- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Себореен дерматит
някой от вас имал ли го е,с какво се е лекувал и колко време го е имал
Аз имам друг вид дерматит. Лекувах го с посещение при кожен лекар и лекарствата, които ми изписа. Той/тя и ще ти каже за колко време ще се оправиш. Ако искаш, мога да ти препоръчам. Въпреки че не съм сигурна, че още практикува...
аз си ходих на дерматолког,предписа ми 3 вида мазила,те помагат разбира се,но то пак се появява...имам го от година и полувина някъде...ест сега е в по лек вариант.Интересуваше ме има ли и други като мен
И аз имам, само че aтопичен дерматит и на мен след лечението ми се появява отново в по-лека форма и вече започвам да си мисля, че това нещо няма отърване от него![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Когато алерген или друго подобно вещество раздразни кожата, предизвиква възпаление, известно като дерматит. Съществуват четири основни вида дерматит: екзема, контактен дерматит, фото-дерматит и себореен дерматит. Често причината остава неизвестна, но винаги можете да облекчите симптомите.
Дерматитът протича със зачервяване, подуване, парене и сърбеж, а в тежки случаи кожата се изприщва, напуква и кърви.
това е в най-общи линии![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!Първоначално написано от sssladuranka
по какъв повод и как е поставена тази диагноза? тип?
какво лечение е назначено?
Яжте клемастин сутрин и вечер.
май май не четете много предните мнения [sexita,batkodoki] писала съм и че съм ходила на лекар, и какъв тип е - СЕБОРЕЕН...
П.П. batkodoki - сладуранка-какъв пол може да съм...ТРАВЕСТИТ![]()
Писала си, че си ходила при герматолгок, затова ти препоръчаха дерматолог /т. е. пак да отидеш на лекар/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
хах плъзнал ми се е пръста като съм го писала имах предвит Дерматолог,то Герматолог май въобще нямаПървоначално написано от kalpazanka
![]()
![]()
![]()