ще постъпи така, но изчакай да съзрееш ощи поне 1 година...Но все пак ние не можем да те спрем...това е просто тема в нета...Ако си решила да го направиш използвай достатъчно добри предпазни мерки.![]()
Първо се научи да пишеш правилно глоголите. Винаги "не" се пише отделно от глагола. Ти си написала "неискам" и "незнам". Пише се "не искам", "не знам". Научи правописа на думите и тогава говори за секс.![]()
Виж сега,на 13 години почти нямаш опит в живота,камоли в секса.Пък и предполагам,той е едно първите ти гаджета,така че нямаш база за сравнение,дали найстина искаш да е той.На 13 години сексът...той дори не е това,което трябва да бъде.Сексът не е и на половина толкова хубав.След време(ако изчакаш),ще го разбереш.
1во си още прекалено малка за секс...Изчакай, за да не съжаляваш после
2ро какво разбираш под сериозен приятел? Неможе да си на 13, да ходиш с някой 1 месец и да кажеш : искам да го направя , имам му доверие, той ми е сериозен приятел...!Помисли първо за последствията...Ами да кажем, че го направиш...какво следва.....?
Неискам и да си помислям!...Така, че първо мисли преди да го направиш, за да не съжаляваш после!
ПП.Решението си е твое!
Айде, успех!![]()
Az na 15 go napravih s mom4e s koeto hodih polovin godina i vse pak bqh malka no taka stana opi4ai si ak1la i misli vnimatelno za6toto seksa ne samo 4e ne e za deca ne e i 6ega rabota pro4eti za da znae6 za vsi4ki bolesti upasnosti priqtelq ti i toi ne e mn golqm sig ne znae kak se otvarq momi4e i 6te te boli taka 4e ako re6i6 da ne 4aka6 podgotvete se dobre za da ne se otvrati6 ot sex-a a ako iz4aka6 mn dobre ama kakto ti se e doebalo mai nqma da uspee6 ti si re6ava6 :P
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()
Абе не мога да ви разбера. На 13 съм, имам сериозен приятел, ЗНАМ КАКВО Е СЕКС, искам да се таковам. Ми като искаш ходи и се натаковай със "сериозния" си приятел!? Ти на 13 много знаеш какво искаш. Не, че съм много по-голям ама май съм доста по-напред с акъла.![]()
И на мен на 13 ми беше 1вия сериозен приятел..1 месец и нещо връзкаАко това наричаш сериозно..НЕ,не го прави,не си готова,просто ако беше готова щеше да си малко по-развита в акъла и щеше да знаеш,че на 13 е прекалено рано
![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
13 сериозен приятел ти уред ли си .. Вие станахте гаджета кат бехте на по 10 нали .. не знае пика ли му се яде ли му се.. секс тръгнало да прай ..![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
уоу уоу малкатааа добре де и аз съм на 13 ама чак да ми се прави секс !Ти даже незнаеш какво означаваа камо ли да правиш
![]()
![]()
![]()
,не според мен ще сгрешиш ама прай квото си искаш
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Малка си още!
az sam na 17 i pravq sex ot 2 godiniama na 13 ne e normalno vmesto da se e*** po dobe mastrobirai pak se zadovolqva6 \
/
именно...само че..пак си малка бе! Поне още една година...Първоначално написано от BaTe_Martoo
и то...задължително с момче с по - голям опит...аз така мисля
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!