.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 86

къде ходите в тоя студ с...

Къде ходите зимата в студа с половинката си, ако сте отскоро заедно и още не ходите по домовете си. На мен ми омръзва само кафета, кафета , кафета...

Град
    плевен д-ге
    s men be6e po4ti su6toto s razlikata 4e xodixme ot vreme na vreme y tqx(ako ba6ta i go nqma6e) i ot vreme na vre ma disko
    (tuka v pln nqq6e golqm snqg oba4e golqm styyYYd!!!
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

Ами ако сте отскоро заедно единствено по кафенета ще ходите.Предложи й да гледате филм в тях или във вас някой път.Друг вариант няма

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    е и да сте отскоро заедно кво лошо има да си ходите по домовете :P ние с моя така си правим и по домовете на приятели

Мега фен
    Град
    SF
    Ъмм.. няма нищо лошо да си ходите на гости, нищо 4е не сте отдавна заедно. Ина4е само по заведения излиза скъпо

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ми той попринцип е по цял ден на работа и му ходя на работата и така

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    ахаха ужасно е нали тия кафета омръзва...
    с приятелката ми сме отскоро заедно, но е идвала вкъщи, иначе по някви кафенца и гледаме да сме по издържливи на някоя пейка няма начин :Р
    вариантите са също: билярд, боулинг и тн... или пък във входа й мн е яко
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Помисли...нда не е навън....да не е у домовете...да не е в кафета...е къде остана....дискотека ама това става за 1 път ся сяка вечер на диско не върви...пробвайте кафе къща ала-бала нищо няя да ви стане ако опитате...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ми ходете и по баровете
    И да сте заедно от скоро кво пречи наистина да си ходите на гости? Други варианти няма..
    >>> House Music <<<

Ами ходете на кънкиииии
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

Град
    Blondeland
    Ми като нема къде да ходуте , елате у дома бе, каня ви...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Кино, шопинг - (или поне обикаляне из магазините (това момичетата много го обичат))
    Проявете малко фантазия. Все пак в големите градове има къде да се ходи. (принципно)

е то верно омръзва всеки ден едно и също....еми пробвайте с кино или на някакво друго завдение(пица, ресторант), пък и кво пречи да сте в дома на някого....все ще се намери ден когато родителите ви ще ги няма и нема се притеснявате. Пък ако издържате на студ седнете на некоя пейка или малко разходчици... не може да няма некъв друг вариант

Цитирай Първоначално написано от ~Jenito93~
    Ами ходете на кънкиииии
    +1 дам праиш се на кавалер тфа онова щом я има химията м/у вас няма значение къде сте кфо е времето и тн...

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, пак може да се поразходите малко, въпреки че е студено.Нали се движите, няма да измръзнете, ако сте облечени добре...
    Иначе кафета, пицарии, може да се разхождате по тия моловете и пак да си ходите на гости...

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    хехе лесно Ви е на вас в големите градове- молове,кънки,различни заведения а ние по малките градове като нямаме тези екстри то омръзва и по домовете да си ходим При нас е добре, че поне сме от 2 града, та малко разнообразие,ама пак са малки и двата

Град
    somewhere over the rainbow
    миии може в някой мол ако има близо до вас.Може на кино.....честно казано аз много мразя в кафета да кисна въпреки че в София има доста. А иначе ако градът наистина е толкова малък защо да не си ходите на гости-нищо че ходите от скоро

Ние с моя ходим на разходки,на кафе,в даскалото сме заедно(там е поне топло даже оставаме след часовете,за да не излизаме вечер в тоя студ),обикновенно ходим в нас с приятели и моя разбира се.Аз в тях не съм ходила още :P Трябва да има някакво разнообразие,че иначе бързо умразва осебенно на тия кафета

V golemite klin4ove hoim po kafeta u nas u tqh na bilqrd
    In dreams there are no rules...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    В някой от двамата.. Тва е най - хубаво

Животът е адът описан в Библията!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    daskalo,kafeta,v tqh...savsem malko razhodka ot vreme na vreme.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Веднъж отидохме на боулинг...
    The reasons of love... <3

Град
    sofiq
    dobre koga uspqvate....... az sma 2ra smqna dokato stana zakasnqvam za daskalo posle kato svar6a e 19.15 djaskame po edna barza bira i nqkolko fasa i kam 8 trgvame 6tot nqkoi kato men ne mogat da stavat sutrin da u4at i si mislqt 4e ve4erta 6te u4at i se ne im se polu4ava umraznali vi kafetata ne sma hodilla v lubimoto si kafe ot 1 sedmica ... hoda v nqkfa dupka do daskaloto
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Ох ми ние не ходим от скоро но студа наистина е мъка....Пък и вече ми писна да кибича по кафетата...у тях ходим Това е единственото хубаво нещо в студеното време-увеличава се секса

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами то не ви пречи, че сте отскоро заедно - пак може да си ходите на гости, когато ги няма родителите ви На разходки също може да ходите от време на време - ако сте облечени няма да ви е чак толкова студено, а има и други вариянти - кино, пицария, на гости у приятели, абе важното е да сте заедно, пък къде не е чак толкова от значение в крайна сметка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си