.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем ли е или какво ?

Първо Добър ден на всички !

Еми искам да Ви попитам.
    Имам си гадже.Ходим от 3 седмици.И преди това съм имал доста ( аз съм момче ) и тя също е имала много момчета. Предишните ни връзки и на двамата не са били сериозни или да е имало любов в тях.Много често си говорим с гаджето ми че искаме да излезне нещо и че най-накрая сме изпитали това чувство.Оф отплеснах се .. както и да е ... Да пристъпя към проблема..
    Значи както споменах не ни е за пръв път да си имаме гадже.На 16 сме . И двамата знаем как се целува бай дъ уей.Но ето какъв е проблема.
    Всеки път пробваме най - различни видове целувки да разнообразяваме нещата.Но има една ... типичната , когато и двата езика се вплитат в устата на (еди кой си) ... При нас нещо не се получава.Целувката не е много дълга.И при самото докосване на езиците усещаме че нещо не е както трябва.Вчера поговорихме по този въпрос и решихме да опитваме докато не се полу1и или да помислим къде може би е проблемът.Правим всякакви други неща и еротиката , страста и любовта присъстват.Единственият проблем е при тази целувка.Може ли някой да ми помогне и да каже на какво може би се дължи това.Дали някак можем да променим тази ситуация.

Благодаря за вниманието.

ПП:Преди време я бъзнах докаот бяхме в парка че неможе да се целува.Днес тя ми зададе на мен този въпрос.Както казах и двамата можем.Много е объркващо незнам на какво се дължи това.....

Но е много кофти особено от този момент в който говорехме по този проблем . Когато дойде момента и става някакъво много неловко...

няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Re: Проблем ли е или какво ?

Цитирай Първоначално написано от nekaf
    Но има една ... типичната , когато и двата езика се вплитат в устата на (еди кой си) ... При нас нещо не се получава.Целувката не е много дълга.И при самото докосване на езиците
    да не са ви къси езиците?

ммм не бих казал

не се ли целувате заради удовлствието/любовта,а не заради тва да се получи еди коя си целувка
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Страдаш от Синдрома на Вродената
    Идиотщина.
    Прегледай се!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Идиотщина.
    Прегледай се!
    хах тов ами хареса! Като не става ,а искате нещо по- различно зарежето го и пробвайте друго!.. Луди хора има по тоя свят! АКо се обичате това е най-важното

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Това дето си я базикнал..според мен е гадно.. а за проблема..има ли значение..вие си пробвайте други начини..това го заебете..нали се обичате и всичко е наред..споко като се отдадеш на страстта и любовта всичко ще си дойде...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Kvi sa tezi drugi nachini ? To s edin chovek ot 1ta celuvka stava qsno kak i na dvamata im e priqtno da se celuvat , dali po - byrzo dali po - bavno , dali po - vlajno i t.n. .Celuvaite se kakto nai - vi haresva i na dvamata, drugoto ne e ot znachenie
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Това дето си я базикнал..според мен е гадно.. а за проблема..има ли значение..вие си пробвайте други начини..това го заебете..нали се обичате и всичко е наред..споко като се отдадеш на страстта и любовта всичко ще си дойде...
    да мерси . преди малко се прибрах и бях с нея.любов както казах има.но без да се получава при целуването нестава.поставете се на мойто място тея дето ме плюят в по горните постове.и бай дъ уей днес се получи перфектната.също така си измислихме и наш стил на който и на двамата да ни харесва.и пак благодаря на nIkEnCeTy_bE че единсвтен/а се постави в мойто положение .иначе да не трябваше да я базикам вярно е ...

за коментара на BaiToq няма да коментирам . личи си що за човечец си и няя се занимавам с тебе.

пак казвам всичко се оправи може да локнете темата , ако има други ''отворковци'' които да ми зеят след като аз съм попитал за помощ любезно нека не спамят тука а да пишат

Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от raichEbaichE
    не се ли целувате заради удовлствието/любовта,а не заради тва да се получи еди коя си целувка
    +1 тва дето го правите е глупаво

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Идиотщина.
    Прегледай се!
    ti me razbiva6//ta poo temata nz,kude moje da e problema
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Бооооооооооооооооожееееее баи да уеи на 16 сме и знаем как да се целуваме и за 3 седмици сте изпитали истински чувства искам да не бях го прочел това

правете секс целуваите както си е кеф и не се вдаваите много заблудени хора... пука ви как са ви сплетени езиците в края на краищата
    да прави си за ''пука ви как са ви сплетени езиците в края на краищата'' но за чувствата не тъй като се познаваме от много време и не от скоро ги изпитваме .. просто имаше някой проблеми и затова не се получи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си