.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Вградена Видео карта

Мога ли по някакъв начин да подсила вградена видео карта
    С оперициона система съм- Windows Vista

инсталирай Windows XP SP3 ще я подсилиш

Да, като сложиш външна такава и тази я деактивираш

Или си оувърклокнеш компа.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh

Ако си изпърже компа (овърклокне) ще му се дигнат само херците....
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa

Не само CPU-то се клоква...

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от lcl
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa

Не само CPU-то се клоква...
    И рамта също може да се дигне аз моят като си го клокнах ми се дигнаха херците и рамта, обаче не много, апък и има много голяма възможност да си прецакаш компа, ако не знаеш как става ...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен
    е то като се Clock-не CPU от шината се Clock-ва всичко даже и видеото ...

Според мен не е добър вариант да се Clock-ва вградена видео карта

както казаха другите сложи си едно XP - компа ти ще стане доста по бърз, обаче ако си с лап топ и си го купил на скоро с Vista, мисля че шри смяна на ОС се губи гаранцията ... но гаранция се губи и като Clock-ваш и като сменяш части ...
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

чудно ми е ако окъсиш батерията на БИОС-а кой ще разбере че си клоквал?
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Чувствай се, че направи правилен избор

Вземи си за тези пари примерно Ati Radeon HD2600Pro, но да е с DDR3 памет!
    Хем евтино. Хем поддържа HD филми. Хем поддръжа directx 10 (което е важно за новите игри)

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

На тая съм се спрял или Нвидия 9600 Гт 512 мб

Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    е то като се Clock-не CPU от шината се Clock-ва всичко даже и видеото ...

Според мен не е добър вариант да се Clock-ва вградена видео карта

както казаха другите сложи си едно XP - компа ти ще стане доста по бърз, обаче ако си с лап топ и си го купил на скоро с Vista, мисля че шри смяна на ОС се губи гаранцията ... но гаранция се губи и като Clock-ваш и като сменяш части ...
    пич процесора на някои от новите лаптопи са напраени с един вид "защита" (както са някои телефони, кодирани за един оператор) те са.... един вид програмирани за виста и за да инсталнеш ХР треа да се отфори и да се препрограмира за да се махне тая "защита" но така също пада гаранциятаа а относно тфа да го клокнеш.... миии то всъщност не се покачва рама на видеото... тои просто зима повече от рама на компа, те са напраени на тоо принцип (поне някои) пише че имат 128 МВ рам, но тфа не е така. всъщност имат по-малко но ползват от DDR-ките на компа за да е 128 и мисля че може да се увеличи %-та на тфа колко ползват от DDR-ките но не съм сигурен, ше поразпитам от даскало за повече инфо и ако разбера ше ви кажа. но клока не е добра идея, шот ако е още в гаранция и се изпържи треа да махнеш батерииката на биоса за да се изтрие инфото там... то е нещо като черна кутия на самолет, в него се съхранява паметта за тфа дали е бил клокван на кфи херци е работил. но тфа пак не те устроива шот се куса лепенката за да го отфориш, така че си пак наебан

Няма смисъл да се занимаваш с вградени видеота.

Е, ако можеш си вземи 9600ГТ ддр3
    Ако не - ати 4650
    Ако не - 8800ГТ

Така са наредени

Както ти казаха , по-добре си мини на XP, само където няма да имаш шарените идиотщини.
    За да си подсилиш Видео картата в отношение на Рам памет, при положение че тя е вградена , можеш да избираш от няколко варианта :
    1) Да си купиш една плочка рам 128/512 мб , струват около 20 лв. и да пренасочиш от биоса еданта плошка да се харчи от рамта.
    2) Да си купиш нова карта , което е доста по-добро решение. Можеш да вземеш някоя втора ръка която работи и ще дадеш ,ако не трипъти , то 2 пъти по-малко от цента в магазина.

За оверклок на вградена карта - > Ако не разбираш - > по-добре не барай там.Вдигат се градусите много бързо на Nvidia 8800 GTX, а да не говорим за вградена.И има вероятнсот да изгори.Същото важи и за процесора на щайгата.

Тъй че - по-добре нвоа карта за 40-50 лв от колкото да се правиш на клокер.....

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    На тая съм се спрял или Нвидия 9600 Гт 512 мб
    Тая Нвидия е добра и няма нещо дето да не подкара,моето дърто виде(което е и вградено) 6100 ,подкарва игри от 2008 ,тъй че тая Нвидиа ще ти върши работа дълго време.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Фен
    Град
    Варна
    Чувствай се, че направи правилен избор

Вземи си за тези пари примерно Ati Radeon HD2600Pro, но да е с DDR3 памет!
    Хем евтино. Хем поддържа HD филми. Хем поддръжа directx 10 (което е важно за новите игри)

Дори на Duron 1,8Ghz клокнат на 2,05Ghz,768Мб ддР 400 (3 различни плочки по 256Мб) и дървеното "радиаторче" 9200 HD филмите си летят
    А на лаптопаааа....
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си