- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го зарежа?!
Ходя с едно момче от няколко месеца, но вече не изпитвам никакви чуства към него ..всъщност ние и когато тръгнахме не изпитвах никакви чуства към него... но ми се стори свястно момче.. ии бях наранена заради раздялата си с др момче.. ии някак си ми беше за утешениено той мн се привърза и незнам как ще се почуства когато скъсам с него ! А и аз мн държа на него и не искам да го наранявам
Как ще е най-безболезнено да скъсаме?
Просто му каже,че това,което изпитваш към него са по скоро приятелски чувства.(така да го кажем)В крайна сметка едва ли някой е очаквал да сте вечно заедно,а и лесна раздяла почти няма.Плюс това и на него няма да му е хубаво ако ходи с момиче,което не го обича.Обясни му го.![]()
Кажи му същото,което каза и на нас.Кратко и точно.Успех!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
+1Първоначално написано от KillSwitchEngage
kaji my ne te har.iskam da si ostanem samo fr.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
Огънят в сърцето пълни мозъка с диМмМмм!
Бъди искрена с него поне един път! Кажи му как стоят нещата и се разделете![]()
Кажи му това,което каза и на нас. Няма смисъл да увърташ и да си измисляш някакви други причини за да скъсате. А и му обясни,че ако продължавате с връзката си това би го наранило много,защото да си с човек,който не ти отвръща на чувствата..![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
+1Първоначално написано от pandelka
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
недей да му казваш да сте приятели...е все пак щом се е привързал към теб няма да те забрави ако сте приятели...и наистина,не го лъжи и неотлагай защото ще става все по-зле... късмет![]()
All you need is love =]
Поговори открито с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ти реално си си играла с него и тогава не ти е пукало, що сега ти пука?! Кажи си му кфо те мъчи и тфа е, няма кфо да заобикаляш. Ама ако му кажеш,че не си имала чувства супер мн ще го нараниш...
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
+1Първоначално написано от Abbie_Broken
Аман!
Ами без болка няма да стане никога, кажи му истината и той човека да си знае работата!!!!!!