- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неизпълнима мечта..
Сега си седя на копютъра и си слушам супер успокояващата и весела песен на Jason Mraz-I'm Yours..и си мисля че всеки има своята страхотна мечта,която знае че никога няма да се случи.Но все пак помечтаите.
каква е вашата неизпълнима мечта?
Най-голямата ми и неизпълнима мечта е да играя в NBA, неизпълнима само защото няма начин да уча в добър колеж в щатите..![]()
Първоначално написано от merediana
Дам съгласна съм с теб.Прав/а си.
Но за огромно съжеление,не винаги нещата зависят само от нас.
наистина е важно да вярваш в себе си и да си сигурен че можеш да го постигнеш![]()
Да се запозная с
Ако може и още нещо..![]()
^О, твоята е лесно изпълнима. Само много желание и малко време.
Мечтите са, за да се сбъдват. Може би, най-голямата ми е да стана принцеса, не я смятам за неосъществима, даже напротив.)
Аз пък мечтая да стана вампир и да убивам наред без да ми трепне очото.Първоначално написано от Blab
И тай като това е неосъществимо, намерих алтернатива.
Ще стана камикадзе.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Аз съм реалист, НО това ако стане наистина бих бил бая доволенПървоначално написано от Blab
![]()
btw някой ако знае как се казва Мацката да казва!
![]()
Моята е да отида в някоя по пустичка страна,да си взема китарата,да пея над открито небе и да се радвам на всичко!О да и да е постоянно лято.Да си живея в каравана и да си обикалям навсякъде..хахах.ами това ее.По принцип трябва да имаш вяра че всичко което искаш ще стане,но съм сиг в това че няма да стане.
1.НЕ мога да пея.
2.Не мога да свиря на китара освен една супер малка част от Smoke on The Water.НО това мога да науча.а ако не,ще пробвам някакви мелодиики на тарамбуката
3.пък и е сложно да напуснеш всички и всичко,you know?
something like Tracy in Into The Wild.
Много искам да мога да пея правилно, но уви- пея ужасно.
Също така искам да ме приемат Политология![]()
ти нали се сещаш че това е до въпрос на вкус .. ?Първоначално написано от UFOs
.!.
Тянко кво се правиш, че не познаваш мацката...
По тематаа: мечтите са много, но аз съм реалист![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Аз пък искам да съм наемен убиец... има толкова много хора, които ме нервират, а дори не ги познавам. Просто ги виждам по улицата, бутат се в мен в буса и т.н., искам да ги разпилея просто.![]()
Та хубаво е това... хем ще си го изкарам, хем ще пуцам за пари.
По-голяма мечта ми е обаче да живея в свят, където има всякакви приказни същества.. гномчета, феи, магьосници, вещици, върколаци и вампири. Аз знам, че и сега съществуват, но искам да ги видя с очите си.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Не знам от къде я е изровил tqnko тази мацка, ама я има в някакъв сайт на испански със снимки на момичета и най-вече техните задни части.
http://www.dosual.com/gallery/index/page/11![]()
Шкембеблийка е...Първоначално написано от UFOs
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ще е голяма мания тогаваПървоначално написано от Swinkenhoffer
ама и аз искам така ... но по принцип голямата мечта е да отида в Египет и да живея там няколко години, ама съм голяма песимистка и знам че тая работа никога няма да стане
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Именно!Първоначално написано от woshata
Да, това е 'курвенкси' сайт.Първоначално написано от Rebellion_Angel
От къде да я познавам пък?Първоначално написано от iPurple
Не си ли ме виждала..
Тая много лошо гледаПървоначално написано от ComputerIsTheKey
![]()
Аз как гледам - http://194.12.229.100/photos/63/09/9120l.jpgПървоначално написано от Reed
![]()
хубава двойка сте.
не се отказвай!
![]()
мечтата ми е изпълнима, друг е въпросът, че няма да я изпълня по една или друга причина
мечтая си да си взема успешно изпитите,които ми предстоят и също така да стана 39кг![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
мечтата ми е да живея в луксозна къща на брега на някой остров с любимото момче![]()
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от ReBeL
![]()
гравитацията няма да те лови с тия 39 кг!!! Слагай си камъни в чантата.
мечтата ми е да бъда английски лорд от древен род! .... разхождащ се в антрето на едно от многобройните му имения, по халат, с бренди в ръка, слушащ някой класик