.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

проблем ли е това???

аз мисля че това е проблем.....
    ето го и него...
    сега ходя с едно момче(11 месеца) което страшно много обичам,но днес и от няколко седмици се съмнява във собствените си чувства.и във същото време имам някави чувства към бившето...което ми пречи някак си на чуствата към сегашното...обаче цял ден мислене и осъзнах че по важен за мен няма и сега нз какво да правя...той ми казва,че не му пука за мен ама аз не мисля така...кажете как да постъпя....
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

e щом ти го е казал че не му пука за тебе на кво се надяваш ... как ти го каза в очите или ? и той има лиси гадже в момента
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Град
    Габрово
    Абе вярно, че аз съм блондинка,ама..... нищо не разбрах.
    Я обясни ако обичаш кого обичаш, за кого казваш , че по-важен няма и кой ти е казал, че не му пука за теб.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

zna4i kaza mi go s sms....
    a i pri vsqko na6e skarvane kazva taka i posle az ne misleh taka i t.n i ne msiql 4e go misli pone v o4ite 6te6e dami kaje ama toi sus sms

a obi4am mome4eto s koeto bqh do predi nqkolko 4asa
    i druto mom4e koeto si mislq 4e imam 4uvstva kum nego ima gadje...
    i tezi 4uvstva kum nego mi pre4at za 4uvstvata mi kum sega6noto mi gadje(mom4eto be koeto ne moga i zna4i mnogo z amen )
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

леле мн объркано... еми просто забрави стария и не си създаваи проблеми с новия... не се зарибяваи със стария и просто според мен не се връщай към стари неща...от личен опит ти казвам че в повечето случай става само по зле... :P
    All you need is love =]

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Май няма какво да правиш.. Имаш си сериозен приятел, когото обичаш, а мислиш за друг? Сигурно е моментно явление, спокойно. Стой си с гаджето и толкова
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от curka87
    Абе вярно, че аз съм блондинка,ама..... нищо не разбрах.
    Я обясни ако обичаш кого обичаш, за кого казваш , че по-важен няма и кой ти е казал, че не му пука за теб.
    Аз пък съм брюнетка и пак не разбрах. Сега на кого не му пука-на бившия,на сегашния,на комшията,на келнера,на магазинера....Ибаси?!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си